Рецепт Сомса (Самоса)

Рецепт Сомса (Самоса)
Кількість порцій: 30 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Рецепт приготування узбецьких пиріжків з м'ясом, які називаються сомса (або, інакше, самоса). Покроковий рецепт з фотографіями допоможе вам приготувати ці пиріжки без будь-яких ускладнень.

опис приготування:

Самсун — така ж емблема узбецької національної кухні, як і, наприклад, тамтешній плов. Однак, на відміну від багатьох інших узбецьких блюд, приготувати самсу в домашніх умовах досить-таки просто — не потрібно ні якихось дивовижних інгредієнтів, ні хитрих кулінарних навичок. За великим рахунком, простий рецепт самси здатний подужати кожен, навіть новачок. Ну, а покрокові фотографії рецепта самси знімуть всі питання щодо приготування цих пиріжків і допоможуть зробити їх максимально смачними. Так що — Не бійтеся, навіть якщо ви ніколи не пробували самсу. озброюйтеся рецептом, беріть потрібні інгредієнти — і вперед, на кухню! Бажаю удачі в приготуванні!

  • листкове тісто— 1 штука
  • баранина— 660 грам
  • цибулина— 2 штуки
  • сіль— 2 чайних ложки
  • кмин— 1,5 чайних ложки
  • чорний перець— 1 Чайна ложка
  • яйце— 1 штука(змішати з 2 ст. L. води)
  • насіння кунжуту— 1 штука
  • олія— 1 штука
Сомса (Самоса) - фото крок 1 За допомогою гострого ножа нарізати баранину якомога дрібніше.

Сомса (Самоса) - фото крок 2 Дрібно нарізати цибулю і додати до м'яса.

Сомса (Самоса) - фото крок 3 Додати сіль, чорний перець і добре перемішати руками. Покласти начинку в холодильник.

Сомса (Самоса) - фото крок 4 В упаковку листкового тіста зазвичай входить 10 шматочків. Кожен шматок розрізати на 3 менших частин.

Сомса (Самоса) - фото крок 5 Розкачати всі шматочки тіста в коржі і заправити їх м'ясною начинкою. розігріти духовку.

Сомса (Самоса) - фото крок 6 Звертаємо Сомса в трикутники.

Сомса (Самоса) - фото крок 7 змішати 1 яйце і 2 столові ложки води. Змастити Сомса яєчної сумішшю і посипати кунжутом.
Змастити деко олією, викласти пиріжки. Випікати до золотисто-коричневого кольору.

Подібні рецепти

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Індійські пиріжки «Самоса» з зефіром і шоколадом

Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...

Грибний суп з сушених грибів

Грибний суп з сушених грибів

Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...

Печериці смажені з цибулею

Печериці смажені з цибулею

Все геніальне просто, ну а в нашому випадку смачно. Спробуйте приготувати шампіньйони смажені з цибулею — просте і дивно смачна страва. опис приготування: Якщо ви віддаєте перевагу вегетаріанські страви, або просто любите грибний смак і аромат, то чому б не спробувати посмажити печериці з гриб...

Солодко-гострі крильця

Солодко-гострі крильця

Солодко-гострі крильця — прекрасний варіант смачного і ситного обіду або вечері на швидку руку. Спробуйте, результат вам точно сподобається! опис приготування: Таке блюдо можна приготувати для компанії друзів, з пивом крильця розлетяться миттєво, чоловіки вам скажуть тільки спасибі. Також крил...