Рецепт Форель з яблуками

Рецепт Форель з яблуками
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецепт приготування запеченої форелі з яблуками і соусом з гірчиці і каперсів.


опис приготування:

Розігріти духовку до 190 градусів. У маленькій мисці змішайте цибулю, чебрець і панірувальні сухарі, приправити сіллю і перцем. Додати масло і перемішати.

Викласти яблука розрізаною стороною вгору в форму для випічки в один шар. Посипати цукром і сумішшю сухарів. залити 1/4 чашки яблучного сидру навколо яблук. Накрити кришкою і запікати 30 хвилин. Прибрати кришку і випікати 20 хвилин, поки яблука не стануть м'якими. Вийняти з духовки.

Приправити форель з обох сторін сіллю і перцем. Змастити лист для випічки 1 столовою ложкою олії. Викласти форель на аркуші для випічки, полити олією. випікати 6 хвилин, до золотисто-коричневого кольору.

Між іншим, в маленькій каструлі збити залишилися 3/4 чашка анкери, гірчицю і каперси. Варити на середньому вогні, поки рідина не зменшиться, від 5 до 7 хвилин. У вас повинно вийти близько 8 столових ложок соусу.

Викласти форель на тарілках, полити соусом і викласти половинки яблук поруч. Прикрасити чебрецем і подавати.


  • Luk-salotų— 1 штука
  • чебрець— 1 Чайна ложка
  • панірувальних сухарів— 3 Ст. ложки
  • сіль і мелений перець— — За смаком
  • вершкового масла— 1 Ст. ложка
  • китайских яблока— 4 штуки(розрізаних навпіл)
  • світло-коричневого цукру— 2 чайних ложки
  • яблучного сидру— 1 Склянка
  • філе форелі— 8 штук
  • оливкового масла— 2 Ст. ложки
  • гірчиці— 1 Ст. ложка
  • каперсів— 1 Ст. ложка
Розігріти духовку до 190 градусів. У маленькій мисці змішайте цибулю, чебрець і панірувальні сухарі, приправити сіллю і перцем. Додати масло і перемішати.

Викласти яблука розрізаною стороною вгору в форму для випічки в один шар. Посипати цукром і сумішшю сухарів. залити 1/4 чашки яблучного сидру навколо яблук. Накрити кришкою і запікати 30 хвилин. Прибрати кришку і випікати 20 хвилин, поки яблука не стануть м'якими. Вийняти з духовки.

Приправити форель з обох сторін сіллю і перцем. Змастити лист для випічки 1 столовою ложкою олії. Викласти форель на аркуші для випічки, полити олією. випікати 6 хвилин, до золотисто-коричневого кольору.

Між іншим, в маленькій каструлі збити залишилися 3/4 чашка анкери, гірчицю і каперси. Варити на середньому вогні, поки рідина не зменшиться, від 5 до 7 хвилин. У вас повинно вийти близько 8 столових ложок соусу.

Викласти форель на тарілках, полити соусом і викласти половинки яблук поруч. Прикрасити чебрецем і подавати.


Подібні рецепти

Форель з маслинами і каперсами

Капустяний салат дієтичний

Рецепт приготування запеченої форелі з маслинами, каперсами і лимоном. опис приготування: нагріти духовку. Викласти форель шкірою вниз, на двох аркушах для випічки. Злегка змастити верхню частину риби оливковою олією, приправити сіллю і перцем. випікати, поки риба не буде легко проколювати ви...

Форель з яєчним соусом

Форель з яєчним соусом

Рецепт приготування вишуканої страви з маринованої форелі з яєчним соусом і зеленню. Форель в яєчному соусі дуже популярна в Іспанії. опис приготування: Викласти рибу в сковороду, полити олією, водою, посипати часником, м'ятою, розмарином, чебрецем, перцем і лавровим листом. Потім посипати пер...

Форель севанская

Форель севанская

Готуємо севанская форель в домашніх умовах. Цей спрощений рецепт дозволить приготувати страву на швидку руку. смачно, просто, корисно. обов'язково спробуйте! опис приготування: севанская форель — блюдо національної вірменської кухні, яке при наявності вправності може приготуватися менш ніж за ...

Форель в воке

Форель в воке

Хоча приготування цієї страви гранично просте, але смак у такий рибки дивовижний. Форель обсмажується в воке до рум'яної скоринки і подається під ароматним соусом — дійсно королівський вечерю. опис приготування: Оскільки в нашому раціоні рибні страви мають бути присутні обов'язково, я вважаю, ...

Слабосолона форель

Слабосолона форель

слабосолона форель, приготована самостійно хоча б один раз, назавжди витіснить магазинний варіант з вашого столу. Завдяки цим рецептом ви отримаєте дуже ніжну, НЕ пересолену рибку. опис приготування: Отже, подивіться, як приготувати слабосоленую форель швидко і смачно. Варто уважно вибирати ри...