Рецепт Гриби закусочні

Рецепт Гриби закусочні
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 4 г. 20 хв.
гриби закусочні — це просто ідеальна закусочка під міцні напої для святкового столу. У нас закусочні гриби печериці — це обов'язковий компонент традиційного новорічного застілля.

опис приготування:

закусочні гриби — ця страва, написання рецепта якого займає набагато більше часу, ніж саме приготування Закуска на раз-два, проте який фурор вона виробляє на столі — ви не можете собі уявити!

У нас закусочні гриби обов'язково присутні на будь-якому застілля, де п'ються міцні спиртні напої. З досвіду знаю, що грибочки під горілочку йдуть чудово і дуже швидко, тому завжди готую великі порції. І якщо на початку застілля на закуску йде все підряд — салати, гарячі страви, то в кінці застілля — одні лише грибочки не набридає

З цієї причини закусочні гриби особливо актуальні для новорічного марафону свят.

рекомендую!


  • печериці— 500 грам
  • часник— 4 зубчики
  • Олія соняшникова— 1/2 склянки
  • оцет яблучний 5%  — 1/3 склянки
  • Чорний перець горошком— 10 штук
  • лист лавровий— 4 штуки
  • сіль— 1 Чайна ложка
  • цукор— 2 чайних ложки
гриби закусочні - фото крок 1 Отже, вот все необходимые для приготовления закуски ингредиенты.

гриби закусочні - фото крок 2 Грибочки моем и, в залежності від їх розміру, розрізаємо на половинки або четвертинки. В итоге кусочки должны быть такого размера, чтобы ими было удобно закусывать.

гриби закусочні - фото крок 3 Зелень дрібно рубаємо, чеснок пропускаем через чеснокодавилку.

гриби закусочні - фото крок 4 У сковороді розігріваємо трохи рослинного масла, кладем туда все ингредиенты, кроме уксуса и большой порции растительного масла. обсмажуємо буквально 2-3 хвилини.

гриби закусочні - фото крок 5 Затем вливаем в сковороду масло

гриби закусочні - фото крок 6 …і оцет.

гриби закусочні - фото крок 7 Доводим содержимое сковороды до кипения.

гриби закусочні - фото крок 8 як закипить — накрываем крышкой и сбавляем огонь до минимума.

гриби закусочні - фото крок 9 Тушкуємо під кришкою приблизно 5-6 хвилин, после чего снимаем сковороду с огня.

гриби закусочні - фото крок 10 Содержимое сковороды перекладываем в кастрюльку, охолоджуємо до кімнатної температури, а затем ставим в холодильник часика на 3-4.

гриби закусочні - фото крок 11 Постоявшие несколько часов в холодильнике грибочки готовы к употреблению. Смачного!

Подібні рецепти

Печериці закусочні

Гриби в паніровці

закусочні печериці — це відмінне блюдо, яке буде особливо актуальним на святковому столі. Любителі грибів можуть приготувати собі маринованих шампіньйонів з запасом і зберігати їх в холодильнику. опис приготування: Приготуємо печериці закусочні в домашніх умовах. Гриби треба зварити до готовно...

Фаршировані гриби з оливками і горіхами

Фаршировані гриби з оливками і горіхами

Фаршировані гриби з оливками і горіхами - смачне, ситне блюдо, яке ідеально підходить в якості холодної або гарячої закуски на святковий стіл. А помінявши начинку, можна отримувати новий смак. опис приготування: Фарширувати гриби можна різними начинками: м'ясний фарш, рибні консерви, морепроду...

Фаршировані гриби з сиром Брі

Фаршировані гриби з сиром Брі

Рецепт приготування святкової страви. Французька закуска у вигляді фаршированих сиром грибів. кількість порцій: 2 часник— 5 зубчиків гриби— 10+ штук вершкове масло— 1 штука сіль— 1 щіпка(за смаком) сир Брі— 1 штука перше, що потрібно зробити це дуже дрібно порізати часник. Нарізаємо ...

Фаршировані гриби в мультиварці

Фаршировані гриби в мультиварці

фаршировані гриби — страва, яке завжди виглядає дуже святково, та до того ж воно ще й дуже смачне. Його можна зробити в духовці, а можна запекти і в мультиварці, адже це і легко, і швидко. опис приготування: Я дуже люблю цей рецепт приготування фаршированих грибів в мультиварці, адже печериці ...

Фаршировані гриби з цибулею

Фаршировані гриби з цибулею

Рецепт приготування запечених білих грибів, фаршированих тушкованим в провині і яловичому бульйоні цибулею, з сиром і петрушкою. опис приготування: Фаршировані гриби стануть відмінною легкою закускою або доповненням до будь-якого гарніру на ваш вибір. вершкового масла— 2 Ст. ложки цибулини— ...