Рецепти muscleman.com.ua

Солодкий перець з начинкою

Солодкий перець з начинкою

Солодкий перець з начинкою я спробувала у своїх друзів-грибників. Куди вони тільки не додають гриби! Поєднання з болгарським перцем виявилося дуже навіть смачним. дуже! Ось спробуйте самі. опис приготування: Солодкий перець з начинкою за цим рецептом виходить ситним і соковитим. Курячий фарш з...

Суп з баранини з баклажанами

Суп з баранини з баклажанами

Як добре, коли обід не тільки смачний, але ще і корисний, так що якщо ви ніколи не готували суп з баранини з баклажанами, то зараз дуже вдалий час зробити таке чудове блюдо. опис приготування: Напевно, у будь-якої господині є свій список улюблених супів, які вона день у день готує своїм домаш...

Фаршировані яйця з оселедцем під шубою

Фаршировані яйця з оселедцем під шубою

фаршировані яйця — нескладна в приготування закуска, яка відмінно виглядає на святковому столі. Фаршировані яйця з оселедцем під шубою готувати швидко і просто, а результат виходить чудовий. кількість порцій: 5 варені круто яйця— 5 штук варений буряк— 1 штука філе солоної оселедця— 1 штука сере...

Суп-пюре з сушених грибів

Суп-пюре з сушених грибів

Пропоную рецепт приготування супу-пюре з сушених грибів. смачне, ситне, ніжне блюдо з вершково-грибним смаком обов'язково сподобається вашим домочадцям. Пригощайтеся! опис приготування: Суп неймовірно ніжний і ароматний! Прикрасити такий суп можна часточками смажених печериць і меленим перцем ...

Смузі з вівсяними пластівцями

Суп рецепти «Пити»

Простий і поживний напій, готується в лічені секунди. Вівсяні пластівці повинні бути швидкого приготування. Ідеальний для сніданку або полудня. Цукор можна не додавати. опис приготування: Приготуйте смузі з вівсяними пластівцями і замініть їм сніданок, полуденок або навіть легку вечерю. знадоб...

Суп з куркою і галушками

Суп з куркою і галушками

Рецепт приготування супу з курячими грудками, селерою, вареними яйцями і галушками. опис приготування: Вершковий густий суп з куркою і селерою порадує вас своїм ніжним насиченим смаком. Готова борошняна суміш, використовувана в рецепті, являє собою поєднання борошна, рослинного жиру, солі і ро...

Гриби закусочні

Гриби закусочні

гриби закусочні — це просто ідеальна закусочка під міцні напої для святкового столу. У нас закусочні гриби печериці — це обов'язковий компонент традиційного новорічного застілля. опис приготування: закусочні гриби — ця страва, написання рецепта якого займає набагато більше часу, ніж саме приго...

Форель з яблуками

Форель з яблуками

Рецепт приготування запеченої форелі з яблуками і соусом з гірчиці і каперсів. опис приготування: Розігріти духовку до 190 градусів. У маленькій мисці змішайте цибулю, чебрець і панірувальні сухарі, приправити сіллю і перцем. Додати масло і перемішати. Викласти яблука розрізаною стороною вго...

Середземноморський рибний суп

Середземноморський рибний суп

Середземноморський рибний суп — це смачний суп, який готується на овочевому бульйоні з білого рибного філе зі свіжими помідорами, оливковою олією, пряними травами і спеціями. опис приготування: Дуже смачний і красивий середземноморський рибний суп готується досить просто. Вся його фішка поляга...

Соус ткемалі з червоною аличі

Соус ткемалі з червоною аличі

Хочу з вами поділитися класичним рецептом соусу ткемалі з червоною аличі! Виходить кислуватий і пряний соус: відмінне доповнення до шашлику, м'ясних і рибних страв. Спробуйте! опис приготування: Такий соус ткемалі з червоною аличі в домашніх умовах може бути і рідким, майже як сироп, і густим ...

Гарнір до м'яса в духовці

Гарнір до м'яса в духовці

Найкращий гарнір до м'яса в духовці — це овочі. Овочі також краще запікати в духовці, їх можна нанизати на шпажки, щоб красиво подати до м'яса. Ну і звичайно, приготуйте різноманітні соуси! опис приготування: Коли ви готуєте м'ясо, то відмінний гарнір до м'яса овочі запечені в духовці на гри...

Gokhan (варений рис)

Gokhan (варений рис)

Гохан - це не просто відварений рис по-японськи. Ця страва, без якого обходиться рідкісна трапеза в Японії. Готується без спецій, солі і жиру (на відміну від європейської кухні). просто, але з нюансом. опис приготування: Варений рис («Gokhan ') для японців - це і основна їжа, і головний компон...

Сердечка курячі в сметані

Сердечка курячі в сметані

Класичний прийом для приготування страв з куркою - додавання кислого соусу. Але для гасіння курячих сердечок підійде ніжний кремовий смак сметанному соусі. Це просте блюдо до повсякденного обіду. опис приготування: Завдяки цим рецептом, як приготувати сердечка курячі в сметані, ви отримаєте ні...

Шоколадні тістечка з волоськими горіхами

Шоколадні тістечка з волоськими горіхами

Рецепт приготування тістечок з шоколадом, какао і волоськими горіхами. опис приготування: Цей рецепт спеціально для любителів шоколаду, у яких немає багато часу. Тістечка добре подавати з ванільним морозивом і карамельним соусом. напівсолодкого шоколаду— 240 грам розпушувача— 1/2 чайних ложк...

Грибний суп з капустою

Грибний суп з капустою

Якщо вам подобаються грибні супи, дуже рекомендую приготувати чудовий грибний суп з капустою. Суп має приємну консистенцію, виходить наваристим і дуже ситним. опис приготування: До вашої уваги — простий рецепт приготування грибного супу з капустою. Суп готується зовсім нескладно, зазвичай я ви...

Брудний Мартіні

Брудний Мартіні

Рецепт приготування коктейлю з приємним смаком Мартіні і підступної фортецею справжньої російської горілки. опис приготування: Якщо ви вирішили влаштувати дорослу вечірку «гарячіше», але опускатися до стандартного застілля з вживанням міцних напоїв не хочете, вам ідеально підійде «брудний Март...

Фрікасе з грибами

Фрікасе з грибами

Фрікасе з грибами - це традиційне блюдо французької кухні. ніжний, але насичений смак грибного фрикасе обов'язкового припаде до смаку вашій родині. опис приготування: Приготувати фрикасе з грибами в домашніх умовах простіше простого. Класичний рецепт фрикасе з грибами ви завжди зможете урізном...

Яловичі реберця, тушковані з картоплею

Яловичі реберця, тушковані з картоплею

яловичі реберця, тушковані з картоплею - надзвичайно смачне друга страва, яке, до того ж, досить просто готується! Ви точно не пошкодуєте про час, витрачений на приготування. опис приготування: Приготуйте яловичі реберця з картоплею, і Ви отримаєте чудове блюдо відразу з гарніром і підливою / ...

Голубці ідеальні

Голубці ідеальні

голубці — класичне блюдо української кухні. Голубці можна приготувати як в будні, так і на святковий стіл. Мені це блюдо подобається тим, що його можна подати під різними соусами. Вкуснятина! опис приготування: Голубці часто готую, т.к. це блюдо залишається смачним на другий день і його дуже з...

Гороховий крем-супчик

Гороховий крем-супчик

Для здорового шлунково-кишкового тракту щодня потрібно вживати перші страви. Нижче ви зможете дізнатися, як приготувати суп-пюре зі свіжого гороху, так що додавайте в свій кулінарний арсенал смачний і корисний рецепт. опис приготування: Для кожної господині найбільш поширеної дилемою стає вибі...