Рецепт Вершкова крупа з чилі

Рецепт Вершкова крупа з чилі
Кількість порцій: 8 Час приготування: 55 хв.
Рецепт приготування запеченої крупи з сиром Монтерей Джек, вершковим сиром, перцем чилі і паприкою.

опис приготування:

Крупа має незвичайний пікантно-вершковий смак. Її добре подавати з соковитим біфштексом або яловичими реберцями.

  • крупи— 1 Склянка
  • води— 4 склянки
  • солі— 1/2 чайних ложки
  • сиру Монтерей Джек— 240 грам
  • вершкового сиру— 120 грам
  • банки томатів з чилі— 1/2 штуки
  • банку (120 г) нарізаної зеленої чилі— 1 штука
  • кайенского перцю— 1/4 чайних ложки
  • перець— 1/4 чайних ложки
  • чорний перець— — За смаком
  • яйце— 1 штука
Вершкова крупа з чилі - фото крок 1 1. Попередньо розігріти духовку до 190 градусів. Форму для випічки змастити вершковим маслом і відкласти в сторону. Сир Монтерей Джек натерти на тертці, вершковий сир нарізати невеликими кубиками. Закип'ятити воду в середній каструлі на середньому вогні, додати сіль. Додати крупу і перемішати, потім зменшити вогонь до мінімуму і накрити кришкою. Варити протягом 5 хвилин, періодично помішуючи. Зняти з вогню.

Вершкова крупа з чилі - фото крок 2 2. Додати томати з чилі, зелений чилі, тертий сир і кубики вершкового сиру.

Вершкова крупа з чилі - фото крок 3 3. Додати кайенский перець, паприку і чорний перець. Додати сіль, якщо необхідно.

Вершкова крупа з чилі - фото крок 4 4. Збити яйце і додати в крупу, постійно помішуючи. Вилити крупу в форму для випічки, змащену вершковим маслом, і запікати в духовці від 30 до 45 хвилин, до золотистої скоринки зверху. Дати постояти близько 15 хвилин перед подачею на стіл. Витягти з форми і подавати крупу з яловичиною.

Подібні рецепти

Вершкова паста з селерою

Пісне вершкове масло

Лук і селеру - прекрасне доповнення до пасти. опис приготування: Зварити макарони у великій каструлі в підсоленій воді, злити воду і промити під холодною водою. Відкласти в сторону. У великій мисці збити майонез і лимонний сік. Додати селеру (стебла і листя), цибуля і змішати з пастою. Приправ...

Вершкова риба

Вершкова риба

Хочете приємно здивувати домашніх? Приготуйте ніжне рибне філе у вершковому соусі. опис приготування: Обваляти рибне філе в борошні. Розтопити масло у великій сковороді і обсмажити рибу протягом 2 хвилин з кожного боку. Додати решту борошна, цибуля-пористий, молоко і вершки. Не заважайте, але...

Вершкова гарбуз з фрикадельками

Вершкова гарбуз з фрикадельками

гарбуз — яскравий і корисний овоч, з якого можна приготувати безліч смачних страв. рекомендую рецепт, як приготувати вершкову гарбуз з фрикадельками. смачно, ситно і просто! опис приготування: фрикадельки, запечені на овочевий "; подушці" з вершками — & Quot блюдо; 2 в 1 & Quot;, гаряче і гарн...

Вершкова заправка для салату

Вершкова заправка для салату

Підготуйте жирні вершки, лимонний сік і білий перець. Будемо насичувати салати вершковим смаком. Вершкова заправка для салату підходить для свіжих і варених овочів. Тому її застосування немає меж. опис приготування: Вершкова заправка для салату так само може послужити вам відмінним соусом до з...

Вершкова курка з тархуном

Вершкова курка з тархуном

Пропоную вашій увазі оригінальне блюдо, яке вам не подадуть ні в одному ресторані — вершкова курка з тархуном. Чистий кулінарна імпровізація, що дала феноменальний результат. раджу! опис приготування: Вершкова курка з тархуном — страва, як я вже казала, дуже неординарне і несподіване. Просто з...