Рецепти muscleman.com.ua

Фарширований сир

Фарширований сир

Ця закуска дуже оригінальна і незвичайно смачна! Вона прекрасно підійде для романтичної вечері або свята. Всім любителям сиру вона безсумнівно припаде до смаку. опис приготування: Гриби і горіхи в цьому рецепті можна використовувати будь-які. В іншому ж, рекомендую точно слідувати рецептурою. ...

Яловичина в кисло-солодкому соусі по-китайськи

Яловичина в кисло-солодкому соусі по-китайськи

Дуже популярна страва китайської кухні - м'ясо під кисло-солодким соусом. Але щоб його спробувати, зовсім не обов'язково бігти в китайський ресторан. Таке м'ясо ви легко можете приготувати і вдома. опис приготування: Ароматне і смачне м'ясо в кисло-солодкому соусі готується зовсім нескладно і ...

Гриби по-венесуельські

Гриби по-венесуельські

Ідеальний варіант закуски для будь-якого столу - мариновані грибочки. Їх можна зробити про запас і дістати по приходу гостей або за пару днів до прийому. Спробуйте, як приготувати гриби по-венесуельські. опис приготування: Такі гриби вже самі по собі готову страву, а також їх можна використову...

Холодний чай з м'ятою

Холодний чай з м'ятою

Літо - час смачних холодних напоїв! У цьому рецепті я розповім, як приготувати холодний чай з м'ятою. Чай з льодом відмінно втамовує спрагу, а м'ята освіжає. опис приготування: Чай можна використовувати чорний або зелений. Подавайте напій у склянці з кубиками льоду. якщо любите, це podslastite...

Гороховий суп зі свинини

Жандуйя

У холодні осінні і зимові дні немає нічого кращого, ситніше і тепліше наваристого супчика. особливо горохового. Його ніжний смак і поєднання рослинного і тваринного білка насичують і бадьорять. опис приготування: У моїй родині цей супчик дуже люблять і поважають. Чоловік і діти з задоволенням ...

Гуляш з червоним вином

Гуляш з червоним вином

Тушковане м'ясо - це простий варіант гарячого блюда, який я готую дуже часто. До нього можна додати будь-який гарнір, а сам склад змінювати за своїм бажанням. Спробуйте і мій варіант з яскравою добавкою. опис приготування: Пропоную вам вивчити, як приготувати гуляш з червоним вином. Знайоме бл...

Яловичина з грибами

Яловичина з грибами

Рецепт приготування м'ясної страви з грибами. Італійська кухня. кількість порцій: 8 яловичина— 900 грам(нарізати кубиками) мука— 2 Ст. ложки вершкове масло— 4 Ст. ложки оливкова олія— 2 Ст. ложки цибулина— 2 штуки(дрібно нарізати) часник— 3 зубчики білі гриби— 220 грам сіль і перець— 2 щіпки(за...

Печериці пісні

Печериці пісні

Я люблю прості і не дуже важкі для шлунка закуски, які красиво виглядають на будь-якому столі, святковому і повсякденному. Хочу вам показати, як приготувати шампіньйони пісні з начинкою. опис приготування: В даному випадку я показую пісний варіант фаршированих запечених грибочків. Але якщо вам...

Фаршировані гриби з цибулею

Фаршировані гриби з цибулею

Рецепт приготування запечених білих грибів, фаршированих тушкованим в провині і яловичому бульйоні цибулею, з сиром і петрушкою. опис приготування: Фаршировані гриби стануть відмінною легкою закускою або доповненням до будь-якого гарніру на ваш вибір. вершкового масла— 2 Ст. ложки цибулини— ...

Суфле з яблук

Суфле з яблук

Суфле - це блюдо з дуже ніжною, повітряної і легкою консистенцією. Його можна подати на полуденок або на десерт, а також в якості закуски. Розповідаю рецепт страви, як приготувати суфле з яблук. опис приготування: Правильно приготувати суфле зможе не кожен. Дуже важливо зберегти особливу делік...

Соус ткемалі з червоною аличі

Соус ткемалі з червоною аличі

Хочу з вами поділитися класичним рецептом соусу ткемалі з червоною аличі! Виходить кислуватий і пряний соус: відмінне доповнення до шашлику, м'ясних і рибних страв. Спробуйте! опис приготування: Такий соус ткемалі з червоною аличі в домашніх умовах може бути і рідким, майже як сироп, і густим ...

Холодець класичний

Холодець класичний

В холодець ніколи не кладуть желатин, він застигає завдяки желюючий властивостями свинячих ніжок, вухо. А ось для м'ясної частини раджу брати курку або яловичину. Отже, Давайте почнемо! опис приготування: Як приготувати смачний класичний холодець? Дивіться мою покрокову інструкцію, я постараюс...

Шоколадно-апельсиновий пиріг

Шоколадно-апельсиновий пиріг

Цей шоколадний пиріг дуже легко і швидко приготувати, а апельсин і шоколад прекрасно поєднуються один з одним. опис приготування: Нагріти духовку до 180 ° С. Змастіть маслом дві форми діаметром 15 см. Розтопити масло і цукор в каструлі на повільному вогні. Дати охолонути протягом 2 хвилин. Дод...

Стейк зі свинини з апельсиново-гірчичним соусом

Стейк зі свинини з апельсиново-гірчичним соусом

Стейк зі свинини — сам по собі дуже смачний. Однак стейк зі свинини з апельсиново-гірчичним соусом — це втричі смачніше. М'ясо виходить ніжним, соковитим і запашним! Дуже смачно! опис приготування: Стейк зі свинини з апельсиново-гірчичним соусом — дуже смачне м'ясо, яке і виглядає апетитно і н...

Грибний суп в Бородінському хлібі

Грибний суп в Бородінському хлібі

Не так давно побачила цей рецепт і готова поділитися з вами. Цей грибний суп в Бородінському хлібі в домашніх умовах стане відмінним рішенням для обіду всією сім'єю. опис приготування: Давно хотіла спробувати приготувати грибний суп в Бородінському хлібі в домашніх умовах саме за цим рецептом....

Глазурована свинина з сальсою з манго

Глазурована свинина з сальсою з манго

Рецепт приготування ароматної свинини в глазурі з цукру з пікантним соусом з манго, червоної цибулі і перцю чилі. опис приготування: нагріти духовку, вистелити деко алюмінієвою фольгою. Викласти свинину на фользі, приправити сіллю і перцем. Полити соусом Адоб, посипати коричневим цукром. випік...

Суп з кільки в томаті

Суп з кільки в томаті

Як приготувати суп з кількою в томаті? Моя пробабушка готувала такий суп зазвичай в період Великого посту. Він виходить смачним, пісним і трохи рибним. Раджу і вам спробувати, мені подобається. опис приготування: подивіться, як приготувати суп з кількою в томаті. Смачний і наваристий супчик бу...

Свиная грудинка в подливе

Свиная грудинка в подливе

Свиная грудинка — це частина туші, в якій ідеально співвідношення м'яса і сала, і тому страви з неї дуже соковиті і смачні. Приготувати грудинку в підливі - простіше простого. А це ну дуже смачно! опис приготування: Страви зі свинячої грудинки дуже поживні, але трохи жирні. Пропоную вашій уваз...

Соковиті котлети з курячого фаршу

Соковиті котлети з курячого фаршу

Котлети виходить не тільки соковитими, але і дуже м'якими, ніжними. звичайно, смажити їх не так легко, але результат того вартий! Дивіться як приготувати котлети! опис приготування: Приготуйте фарш, залийте вівсянку гарячим молоком. З'єднайте всі інгредієнти і смажте отриманий фарш на сковород...

Вершкова крупа з чилі

Вершкова крупа з чилі

Рецепт приготування запеченої крупи з сиром Монтерей Джек, вершковим сиром, перцем чилі і паприкою. опис приготування: Крупа має незвичайний пікантно-вершковий смак. Її добре подавати з соковитим біфштексом або яловичими реберцями. крупи— 1 Склянка води— 4 склянки солі— 1/2 чайних ложки сир...