Рецепт Свиная грудинка в подливе

Рецепт Свиная грудинка в подливе
Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Свиная грудинка — це частина туші, в якій ідеально співвідношення м'яса і сала, і тому страви з неї дуже соковиті і смачні. Приготувати грудинку в підливі - простіше простого. А це ну дуже смачно!

опис приготування:

Страви зі свинячої грудинки дуже поживні, але трохи жирні. Пропоную вашій увазі чудовий рецепт приготування свинячої грудинки з підливою. Підлива прекрасно підкреслює ніжний смак м'яса. рецепт нескладний. Готуємо із задоволенням - і насолоджуємося результатом!

  • Свиная грудинка— 500 грам
  • Топлене масло— 1 Ст. ложка
  • Біле сухе вино— 150 мілілітрів(або пиво, тамариски)
  • гриби— 150 грам
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • гірчичний— 1 Чайна ложка
  • вершки 20%  — 200 мілілітрів
  • сіль— 1 Чайна ложка
  • спеції— 1 Чайна ложка(розмарин, кмин, чорний перець, хміль-сунелі)
Свиная грудинка в подливе - фото крок 1 Грудинку спершу необхідно вимити, обсушити і розрізати на шматки.

Свиная грудинка в подливе - фото крок 2 Посипаємо м'ясо сіллю і спеціями, відправляємо його маринуватися в холодильнику на пару годин.

Свиная грудинка в подливе - фото крок 3 У товстостінній каструлі або в глибокій сковороді добре розігріємо топлене масло і обсмажити стейки з грудинки з усіх боків до рум'яної скоринки.

Свиная грудинка в подливе - фото крок 4 Наллємо в м'ясо вино, прикриємо його нещільно кришкою і на невеликому вогні протушкувати м'ясо до повного випаровування вина. Не забувайте періодично перевертати шматки, щоб вони приготувалися з усіх боків.

Свиная грудинка в подливе - фото крок 5 Коли вся рідина випарується, м'ясо повинно трохи підсмажитися. Викладаємо м'ясо на тарілку.

Свиная грудинка в подливе - фото крок 6 Ріпчасту цибулю чистимо і нарізаємо соломкою, гриби нарізаємо, як подобається. У тій же каструлі або сковороді, в якій обсмажувалося м'ясо, Protus 2-3 хвилини на невеликій кількості олії цибулю і гриби. Потім додати до них гірчицю і дрібку солі, перемішаємо і протушкувати буквально 1-2 хвилини.

Свиная грудинка в подливе - фото крок 7 Додати вершки, протушкувати ще пару хвилин, постійно помішуючи. Потім викладемо в підливу шматки м'яса, покриємо їх підливою і згасимо під кришкою 2-3 хвилини.

Подібні рецепти

Грудинка свиная жареная

Простий рецепт вівсяного печива з вівсяних пластівців

Дуже люблю м'ясо, тому регулярно готую курку, свинину, яловичину та інші види. Особливо жалую свинину, адже її м'ясо ситне і соковите. поділюся рецептом, як приготувати грудинку свинячу смажену. опис приготування: можливо, рецепт не відноситься до розряду корисних і низькокалорійних страв, але...

Грудинка свиная соленая

Грудинка свиная соленая

Солона свиняча грудинка - відмінна закуска на всі випадки життя. Ароматна і смачна, вона стане в нагоді і коли гості на порозі, і на природу можна взяти або на приготування швидкого сніданку з яєчнею. опис приготування: Свиняча солона грудинка - це справжня знахідка для будь-якого кулінара. це...

Свиная грудинка на кости

Свиная грудинка на кости

Сьогодні хочу розповісти вам, як приготувати свинячу грудинку на кістки. Готувати будемо в фользі, свинина вийде неймовірно ароматною і соковитою! приступимо! опис приготування: Подавати готову страву можна з вежею зеленню або овочевим салатом. Також рекомендується обсмажувати м'ясо з чебрецем...

Свиная грудинка в луковой шелухе

Свиная грудинка в луковой шелухе

Шелуха лука — це не тільки перевірений роками барвник для яєць на Великдень. Вона чудово підійде для приготування смачної і шалено ароматної грудинки, від якої просто неможливо відірватися. опис приготування: Поспішаю поділитися з вами цікавим і дуже класним варіантом, як приготувати свинячу г...

Свиная корейка на кости с морковью

Свиная корейка на кости с морковью

свиняча корейка — мясо достаточно сухое, и вкусно приготовить его непросто. Делюсь очень удачным рецептом — свиная корейка на кости с морковью. Пара хитростей — и мясо получается очень сочным. опис приготування: Як відомо, свиняча корейка — мясо очень вредное. Его довольно сложно приготовить т...