Рецепт Стейк зі свинини з апельсиново-гірчичним соусом
Стейк зі свинини — сам по собі дуже смачний. Однак стейк зі свинини з апельсиново-гірчичним соусом — це втричі смачніше. М'ясо виходить ніжним, соковитим і запашним! Дуже смачно!
опис приготування:
Стейк зі свинини з апельсиново-гірчичним соусом — дуже смачне м'ясо, яке і виглядає апетитно і на смак неймовірно ніжне і пряне. Такий стейк зі свинини готується досить швидко, тому що маринад добре розм'якшує м'ясо. В залежності від того, який ступінь прожарювання стейка Ви любите, стільки часу Вам потрібно смажити м'ясо в сотейнику. Для стану Блю Вам буде потрібно всього лише загасити стейки близько 2-4 хвилин.
найкраще таке м'ясо поєднується з білим рисом.
Смачного!
- Стейк из свиной шеи— 250-300 грам(это одна порция)
- Апельсиновий сік— 150 мілілітрів(лучше всего свеже выжатый)
- мед— 1 Ст. ложка
- Zernistaya гірчиця— 1 Ст. ложка
- Cedra— 1 штука(1 апельсина)
- сіль, перець, оливкова олія— — За смаком
робимо маринад. В миску нальем апельсиновый сок, добавим горчицы и цедру 1 апельсина.
Оставляем мясо в маринаде на 30 хвилин.
До речі, не забудьте посолить мясо во время мариновки! После маринада мясо достать и промокнуть бумажным полотенцем. Желательно на сухо. В сотейнике разогреть оливковое масло (найкраще 1 ст. ложку) и положить в него стейки.
Обжарив мясо с двух сторон до румяной корочки (на сильному вогні) близько 7 хвилин, убавляем огонь и вливаем маринад. Доводимо до кипіння, и тушим до загустения соуса около 5-7 хвилин, не накриваючи кришкою.
Подібні рецепти
Ромовий кекс з родзинками
Якщо у вас немає часу на маринування шашлику, або ви просто хочете приготувати щось просте, швидке і смачне на вогні, раджу зробити стейк зі свинини на мангалі. Відмінна ідея для пікніка! опис приготування: Я рекомендую не додавати нічого крім солі і перцю. Але при бажанні ви можете доповнити ...
Стейк зі свинини в мультиварці
Ароматний стейк з підсмаженою скоринкою можна приготувати в мультиварці. Це битсро і просто. гарнір — на ваш погляд. опис приготування: звичайно, стейк краще готувати на грилі або сковороді, але всяке в житті буває — то газ перекриють, то плита зламається. А їсти-то хочеться. Ось в таких випад...
Стейк зі свинини
традиційно вважається, що найкращий стейк — з яловичини, але для якісного стейка потрібно дуже ретельно вибирати м'ясо. А ось стейк зі свинини — відмінний варіант для більшості випадків. опис приготування: Стейк зі свинини - це просте рішення приготування м'яса, яке займаємо мінімальну кількіс...
Стейк з солодкою картоплею і соусом з петрушки
Рецепт приготування яловичого стейка з солодкою картоплею, болгарським перцем, червоною цибулею, кмином, коріандром і соусом з петрушки, оливкового масла і кінзи. опис приготування: Апетитний стейк зі спеціями і солодкою картоплею в соусі із зелені - відмінне блюдо для вечері. червоного винн...
Стейк з арахісовим соусом і брокколі
Рецепт приготування яловичого стейка з арахісовим маслом, брокколі і зеленою цибулею. опис приготування: Очистити часник і нарізати скибочками імбир. Змішувати часник і імбир в блендері з арахісовим маслом, 1/4 чашки соєвого соусу, 1/4 склянки оцту, цукром, червоним перцем і 2 столовими ложка...