Рецепт Стейк тунця по-азійському

Рецепт Стейк тунця по-азійському
Кількість порцій: 4 Час приготування: 25 хв.
Рецепт приготування тунця з баклажаном, імбиром і зеленою цибулею.


опис приготування:

У миску перемішати разом імбир, Зелена цибуля, оцет і кунжутне масло, приправити сіллю і перцем.

У неглибокій пательні з кришкою нагріти 2 столові ложки олії на середньому вогні. Додати баклажани, приправити сіллю і перцем. Накрити кришкою і смажити, помішуючи, поки баклажани дещо не пом'якшать і не стануть злегка коричневого кольору, від 5 до 6 хвилин. Прибрати кришку і смажити, помішуючи, до м'якості і коричневого кольору, від 4 до 5 хвилин. Викласти баклажани на блюдо. Протерти сковороду паперовим рушником.

Змастити тунця залишилася 1 столовою ложкою олії, приправити сіллю і перцем. Викласти в сковороду, збільшити вогонь. готувати, перевертаючи один раз, до коричневого кольору, близько 5 хвилин. Розрізати кожен стейк навпіл і розділити на 4 порції. Додати баклажани і подавати.


  • свіжого імбиру— 1 Ст. ложка
  • зеленого лука— 6 штук
  • рисового оцту— 1/3 склянки
  • сіль і мелений перець— — За смаком
  • рослинної олії— 3 Ст. ложки
  • баклажанів— 650 грам
  • стейка тунца— 4 штуки
У миску перемішати разом імбир, Зелена цибуля, оцет і кунжутне масло, приправити сіллю і перцем.

У неглибокій пательні з кришкою нагріти 2 столові ложки олії на середньому вогні. Додати баклажани, приправити сіллю і перцем. Накрити кришкою і смажити, помішуючи, поки баклажани дещо не пом'якшать і не стануть злегка коричневого кольору, від 5 до 6 хвилин. Прибрати кришку і смажити, помішуючи, до м'якості і коричневого кольору, від 4 до 5 хвилин. Викласти баклажани на блюдо. Протерти сковороду паперовим рушником.

Змастити тунця залишилася 1 столовою ложкою олії, приправити сіллю і перцем. Викласти в сковороду, збільшити вогонь. готувати, перевертаючи один раз, до коричневого кольору, близько 5 хвилин. Розрізати кожен стейк навпіл і розділити на 4 порції. Додати баклажани і подавати.


Подібні рецепти

Стейк з тунця зі спаржею

Стейк тунця на грилі

Рецепт приготування смачної страви з тунця на вечерю. Стейки виходять дуже ніжними і ароматними. опис приготування: 1. Змішати всі інгредієнти "; для спецій ";. 2. Почистити цибулю і нарізати півкільцями. 3. Перець нарізати соломкою. 4. Розчавити часник чеснокодавку. 5. Добре промити спаржу і ...

Сендвічі з салатом з тунця

Сендвічі з салатом з тунця

Сендвічі з салатом з тунця — одні з найбільш популярних сендвічів в Сполучених Штатів, тому якщо ви любите перекушувати бутербродами — цей рецепт допоможе вам вдало урізноманітнити раціон. опис приготування: Сендвічі з салатом з тунця — це прекрасний варіант для смачного і ситного перекусу по ...

Суп з консервованого тунця

Суп з консервованого тунця

Суп з консервованого тунця — варіант досить швидкого і бюджетного першого страви до вашого столу. Простий рецепт супу з консервованого тунця буде непереливки складним навіть початківцю кулінарові. опис приготування: цей рецепт — один з найпростіших рецептів супів, які я знаю. Суп можна готуват...

Яловичий стейк з чилі і салатом

Яловичий стейк з чилі і салатом

Рецепт приготування яловичого стейка з сальсою з петрушки і каперсів із зеленою квасолею. опис приготування: приготувати заправку. У мисці перемішати разом 1/4 чайної ложки порошку чилі, 1/4 чайної ложки меленого коріандру, гірчицю, 2 чайні ложки оливкової олії і оцет. Приправити сіллю і перце...

Яловичий стейк з блакитним сиром і картоплею

Яловичий стейк з блакитним сиром і картоплею

Рецепт приготування стейка з яловичини на грилі з блакитним сиром, картоплею, часником і розмарином. опис приготування: Розігріти гриль до високої температури. перемішати часник, розмарин, Вустерширський соус і масло в мисці, приправить перцем. Викласти стейк в блюдо, нарізати, якщо це необхід...