Рецепт Середземноморський рибний суп
Середземноморський рибний суп — це смачний суп, який готується на овочевому бульйоні з білого рибного філе зі свіжими помідорами, оливковою олією, пряними травами і спеціями.
опис приготування:
Дуже смачний і красивий середземноморський рибний суп готується досить просто. Вся його фішка полягає в незвичайному зовнішньому вигляді, який створюють великі шматки риби (тріски), цілі жовті черрі, маслини і незвичайні і смачні листочки розмарину. Смак у цього супу сильно залежить від приправ, які Ви використовуєте, а так само від бульйону на якому Ви варите суп. Насправді, можна використовувати і курячий і рибний бульйони. Просто у мене залишився від попереднього приготування овочевий бульйон. На цьому бульйоні суп виходить максимально дієтичним і пісним, а це дуже корисно для фігури, а це завжди актуально
Успіхів і приємного апетиту!
- філе риби— 300 грам
- овочевий бульйон— 1 літр
- червоні помідори— 300 грам
- Помідори черрі— 200 грам(жовті)
- Стебло селера— 1 штука
- листя розмарину— 1 Чайна ложка
- Зубчики часнику— 2 штуки
- Оливкова олія— 3 Ст. ложки
- сіль, мелений перець— — За смаком
- шафран— 1 щіпка
- Сік лимона— — За смаком
- Пряні трави— — За смаком
- маслини— 100 грам
- лимон— 3-5 скибочок
Каструлю ставимо на сильний вогонь, наливаем масло и обжариваем на нем чеснок и помидоры, затем делаем огонь меньше. Приправляем перцем, розмарином, солью и тушим около 10 хвилин.
Затем вливаем овощной бульон и варим еще около 10 хвилин на невеликому вогні.
нарізаємо селера.
Добавляем его в суп и томим под крышкой еще около 10 хвилин.
Рибу нарізаємо на невеликі шматочки.
Черри моем и удаляем плодоножки.
Рыбу и черри кладем в кастрюлю и варим на достаточно сильном еще около 10 хвилин. как только суп закипит снимаем его с огня. Досаливаем по вкусу, добавляем еще приправы по вкусу и сок лимона.
Подібні рецепти
Пиріг в силіконової формі
Терпкість оцтової заправки в цьому салаті чудово врівноважується солодкістю болгарського перцю, свіжістю огірка і вершковим смаком сиру Фета. опис приготування: Це злегка видозмінений рецепт традиційного середземноморського салату з перцем. Традиційний салат здається російським занадто солоним...
Середземноморський сендвіч з тунцем
Якщо ви любитель бутербродів, обов'язково приготуйте такий сендвіч, адже це відмінний варіант для перекусу. Сендвіч чудово вгамує голод, і ми будемо використовувати тільки корисні інгредієнти. опис приготування: Якщо вам ніколи готувати, а голод втамувати необхідно, найкраще швиденько спорудит...
Середземноморський багатошаровий соус-діп
Рецепт приготування соусу з хумусом, огірком, червоною цибулею, maslinami, помідорами чері та Песто з кінзи, часнику, оливкового масла, orexov Pekan, кедрових горішків і сиру Пармезан. опис приготування: Соус-діп - це густий соус, використовуваний для обмакувания в нього чіпсів, шматочків овоч...
Фінський рибний суп
Фінський рибний суп — це дуже смачний вершковим суп з лосося, який готується досить легко і просто, але виглядає він дуже апетитно і на смак просто чудовий! опис приготування: Фінський рибний суп готується дуже легко. Цей суп відрізняється своєю простотою, тут використовується мінімум продукті...
Французький рибний суп
Буйабес або французький рибний суп в Росії часто називають марсельської юшкою, причому варіацій приготування такої страви — незліченну безліч, але всі сходяться в одному — суп готується з морської риби. опис приготування: Неймовірно ароматний і наваристий французький суп доведеться вам і вашим...