Рецепт Солодкий перець з начинкою
Солодкий перець з начинкою я спробувала у своїх друзів-грибників. Куди вони тільки не додають гриби! Поєднання з болгарським перцем виявилося дуже навіть смачним. дуже! Ось спробуйте самі.
опис приготування:
Солодкий перець з начинкою за цим рецептом виходить ситним і соковитим. Курячий фарш з ароматом свіжих лисичок просто вище всяких похвал. Всі витрачені зусилля на приготування солодкого перцю з начинкою окупаються захопленими похвалами ваших рідних і друзів! Робіть відразу багато перчиком, щоб ніхто не побився. Успіхів і приємного апетиту!
- Солодкий перець жовтий— 7 штук
- Лісіцкі— 250 грам
- морква— 1 штука
- Куряче філе— 350 грам
- Цибуля— 1 штука
- Масло рослинне— 100 мілілітрів
- крем— 3 Ст. ложки
- Томатна паста— 1 Ст. ложка
- сіль, перець— 1 За смаком
перець помийте, очистіть від насіння, кришечки не викидайте.
Куряче філе подрібніть.
лисички почистити, помити і обсушити.
Цибулю нарізати кубиками.
Морква потерти на дрібній тертці.
На розігріту сковороду налити масло і обсмажити цибулю, гриби, морква.
До обсмаженою до золотистого кольору овочів додаємо курячий фарш, солимо, перчим. Все добре перемішуємо.
начиняємо перці.
В 150 мл гарячої води розводимо томат і сметану.
Перці скласти в каструлю, залити соусом зі сметани, довести до кипіння. Гасити на слабкому вогні до готовності.
Смачного!
Подібні рецепти
Солодкий перець на зиму без стерилізації
Рецепт приготування незвичайного фаршированого перцю з начинкою з кус-куса. опис приготування: Всі господині знають, як важко відшукати блюдо, яке було б корисним, смачним, красивим, та ще й готувалося б швидко. Чудеса в кулінарії трапляються. Знайомтеся з рецептом чудового фаршированого перцю...
Солодкий перець на зиму
Солодкий перець на зиму можна закочувати в банки, а можна готувати малими порціями і подавати відразу, як закуску. У рецепті пропорція якраз на кілька порцій. Збільште пропорцію для заготовок. опис приготування: Солодкий перець на зиму готувати треба з стиглих соковитих плодів. Томатну пасту м...
Солодкий перець з італійської приправою
Рецепт приготування запеченого болгарського перцю з шинкою, петрушкою, лимонною цедрою і маслинами. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. Вистелити з пергаментним папером. Зрізати вершину і підстава перцю, потім розрізати уздовж навпіл. видалити насіння. Нарізати перець прямоку...
Солодкий картопля з ікрою
Вишукана святкова закуска з солодкої картоплі з чорною ікрою. опис приготування: Почистити і нарізати солодкий картопля на круглі скибочки. Промазати оливковою олією (за допомогою пензлика). Запікати в духовці при 220 C протягом 15 хвилин, до хрусткої скоринки. змішати 2 столові ложки дрібно н...
Солодкий хліб з апельсином
Хліб виходить м'яким, солодким і ароматним. У нього дуже цікавий смак. З чашкою гарячого чаю або кави цей хліб незамінний. опис приготування: Зберігати його можна в холодильнику цілий місяць, якщо після випічки заморозити. Сухі дріжджі— 14 грам борошно— 1,1 кілограма апельсин— 1 штука Кисле ...