Рецепт Стейк на ребрі з сиром, оливками і травами
Рецепт приготування справжнього м'ясного делікатесу від кращих шеф-кухарів США.
опис приготування:
Уміння готувати м'ясні страви показує то, що з кухнею ви на «ти». Розширимо асортимент м'ясних страв оригінальним і красивим рецептом приготування стейків на реберцях, який може послужити основним пригощанням святкового столу або стати родзинкою недільного обіду.
- стейків— 6 штук(товщиною в палець на ребрах )
- оливкового масла— 1/4 склянки
- помідорів— 6 штук(недозрілих )
- Сіль і перець— — За смаком
- хліба— 3 скибочки
- оливки або маслини— 1/2 склянки
- пучок петрушки— 1 штука
- стебел шавлії— 5-6 штук
- сиру Романо— 3/4 склянки
- крес-салату— 2 склянки
- листків базиліка— 1 Склянка
- лимон— 1/2 штуки(сік)
2. Зрізати верхівки томатів, видалити насіння, щоб кожен з них представляв собою цілу ємність. Проварити помідори під кришкою з сіллю і перцем до м'якості.
3. хліб (дрібними шматочками без кірочок), оливки, шавлія, петрушку і сир помістити в кухонний комбайн і змішати до однорідної кашки, додати трохи оливкового масла, солі і перцю за смаком і наповнити сумішшю підготовлені помідори. При бажанні можна запекти помідори в мікрохвильовці для отримання коричневої скоринки сирної.
4. Дрібно посікти крес-салат і базилік, додати лимонний сік, сіль і перець за смаком.
5. Подавати стейки ще гарячими, склавши фаршировані помідори по колу і зверху прикрасивши м'ясо зеленню.
Подібні рецепти
Вірменська халва
Рецепт приготування сендвічів з домашнім майонезом, оливками і сиром Чеддер. опис приготування: Приготувати домашній майонез на основі оливкового масла не так складно, як здається. До того ж він вийде не тільки смачним, але і корисним. Для приготування майонезу беріть оливкову олію без запаху....
Соковита курка з травами
В якості основного гарячого блюда з мінімумом турбот хочу запропонувати вам класний варіант, як приготувати соковиту курку з травами, запечену в духовці. просто, ароматний і смачний. Спробуйте! опис приготування: Хочу сказати, що таким чином можна запекти не тільки філе, як в даному випадку, а...
Свиняча корейка з травами
Рецепт приготування запеченої свинячої корейки з розмарином, чебрецем, шавлія, чабером, цибулею, часником і соусом з вермуту, гірчиці і вершкового масла. опис приготування: Свинячу корейку добре подавати з картопляним пюре. безкісткова свиняча корейка— 1 штука(1,8-2 кг) оливкового масла— 2 ...
Фокачча з лимоном і травами
Фокачча - це популярна італійська випічка. Вже багато разів говорив, що її можна зробити з різними овочами або зеленню. На підтвердження цього - рецепт, як приготувати фокаччу з лимоном і травами. опис приготування: В оригінальному рецепті використовується традиційний італійський сир, але його...
Фаршировані гриби з оливками і горіхами
Фаршировані гриби з оливками і горіхами - смачне, ситне блюдо, яке ідеально підходить в якості холодної або гарячої закуски на святковий стіл. А помінявши начинку, можна отримувати новий смак. опис приготування: Фарширувати гриби можна різними начинками: м'ясний фарш, рибні консерви, морепроду...