Рецепт Яловичина в кисло-солодкому соусі по-китайськи
Дуже популярна страва китайської кухні - м'ясо під кисло-солодким соусом. Але щоб його спробувати, зовсім не обов'язково бігти в китайський ресторан. Таке м'ясо ви легко можете приготувати і вдома.
опис приготування:
Ароматне і смачне м'ясо в кисло-солодкому соусі готується зовсім нескладно і прекрасно поєднується з гарніром з рису, макаронів або відвареної картоплі. Приготувавши його всього лише раз у цій простому рецептом, в подальшому ви зможете збалансувати смак на свій розсуд, додавши менше або більше солодощі або кислоти. Сіль в блюдо додавати навряд чи варто, адже м'ясо маринується в солоному соєвому соусі. Я сподіваюся, що цей рецепт, в якому розказано, як приготувати яловичину в кисло-солодкому соусі по-китайськи, сподобається вам і ви будете готувати таке блюдо не один раз.
- м'якоть яловичини— 300-400 грам
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- морква— 2 штуки
- баклажан— 2 штуки(невеликих)
- помідор— 1 штука
- Перець болгарський— 1 штука
- Перець чилі— 1 штука
- Томатна паста— 3 Ст. ложки
- Соєвий соус— 3 Ст. ложки
- Яблучний оцет— 2 Ст. ложки
- цукор— 2 Ст. ложки
- крохмаль— 1 Ст. ложка
- борошно— 1 Ст. ложка
- Рослинна олія— 150 мілілітрів
Викладаємо нарізане м'ясо в миску, додаємо борошно, змішане з крохмалем.
І соєвий соус. Все гарненько перемішуємо і відставляємо в сторону хвилин на 20.
Баклажани нарізаємо невеликими кубиками.
Наливаємо на сковороду 2-3 ложки олії, розігріваємо, викладаємо баклажани. roza_ker, помішуючи, на великому вогні.
У перцю видаляємо серцевину з насінням. Нарізаємо перець невеликими скибочками.
Чистим морковку, нарізаємо її тонкою соломкою.
Чистий і Sinkule цибулю.
Перець чилі нарізаємо тонкими кільцями, а помідор - шматочками.
Тим часом баклажани вже обсмажилися.
Додаємо до них спочатку перець, через хвилину - морква і цибуля, потім - перець чилі і помідори.
Розігріваємо другу сковороду з великою кількістю масла, обсмажуємо на сильному вогні шматочки яловичини. Масла повинно бути багато, м'ясо у нас буде смажитися практично у фритюрі.
м'ясо обсмажити, зливаємо надлишок олії, викладаємо до м'яса практично готові овочі. tusim, перемішуючи, хвилин 7-8. додаємо оцет, томатну пасту і цукор.
Закриваємо сковороду кришкою, зменшуємо вогонь. тушкуємо хвилин 10.
Подібні рецепти
Сосиски з квашеною капустою в пиві
Ні для кого ні секрет, що французи обожнюють цибулю, я ось, наприклад, недавно для себе відкрила французький рецепт яловичини в цибульному соусі, який я раджу робити тим, у кого мало часу на підготовку. опис приготування: Вага м'яса повинен збігатися за вагою з цибулею. Довгий ловлення яловичи...
Яловичина в медовому соусі
Ніжна яловичина в медовому соусі добре поєднується з рисом. Ця страва нагадує страви східної кухні. Обов'язково спробуйте приготувати яловичину в медовому соусі в домашніх умовах! опис приготування: Яловичина в медовому соусі готується під строгим контролем. Намагайтеся не перетримати яловичин...
Яловичина в соусі «Наршараб»
М'ясо з гранатовим соусом — це дуже смачно! Не вірите? перевірте самі! "Наршараб", приготований в домашніх умовах, виходить кисло-солодким і злегка пряним і дуже добре поєднується з яловичиною! опис приготування: Перед вами — класичний рецепт приготування яловичини в соусі "; Наршараб ";. Гран...
Яловичина в білому соусі
Яловичина в білому соусі — це дуже смачне і ніжне м'ясо, яке можна подавати з будь-яким гарніром. дуже ситно, красиво і неймовірно апетитно! пробуємо? опис приготування: Готується яловичина в білому соусі просто, але досить довго. Щоб м'ясо вийшло соковитим, але м'яким, його потрібно маринуват...
Яловичина в болонському соусі
Італійське м'ясне блюдо в густому томатному соусі. Покроковий рецепт приготування з фотографіями. кількість порцій: 8 Червона цибуля— 1 штука(нарізати) фарш із яловичини— 1 кілограм сушений орегано— 2 Ст. ложки петрушка— 2 Ст. ложки томатна паста— 170 грам часник— 5 зубчиків червоне вино— 1-2 с...