Рецепт Суп з баранини з баклажанами
Як добре, коли обід не тільки смачний, але ще і корисний, так що якщо ви ніколи не готували суп з баранини з баклажанами, то зараз дуже вдалий час зробити таке чудове блюдо.
опис приготування:
Напевно, у будь-якої господині є свій список улюблених супів, які вона день у день готує своїм домашнім, але ж потрібен час від часу оновлювати повсякденне меню. І я можу запропонувати вам з цієї нагоди один дуже цікавий рецепт, в якому ви дізнаєтеся, як приготувати суп з баранини з баклажанами. погодьтеся, досить незвичайне (для супу) поєднання інгредієнтів, ми якось звикли додавати в супи трохи інші овочі, наприклад, капусту або буряк. Проте, такий ароматний, ситний і неймовірно смачний супчик сподобається вам і порадує своєю легкістю і незвичністю. Так що обов'язково приготуйте цей суп з баранини з баклажанами в домашніх умовах до обіду або вечері, і я думаю, вам вдасться вразити всю сім'ю таким новим цікавим блюдом.
1) Отже, для початку нам необхідно почистити цибулю і моркву і промити м'ясо під проточною водою. Нарізаємо моркву кружечками, ріпчаста цибуля подрібнюємо, а м'ясо ділимо на шість шматочків за кількістю горщиків.
2) Тепер ми розкладаємо м'ясо по горщикам, додаємо цибулю і моркву, а також по 3-4 штучки перцю горошком в кожен горщик. Заливаємо м'ясо водою так, щоб рідина майже повністю накривала м'ясо з овочами, закриваємо горщик кришкою і ставимо його в розігріту до 180 градусів духовку на півгодини.
3) Поки баранина тушкується, ми готуємо інші інгредієнти: баклажан ріжемо кубиками, помідори ріжемо навпіл, болгарський перець і картопля також нарізаємо кубиками.
4) Коли час приготування м'яса вийде, дістаємо горщики і розкладаємо в них нарізану картоплю, потім баклажани, перець і помідори. Посипаємо все сіллю і меленим перцем за смаком, додаємо в кожен горщик по 2-3 гілочки розмарину і заливаємо водою, вона повинна повністю накривати всі інгредієнти.
5) Знову ставимо горщики в розігріту до 180 градусів духовку і готуємо суп протягом однієї години.
як вид, складного тут нічого немає, такий суп, до речі, можна приготувати і в звичайній каструлі, але в горщиках все ж виходить смачніше. Приємного вам апетиту!
- баранина— 500 грам(інгредієнти на 6 горшочков в 400 мл)
- Картопля— 500 грам
- баклажани— 250 грам
- Помідори черрі— 250 грам
- Перець болгарський— 200 грам
- Цибуля ріпчаста— 200 грам
- морква— 150 грам
- Перець чорний горошком— 12-15 штук
- гілочки чебрецю— 10-12 штук(или сушеный тимьян)
- Перець чорний мелений— За смаком
- сіль— За смаком
1) Отже, для початку нам необхідно почистити цибулю і моркву і промити м'ясо під проточною водою. Нарізаємо моркву кружечками, ріпчаста цибуля подрібнюємо, а м'ясо ділимо на шість шматочків за кількістю горщиків.
2) Тепер ми розкладаємо м'ясо по горщикам, додаємо цибулю і моркву, а також по 3-4 штучки перцю горошком в кожен горщик. Заливаємо м'ясо водою так, щоб рідина майже повністю накривала м'ясо з овочами, закриваємо горщик кришкою і ставимо його в розігріту до 180 градусів духовку на півгодини.
3) Поки баранина тушкується, ми готуємо інші інгредієнти: баклажан ріжемо кубиками, помідори ріжемо навпіл, болгарський перець і картопля також нарізаємо кубиками.
4) Коли час приготування м'яса вийде, дістаємо горщики і розкладаємо в них нарізану картоплю, потім баклажани, перець і помідори. Посипаємо все сіллю і меленим перцем за смаком, додаємо в кожен горщик по 2-3 гілочки розмарину і заливаємо водою, вона повинна повністю накривати всі інгредієнти.
5) Знову ставимо горщики в розігріту до 180 градусів духовку і готуємо суп протягом однієї години.
як вид, складного тут нічого немає, такий суп, до речі, можна приготувати і в звичайній каструлі, але в горщиках все ж виходить смачніше. Приємного вам апетиту!
Подібні рецепти
Картопля в формі їжачка
Шурпа з баранини по-узбецьки вдає із себе густий суп з прозорого бульйону з яскравими великими шматочками овочів, півкільцями цибулі, шматочками кінзи і, звичайно, великою кількістю баранини. опис приготування: Приготування такого супу займає досить багато часу, але повірте, зусилля того варті...
Хашлама з баранини на пиві
хашлама — це неймовірно смачне, ароматне і ситне блюдо кавказької кухні, в якому баранина тушкується протягом двох годин з овочами, завдяки чому м'ясо виходить дуже соковитим, ніжним і м'яким. опис приготування: Любителі кавказької кухні повинні оцінити цей рецепт приготування хашламу з барани...
Шашлик з баранини по-кавказьки
Як правильно зробити шашлик з баранини по-кавказьки розповім вам по секрету! головне — м'ясо! Це повинна бути баранина, краще молодий баранчик. Овочі будемо запікати на мангалі разом з шашликом. опис приготування: Можна приготувати шашлик з баранини по-кавказьки, нанизавши овочі між шматочками...
Шашлик з баранини з лимоном
Як театр починається з вішалки, так і шашлик починається з правильного маринаду. той маринад, який я використовую, ще жодного разу не підводив і шашлик виходив чудовим. сподіваюся, вам стане в нагоді. опис приготування: Шашлик з баранини з лимоном готується наступним чином. Спочатку поріжте м'...
Грецькі фрикадельки з баранини
У Греції у кожної господині є свій власний рецепт цього чудового блюда. Хтось готує їх з баранини, хтось із свинини і яловичини. Пропоную приготувати фрикадельки за моїм рецептом. опис приготування: соковиті, ароматні, ніжні, м'які і неймовірно смачні грецькі фрикадельки з баранини. Рецепт дуж...