Рецепт Шоколадно-апельсиновий пиріг

Рецепт Шоколадно-апельсиновий пиріг
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 45 хв.
Цей шоколадний пиріг дуже легко і швидко приготувати, а апельсин і шоколад прекрасно поєднуються один з одним.

опис приготування:

Нагріти духовку до 180 ° С. Змастіть маслом дві форми діаметром 15 см.

Розтопити масло і цукор в каструлі на повільному вогні. Дати охолонути протягом 2 хвилин. Додати яйце і перемішати. Додати борошно і какао. Змішати соду і молоко, додати до суміші. ретельно перемішати.

Налити в підготовлені форми тісто і випікати протягом 25 хвилин.

Дати охолонути протягом 2 хвилин, а потім витягти з форми.

змішати вершки, апельсиновий лікер і більшу частину апельсинової цедри.

Змастіть один корж приготованим кремом і накрийте зверху другим.

Прикрасьте кремом, апельсиновою цедрою і скибочками апельсина.


  • масла— 100 грам
  • цукру— 100 грам
  • яйце— 1 штука
  • борошна— 175 грам
  • какао-порошку— 2 Ст. ложки
  • соди— 1 Чайна ложка
  • молока— 175 мілілітрів
  • збитих вершків— 300 мілілітрів
  • апельсинового лікеру— 2 чайних ложки
  • апельсин, терта цедра і часточки— 1 штука
Нагріти духовку до 180 ° С. Змастіть маслом дві форми діаметром 15 см.

Розтопити масло і цукор в каструлі на повільному вогні. Дати охолонути протягом 2 хвилин. Додати яйце і перемішати. Додати борошно і какао. Змішати соду і молоко, додати до суміші. ретельно перемішати.

Налити в підготовлені форми тісто і випікати протягом 25 хвилин.

Дати охолонути протягом 2 хвилин, а потім витягти з форми.

змішати вершки, апельсиновий лікер і більшу частину апельсинової цедри.

Змастіть один корж приготованим кремом і накрийте зверху другим.

Прикрасьте кремом, апельсиновою цедрою і скибочками апельсина.


Подібні рецепти

Шоколадно-кавовий пиріг

Шоколадно-кавовий пиріг без яєць

Рецепт приготування пирога з шоколадом, молоком, ваніллю, кава і цукрово-шоколадною посипкою. опис приготування: Цей декадентської шоколадний пиріг з пудингом мокко всередині просто чудовий. Це справжні ласощі для любителів шоколаду і кави. Для отримання більш насиченого смаку використовуйте д...

Шоколадно-банановий хліб

Шоколадно-банановий хліб

Банани з шоколадом — це відмінне поєднання. Їх частенько комбінують для приготування різних десертів, наприклад, кексів або пирогів. записуйте, як приготувати шоколадно-банановий хліб. опис приготування: Така випічка дуже популярна в Америці. Якщо у вас вже трохи почорнілі банани, можете сміли...

Шоколадно-горіховий тортик

Шоколадно-горіховий тортик

Рецепт приготування шоколадно-горіхової тортика дуже простий і не зажадає від вас спеціальних навичок або умінь. Для нього використовую готовий шоколадний бісквіт, горіхи, шоколадну пасту і згущене молоко. опис приготування: Горіхи можна використовувати будь-які, я вважаю за краще фундук або м...

Шоколадно-арахисовые батончики

Шоколадно-арахисовые батончики

Якщо ви ласун, то вам дуже складно відмовити собі в який-небудь смакоти. Особливо коли в справу вступає шоколад і арахісове масло. Тут встояти неможливо! Так давайте ж побалуємо себе! опис приготування: Подібні десерти зараз на піку популярності. У США їх ставлять в солодкі бари по сусідству з...

Шоколадно-сирний торт

Шоколадно-сирний торт

Випічка з сирним кремом - це одне з моїх улюблених страв. А якщо додати в таку страву шоколадні нотки, то вийде смакота! У цьому рецепті я розповім, як приготувати шоколадно-сирний торт. опис приготування: Як просочення для торта я використовувала абрикосовий джем. Мені здається, він прекрасно...