Рецепт Форель з яблуками
Рецепт приготування запеченої форелі з яблуками і соусом з гірчиці і каперсів.
опис приготування:
Розігріти духовку до 190 градусів. У маленькій мисці змішайте цибулю, чебрець і панірувальні сухарі, приправити сіллю і перцем. Додати масло і перемішати.
Викласти яблука розрізаною стороною вгору в форму для випічки в один шар. Посипати цукром і сумішшю сухарів. залити 1/4 чашки яблучного сидру навколо яблук. Накрити кришкою і запікати 30 хвилин. Прибрати кришку і випікати 20 хвилин, поки яблука не стануть м'якими. Вийняти з духовки.
Приправити форель з обох сторін сіллю і перцем. Змастити лист для випічки 1 столовою ложкою олії. Викласти форель на аркуші для випічки, полити олією. випікати 6 хвилин, до золотисто-коричневого кольору.
Між іншим, в маленькій каструлі збити залишилися 3/4 чашка анкери, гірчицю і каперси. Варити на середньому вогні, поки рідина не зменшиться, від 5 до 7 хвилин. У вас повинно вийти близько 8 столових ложок соусу.
Викласти форель на тарілках, полити соусом і викласти половинки яблук поруч. Прикрасити чебрецем і подавати.
- Luk-salotų— 1 штука
- чебрець— 1 Чайна ложка
- панірувальних сухарів— 3 Ст. ложки
- сіль і мелений перець— — За смаком
- вершкового масла— 1 Ст. ложка
- китайских яблока— 4 штуки(розрізаних навпіл)
- світло-коричневого цукру— 2 чайних ложки
- яблучного сидру— 1 Склянка
- філе форелі— 8 штук
- оливкового масла— 2 Ст. ложки
- гірчиці— 1 Ст. ложка
- каперсів— 1 Ст. ложка
Викласти яблука розрізаною стороною вгору в форму для випічки в один шар. Посипати цукром і сумішшю сухарів. залити 1/4 чашки яблучного сидру навколо яблук. Накрити кришкою і запікати 30 хвилин. Прибрати кришку і випікати 20 хвилин, поки яблука не стануть м'якими. Вийняти з духовки.
Приправити форель з обох сторін сіллю і перцем. Змастити лист для випічки 1 столовою ложкою олії. Викласти форель на аркуші для випічки, полити олією. випікати 6 хвилин, до золотисто-коричневого кольору.
Між іншим, в маленькій каструлі збити залишилися 3/4 чашка анкери, гірчицю і каперси. Варити на середньому вогні, поки рідина не зменшиться, від 5 до 7 хвилин. У вас повинно вийти близько 8 столових ложок соусу.
Викласти форель на тарілках, полити соусом і викласти половинки яблук поруч. Прикрасити чебрецем і подавати.
Подібні рецепти
Капустяний салат дієтичний
Рецепт приготування запеченої форелі з маслинами, каперсами і лимоном. опис приготування: нагріти духовку. Викласти форель шкірою вниз, на двох аркушах для випічки. Злегка змастити верхню частину риби оливковою олією, приправити сіллю і перцем. випікати, поки риба не буде легко проколювати ви...
Форель з яєчним соусом
Рецепт приготування вишуканої страви з маринованої форелі з яєчним соусом і зеленню. Форель в яєчному соусі дуже популярна в Іспанії. опис приготування: Викласти рибу в сковороду, полити олією, водою, посипати часником, м'ятою, розмарином, чебрецем, перцем і лавровим листом. Потім посипати пер...
Форель севанская
Готуємо севанская форель в домашніх умовах. Цей спрощений рецепт дозволить приготувати страву на швидку руку. смачно, просто, корисно. обов'язково спробуйте! опис приготування: севанская форель — блюдо національної вірменської кухні, яке при наявності вправності може приготуватися менш ніж за ...
Форель в воке
Хоча приготування цієї страви гранично просте, але смак у такий рибки дивовижний. Форель обсмажується в воке до рум'яної скоринки і подається під ароматним соусом — дійсно королівський вечерю. опис приготування: Оскільки в нашому раціоні рибні страви мають бути присутні обов'язково, я вважаю, ...
Слабосолона форель
слабосолона форель, приготована самостійно хоча б один раз, назавжди витіснить магазинний варіант з вашого столу. Завдяки цим рецептом ви отримаєте дуже ніжну, НЕ пересолену рибку. опис приготування: Отже, подивіться, як приготувати слабосоленую форель швидко і смачно. Варто уважно вибирати ри...