Рецепт Яловичина в кисло-солодкому соусі по-китайськи

Рецепт Яловичина в кисло-солодкому соусі по-китайськи
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 45 хв.
Дуже популярна страва китайської кухні - м'ясо під кисло-солодким соусом. Але щоб його спробувати, зовсім не обов'язково бігти в китайський ресторан. Таке м'ясо ви легко можете приготувати і вдома.

опис приготування:

Ароматне і смачне м'ясо в кисло-солодкому соусі готується зовсім нескладно і прекрасно поєднується з гарніром з рису, макаронів або відвареної картоплі. Приготувавши його всього лише раз у цій простому рецептом, в подальшому ви зможете збалансувати смак на свій розсуд, додавши менше або більше солодощі або кислоти. Сіль в блюдо додавати навряд чи варто, адже м'ясо маринується в солоному соєвому соусі. Я сподіваюся, що цей рецепт, в якому розказано, як приготувати яловичину в кисло-солодкому соусі по-китайськи, сподобається вам і ви будете готувати таке блюдо не один раз.

  • м'якоть яловичини— 300-400 грам
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • морква— 2 штуки
  • баклажан— 2 штуки(невеликих)
  • помідор— 1 штука
  • Перець болгарський— 1 штука
  • Перець чилі— 1 штука
  • Томатна паста— 3 Ст. ложки
  • Соєвий соус— 3 Ст. ложки
  • Яблучний оцет— 2 Ст. ложки
  • цукор— 2 Ст. ложки
  • крохмаль— 1 Ст. ложка
  • борошно— 1 Ст. ложка
  • Рослинна олія— 150 мілілітрів
Яловичина в кисло-солодкому соусі по-китайськи - фото крок 1 яловичину моєму, обсушуємо і нарізаємо на невеликі довгі шматочки.

Яловичина в кисло-солодкому соусі по-китайськи - фото крок 2 Викладаємо нарізане м'ясо в миску, додаємо борошно, змішане з крохмалем.

Яловичина в кисло-солодкому соусі по-китайськи - фото крок 3 І соєвий соус. Все гарненько перемішуємо і відставляємо в сторону хвилин на 20.

Яловичина в кисло-солодкому соусі по-китайськи - фото крок 4 Баклажани нарізаємо невеликими кубиками.

Яловичина в кисло-солодкому соусі по-китайськи - фото крок 5 Наливаємо на сковороду 2-3 ложки олії, розігріваємо, викладаємо баклажани. roza_ker, помішуючи, на великому вогні.

Яловичина в кисло-солодкому соусі по-китайськи - фото крок 6 У перцю видаляємо серцевину з насінням. Нарізаємо перець невеликими скибочками.

Яловичина в кисло-солодкому соусі по-китайськи - фото крок 7 Чистим морковку, нарізаємо її тонкою соломкою.

Яловичина в кисло-солодкому соусі по-китайськи - фото крок 8 Чистий і Sinkule цибулю.

Яловичина в кисло-солодкому соусі по-китайськи - фото крок 9 Перець чилі нарізаємо тонкими кільцями, а помідор - шматочками.

Яловичина в кисло-солодкому соусі по-китайськи - фото крок 10 Тим часом баклажани вже обсмажилися.

Яловичина в кисло-солодкому соусі по-китайськи - фото крок 11 Додаємо до них спочатку перець, через хвилину - морква і цибуля, потім - перець чилі і помідори.

Яловичина в кисло-солодкому соусі по-китайськи - фото крок 12 Розігріваємо другу сковороду з великою кількістю масла, обсмажуємо на сильному вогні шматочки яловичини. Масла повинно бути багато, м'ясо у нас буде смажитися практично у фритюрі.

Яловичина в кисло-солодкому соусі по-китайськи - фото крок 13 м'ясо обсмажити, зливаємо надлишок олії, викладаємо до м'яса практично готові овочі. tusim, перемішуючи, хвилин 7-8. додаємо оцет, томатну пасту і цукор.

Яловичина в кисло-солодкому соусі по-китайськи - фото крок 14 Закриваємо сковороду кришкою, зменшуємо вогонь. тушкуємо хвилин 10.

Подібні рецепти

Яловичина в цибульному соусі

Сосиски з квашеною капустою в пиві

Ні для кого ні секрет, що французи обожнюють цибулю, я ось, наприклад, недавно для себе відкрила французький рецепт яловичини в цибульному соусі, який я раджу робити тим, у кого мало часу на підготовку. опис приготування: Вага м'яса повинен збігатися за вагою з цибулею. Довгий ловлення яловичи...

Яловичина в медовому соусі

Яловичина в медовому соусі

Ніжна яловичина в медовому соусі добре поєднується з рисом. Ця страва нагадує страви східної кухні. Обов'язково спробуйте приготувати яловичину в медовому соусі в домашніх умовах! опис приготування: Яловичина в медовому соусі готується під строгим контролем. Намагайтеся не перетримати яловичин...

Яловичина в соусі «Наршараб»

Яловичина в соусі «Наршараб»

М'ясо з гранатовим соусом — це дуже смачно! Не вірите? перевірте самі! "Наршараб", приготований в домашніх умовах, виходить кисло-солодким і злегка пряним і дуже добре поєднується з яловичиною! опис приготування: Перед вами — класичний рецепт приготування яловичини в соусі "; Наршараб ";. Гран...

Яловичина в білому соусі

Яловичина в білому соусі

Яловичина в білому соусі — це дуже смачне і ніжне м'ясо, яке можна подавати з будь-яким гарніром. дуже ситно, красиво і неймовірно апетитно! пробуємо? опис приготування: Готується яловичина в білому соусі просто, але досить довго. Щоб м'ясо вийшло соковитим, але м'яким, його потрібно маринуват...

Яловичина в болонському соусі

Яловичина в болонському соусі

Італійське м'ясне блюдо в густому томатному соусі. Покроковий рецепт приготування з фотографіями. кількість порцій: 8 Червона цибуля— 1 штука(нарізати) фарш із яловичини— 1 кілограм сушений орегано— 2 Ст. ложки петрушка— 2 Ст. ложки томатна паста— 170 грам часник— 5 зубчиків червоне вино— 1-2 с...