Рецепт Глазуровані тофу і моркву

Рецепт Глазуровані тофу і моркву
Кількість порцій: 4 Час приготування: 45 хв.
Рецепт приготування печені з тофу, моркви і цибулі в глазурі з соєвого соусу.


опис приготування:

розігріти духовку, вистелити деко алюмінієвою фольгою. У великій мисці збити олію, соєвий соус і 1 чайну ложку солі. Додати моркву, перемішати. використовуючи шумовку, викласти моркву на деко. Зрушити морква в одну сторону.

Додати тофу в миску з маринадом. Викласти тофу поруч з морквою на деко. Відкласти в сторону миску з маринадом.

випікати, морква не стане м'якою, а тофу коричневого кольору, перевертаючи тофу в середині готування і час від часу перемішуючи морква (частіше до кінця приготування), від 30 до 35 хвилин.

Викласти тофу і моркву в миску з маринадом. Додати цибулю, оцет і кунжутне масло, перемішати.


  • рослинної олії— 2 Ст. ложки
  • соєвого соусу— 3 Ст. ложки
  • сіль— — За смаком
  • морква— 650 грам
  • тофу— 360-420 грам(розрізаних на 16 рівних частин )
  • зелених цибулі— 4 штуки
  • рисового оцту— 1-2 Ст. ложок
  • кунжутного масла— 1-2 чайних ложок
розігріти духовку, вистелити деко алюмінієвою фольгою. У великій мисці збити олію, соєвий соус і 1 чайну ложку солі. Додати моркву, перемішати. використовуючи шумовку, викласти моркву на деко. Зрушити морква в одну сторону.

Додати тофу в миску з маринадом. Викласти тофу поруч з морквою на деко. Відкласти в сторону миску з маринадом.

випікати, морква не стане м'якою, а тофу коричневого кольору, перевертаючи тофу в середині готування і час від часу перемішуючи морква (частіше до кінця приготування), від 30 до 35 хвилин.

Викласти тофу і моркву в миску з маринадом. Додати цибулю, оцет і кунжутне масло, перемішати.


Подібні рецепти

Глазуровані курячі гомілки

Брокколі запечена

В наступаючий рік Собаки на столі обов'язково має бути м'ясо з кісточкою. Курячі гомілки прекрасно підходять під цю вимогу. Пропоную зробити їх глазурованими за допомогою джему і хрону "; Махеев' ";. опис приготування: Курочка по цьому рецепту виходить дуже пряна: з легкою ноткою лимона, пікан...

Глазуровані пастернак і морква

Глазуровані пастернак і морква

Рецепт приготування легкого гарніру з моркви і пастернаку в глазурі з кленового сиропу з беконом і чебрецем. опис приготування: Розігріти духовку до 230 градусів. На нижню стійку в духовці викласти пастернак, морква, бекон і чебрець в один шар на аркуші для випічки. Полити овочі зверху сиропом...

Глазуровані свинячі відбивні

Глазуровані свинячі відбивні

Соковиті відбивні зі слідкувати-гострим смаком. Такі не соромно подавати навіть до святкового столу. Поділюся відмінним варіантом, як приготувати глазуровані свинячі відбивні. смачно, просто і цікаво. опис приготування: Для приготування підійде будь-яка частина свинячої тушки без кісток. Соков...

Спаржа з ​​тофу в устричному соусі

Спаржа з ​​тофу в устричному соусі

Рецепт приготування спаржі з грибами і китайської капустою. кількість порцій: 4 sparzha— 200 грам гриби— 5 штук(печериці) цибуля— 2 штуки(зелений, нарізати) заголовок для палітурки— 2 Ст. ложки цукор— 1 штука перець— 1 штука вода— 1 штука китайська капуста— 1 штука тофу— 1 штука(яєчний ) часник...

Сендвічі з тофу і болгарським перцем

Сендвічі з тофу і болгарським перцем

Рецепт приготування азіатських сендвічів з тофу, цибулею, солодким перцем, арахісовим маслом і імбиром. опис приготування: розігріти духовку. Викласти цибулю і перець шкірою вгору на лист для випічки. випікати, перевертаючи цибулю в середині готування, поки не підрум'яниться, від 12 до 15 хвил...