Рецепт Глазуровані тофу і моркву
Рецепт приготування печені з тофу, моркви і цибулі в глазурі з соєвого соусу.
опис приготування:
розігріти духовку, вистелити деко алюмінієвою фольгою. У великій мисці збити олію, соєвий соус і 1 чайну ложку солі. Додати моркву, перемішати. використовуючи шумовку, викласти моркву на деко. Зрушити морква в одну сторону.
Додати тофу в миску з маринадом. Викласти тофу поруч з морквою на деко. Відкласти в сторону миску з маринадом.
випікати, морква не стане м'якою, а тофу коричневого кольору, перевертаючи тофу в середині готування і час від часу перемішуючи морква (частіше до кінця приготування), від 30 до 35 хвилин.
Викласти тофу і моркву в миску з маринадом. Додати цибулю, оцет і кунжутне масло, перемішати.
- рослинної олії— 2 Ст. ложки
- соєвого соусу— 3 Ст. ложки
- сіль— — За смаком
- морква— 650 грам
- тофу— 360-420 грам(розрізаних на 16 рівних частин )
- зелених цибулі— 4 штуки
- рисового оцту— 1-2 Ст. ложок
- кунжутного масла— 1-2 чайних ложок
Додати тофу в миску з маринадом. Викласти тофу поруч з морквою на деко. Відкласти в сторону миску з маринадом.
випікати, морква не стане м'якою, а тофу коричневого кольору, перевертаючи тофу в середині готування і час від часу перемішуючи морква (частіше до кінця приготування), від 30 до 35 хвилин.
Викласти тофу і моркву в миску з маринадом. Додати цибулю, оцет і кунжутне масло, перемішати.
Подібні рецепти
Брокколі запечена
В наступаючий рік Собаки на столі обов'язково має бути м'ясо з кісточкою. Курячі гомілки прекрасно підходять під цю вимогу. Пропоную зробити їх глазурованими за допомогою джему і хрону "; Махеев' ";. опис приготування: Курочка по цьому рецепту виходить дуже пряна: з легкою ноткою лимона, пікан...
Глазуровані пастернак і морква
Рецепт приготування легкого гарніру з моркви і пастернаку в глазурі з кленового сиропу з беконом і чебрецем. опис приготування: Розігріти духовку до 230 градусів. На нижню стійку в духовці викласти пастернак, морква, бекон і чебрець в один шар на аркуші для випічки. Полити овочі зверху сиропом...
Глазуровані свинячі відбивні
Соковиті відбивні зі слідкувати-гострим смаком. Такі не соромно подавати навіть до святкового столу. Поділюся відмінним варіантом, як приготувати глазуровані свинячі відбивні. смачно, просто і цікаво. опис приготування: Для приготування підійде будь-яка частина свинячої тушки без кісток. Соков...
Спаржа з тофу в устричному соусі
Рецепт приготування спаржі з грибами і китайської капустою. кількість порцій: 4 sparzha— 200 грам гриби— 5 штук(печериці) цибуля— 2 штуки(зелений, нарізати) заголовок для палітурки— 2 Ст. ложки цукор— 1 штука перець— 1 штука вода— 1 штука китайська капуста— 1 штука тофу— 1 штука(яєчний ) часник...
Сендвічі з тофу і болгарським перцем
Рецепт приготування азіатських сендвічів з тофу, цибулею, солодким перцем, арахісовим маслом і імбиром. опис приготування: розігріти духовку. Викласти цибулю і перець шкірою вгору на лист для випічки. випікати, перевертаючи цибулю в середині готування, поки не підрум'яниться, від 12 до 15 хвил...