Рецепт Яловичі реберця, тушковані з картоплею

Рецепт Яловичі реберця, тушковані з картоплею
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 1 г. 50 хв.
яловичі реберця, тушковані з картоплею - надзвичайно смачне друга страва, яке, до того ж, досить просто готується! Ви точно не пошкодуєте про час, витрачений на приготування.

опис приготування:

Приготуйте яловичі реберця з картоплею, і Ви отримаєте чудове блюдо відразу з гарніром і підливою / Зацікавилися? Тоді Вашій увазі пропоную рецепт приготування яловичих реберець, тушкованих з картоплею. сподіваюся, цей рецепт вам сподобається, і ви будете його використовувати на своїй кухні. хай щастить!

  • яловичі реберця— 1 кілограм
  • Картопля— 1 кілограм
  • морква— 1-2 штук
  • вода— За смаком
  • розмарин— За смаком
  • Лавровий лист— 1 штука
  • сіль— За смаком
  • перець— За смаком
яловичі реберця, тушковані з картоплею - фото крок 1 1. Яловичі реберця гарненько промиваємо, обсушуємо і вирізаємо плівки і жилки. Потім нарізаємо на порційні шматки.

яловичі реберця, тушковані з картоплею - фото крок 2 2. У великій сковороді розігріваємо олію. На гарячому маслі з усіх боків обсмажуємо реберця. roza_ker, поки не утвориться хрустка скоринка.

яловичі реберця, тушковані з картоплею - фото крок 3 3. Далі викладаємо обсмажені реберця в глибоку каструлю, заливаємо водою. Солимо і перчимо, додаємо розмарин. Тушкуємо на слабкому вогні протягом 1 годину, поки м'ясо не стане відділятися від кісток. Підливаємо воду в міру її випаровування.

яловичі реберця, тушковані з картоплею - фото крок 4 4. Кружечками нарізаємо моркву. Кладемо її в каструлю з реберцями. Пробуємо на сіль - якщо треба, додаємо спеції.

яловичі реберця, тушковані з картоплею - фото крок 5 5. Далі на невеликі шматочки нарізаємо картопля. Його також кладемо до реберцям. солимо, додаємо лавровий лист і продовжуємо тушкувати на середньому вогні до готовності картоплі.

яловичі реберця, тушковані з картоплею - фото крок 6 6. Наше блюдо готово! Смачного!

Подібні рецепти

Яловичі реберця, тушковані в томатному соусі

Тушковані яловичі реберця в мультиварці

Рецепт для цінителів смачного м'яса і смачних страв з нього. Реберця виходять дуже ніжними і чудовими. Томатний соус відмінно доповнює блюдо. опис приготування: відмінне блюдо. Готуйте його так — реберця помийте, обсушити, сіль і poperčite. Потім злегка обсмажте їх на оливковій олії. Цибулю і ...

Яловичі реберця тушковані

Яловичі реберця тушковані

Яловичі реберця тушковані з печерицями у вині — це виняткове і вишукану страву, яке вперше я спробувала в дорогому ресторані, сьогодні реберця я готую будинок сама. Приєднуйтесь! опис приготування: Яловичі реберця тушковані з даного рецептом — це дуже смачна страва, яке добре поєднується з різ...

Яловичі реберця з картоплею

Яловичі реберця з картоплею

Розповім про рецепт, як приготувати яловичі реберця з картоплею. Завдяки йому ви зробите смачне гаряче і відповідний гарнір до нього. Блюдо відмінно підійде для звичайної вечері або святкового. опис приготування: Для насиченого аромату і смаку рекомендую маринувати реберця протягом доби в холо...

Яловичі реберця смажені

Яловичі реберця смажені

соковиті, ніжні і досить ситні яловичі реберця, смажені в домашніх умовах на сковороді або на грилі, — це відмінний варіант страви для всієї родини або гостей. апетитно! опис приготування: Щоб яловичі реберця, смажені в домашніх умовах, вийшли смачними, їх попередньо потрібно замаринувати міні...

Яловичі реберця з овочами і вершковим соусом

Яловичі реберця з овочами і вершковим соусом

Рецепт приготування яловичих реберець з цибулею, морквою, селерою, петрушкою, Мангольд, портвейном, червоним вином, чебрецем і соусом з вершків та хрону. опис приготування: Реберця добре подавати з картопляним пюре на гарнір. яловичих реберець— 6 штук(близько 420 до 480 г кожне) листя чебре...