Рецепт Сорбет з інжиром

Рецепт Сорбет з інжиром
Кількість порцій: 6 Час приготування: 4 г. 40 хв.
Рецепт приготування сорбета з медом, сиром, червоним вином і інжиром.

опис приготування:

зробити сорбет. довести цукор, воду, мед і лимонну цедру до кипіння в середній каструлі, помішуючи, поки цукор не розчиниться. Зняти з вогню і дати постояти 10 хвилин. Збити з лимонним соком і сиром. Дати повністю охолонути. Накрити кришкою і поставити в холодильник на 4 години або на ніч.

Заморозити суміш в машині для морозива відповідно до інструкції. Викласти в великий контейнер і заморозити до готовності, близько 1 годину (або 1 тижні).

приготувати інжир. Посипати цукром каструлю. Варити на середньому вогні, поки цукор не стане світло-золотистим, близько 5 хвилин. Додати вино, помішуючи, поки цукор не розчиниться. Додати розмарин і лимонну цедру і варити, поки рідина не зменшиться вдвічі, близько 8 хвилин. Додати інжир і варити, поки рідина не загусне, а інжир не стане м'яким, близько 4 хвилин. Дати охолонути до кімнатної температури. Прибрати розмарин і лимонну цедру.

Розділити сорбет на 6 страв, полити інжировим сиропом зверху. Подавати відразу ж.


  • води— 5,5 склянки
  • меду— 2 Ст. ложки
  • лимонної цедри— 2 чайних ложки
  • лимонного соку— 1 Ст. ложка
  • сыра Фромаж блан— 240 грам
  • inzhira:цукру— 1/2 склянки
  • червоного вина— 2 склянки
  • свіжого розмарину— 2 штуки
  • лимонної цедри— 3 штуки(смуги (8 см кожна) )
  • inzhira— 450 грам
зробити сорбет. довести цукор, воду, мед і лимонну цедру до кипіння в середній каструлі, помішуючи, поки цукор не розчиниться. Зняти з вогню і дати постояти 10 хвилин. Збити з лимонним соком і сиром. Дати повністю охолонути. Накрити кришкою і поставити в холодильник на 4 години або на ніч.

Заморозити суміш в машині для морозива відповідно до інструкції. Викласти в великий контейнер і заморозити до готовності, близько 1 годину (або 1 тижні).

приготувати інжир. Посипати цукром каструлю. Варити на середньому вогні, поки цукор не стане світло-золотистим, близько 5 хвилин. Додати вино, помішуючи, поки цукор не розчиниться. Додати розмарин і лимонну цедру і варити, поки рідина не зменшиться вдвічі, близько 8 хвилин. Додати інжир і варити, поки рідина не загусне, а інжир не стане м'яким, близько 4 хвилин. Дати охолонути до кімнатної температури. Прибрати розмарин і лимонну цедру.

Розділити сорбет на 6 страв, полити інжировим сиропом зверху. Подавати відразу ж.


Подібні рецепти

Фруктовий сорбет

Салат «загадка» класичний

Десерти бувають одночасно і смачними, і ефектно виглядають, і корисними. фруктовий сорбет — саме такий десерт. У нашій родині фруктовий сорбет люблять все від малого до великого — спробуйте і ви. опис приготування: Фруктовий сорбет з журавлини, полуниці, лимона і бананів — це не тільки смачний...

Грушево-клюквенный сорбет

Грушево-клюквенный сорбет

Рецепт приготування освіжаючого морозива, подається в грошах. опис приготування: Змішати цукор з 1 3/4 склянки води в середній каструлі. Ретельно перемішати і варити суміш на середньому вогні, помішуючи, поки цукор не розчиниться, від 5 до 8 хвилин. Вилити сироп в металеву миску і поставити ми...

Сорбет

Сорбет

У літню спеку можна побалувати дітей і себе не тільки морозивом. Розповім вам про один дуже простий і доступний варіант, як приготувати сорбет. Зробимо його з мускатної медової дині. опис приготування: Освіжаючий і прохолодний десерт, який можна приготувати з будь-яких фруктів, ягід. Він дієти...

Сендвічі з інжиром, aruguloy і parmezanom

Сендвічі з інжиром, aruguloy і parmezanom

Рецепт приготування легких сендвічів з інжиром, аругула, пармезаном і волоськими горіхами. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. змішати цукор, кайенскийперець і чайну ложку солі в невеликій мисці. Нагріти олію у великій сковороді на середньому вогні. Додати цибулю і смажити, ...

Свиняча корейка з інжиром і винним соусом

Свиняча корейка з інжиром і винним соусом

Рецепт приготування свинячої корейки з солодким інжиром і соусом з портвейну. опис приготування: Розігріти духовку до 2300 градусів. У середній сковороді нагріти масло на середньому вогні. Приправити свинину сіллю і перцем. Обсмажувати до коричневого кольору з усіх боків, від 8 до 10 хвилин. В...