Рецепти muscleman.com.ua

Суп зі свіжих білих грибів

Суп зі свіжих білих грибів

Білий гриб - це цар серед грибів. У будь-якому вигляді - сушені, заморожені або свіжі - вони знайдуть своє місце на кухні. Пропоную вам рецепт дуже смачного супу зі свіжих білих грибів. опис приготування: Великий і м'ясистий білий гриб відмінно підійде для приготування супу. Готувати його буде...

Вершкова паста з селерою

Вершкова паста з селерою

Лук і селеру - прекрасне доповнення до пасти. опис приготування: Зварити макарони у великій каструлі в підсоленій воді, злити воду і промити під холодною водою. Відкласти в сторону. У великій мисці збити майонез і лимонний сік. Додати селеру (стебла і листя), цибуля і змішати з пастою. Приправ...

Вершковий крем для торта

Вершковий крем для торта

погодьтеся, що крем - найсмачніша частина торта. Він надає особливого смаку, робить його м'яким, просочує коржі і наповнює солодкістю. Тому при приготуванні крему потрібно бути особливо старанним. опис приготування: Цей крем буде відмінним доповненням до будь-яких тортові коржам. Ви можете вик...

Грібовніца з печериць

Грібовніца з печериць

Грібовніца - це особливий суп. Він готується з сушених білих грибів. Більшість називають так будь-який суп з грибами, тому є різні варіанти. розповідаю, як приготувати грібовніцу з печериць. опис приготування: У класичному варіанті грібовніци використовуються сушені лісові гриби. Але не завжди...

Стир-Фрай з глив з морквою і овочами

Ліниві голубці (рецепти в мультиварці)

Майже свіжі овочі, трохи хрусткі, соковиті і ароматні ... Горіхи і прянощі, пікантний соус. Море користі і задоволення! Zaintrigovanи? тоді готуємо! опис приготування: Стир-Фрай - азіатський спосіб приготування, метод термічної обробки, що полягає в смаженні при високих температурах і постійн...

Соус «ткемалі» в мультиварці

Соус «ткемалі» в мультиварці

Соус "; Ткемалі" — це гострий пряний соус з кавказької кухні. Він відмінно поєднується з м'ясними стравами. подивіться рецепт, як приготувати соус ткемалі в мультиварці. Процес абсолютно простий. опис приготування: Соус "; Ткемалі" можна подавати до готових м'ясних страв, можна маринувати в нь...

Холодний крем-суп з картоплі і кабачків

Холодний крем-суп з картоплі і кабачків

Холодний крем-суп з картоплі і кабачків — відмінне блюдо для літнього обіду або вечері. ситний, освіжаючий і дуже смачний супчик з сезонних овочів — гріх не спробувати! опис приготування: Як приготувати холодний крем-суп з картоплі і кабачків: Ставимо на вогонь каструлю і в ній пасеруємо цибул...

Солоні огірки з гірчицею

Солоні огірки з гірчицею

Огірки виходять дуже смачними, твердими. Цей старий спосіб, як приготувати солоні огірки з гірчицею, добре перевірений, головне взяти огірки засолювальних сортів невеликого розміру. ділюся, пробуйте! опис приготування: Огірки з гірчицею - прекрасна закуска для будь-якого столу, добре йде практ...

Холодець в формочках

Холодець в формочках

Якщо ви хочете подати до столу не тільки смачну, але і красиву традиційну закуску, тоді цей оригінальний варіант, як приготувати холодець в формочках, буде як не можна до речі. Спробуйте! опис приготування: Без цієї страви новорічний стіл багато собі просто не уявляють. Щоб здивувати сім'ю і г...

Соус з вершків для курки

Соус з вершків для курки

Любите готувати не тільки прості, але і смачні страви? Тоді пропоную вам рецепт приготування соусу з вершків для курки, який доповнити смажене філе, тушковану птицю і будь-яке інше блюдо. опис приготування: Пропоную вам доповнити класичний рецепт соусу з вершків для курки одним цікавим інгреді...

Слойки с ананасом

Слойки с ананасом

Вы любите творожную выпечку? Обязательно приготовьте это нежное, в меру сладкое печенье, с ананасом внутри. Оно придется по вкусу и детям, і дорослим, для семейного чаепития и для детского праздника. опис приготування: Творожная выпечка всегда получается нежной и очень вкусной. Консервированны...

Шоколадний торт

Шоколадний торт

Рецепт приготування шоколадного торта. опис приготування: Жовтки і цукор розтерти, додати масло, Пристрасть і какао. Вимішувати тісто поки воно не стане м'яким. Поділити тісто на три рівні частини і розкачати кожну до товщини приблизно 0,5 см і спекти коржі. крем: Білки з цукром збити в густу ...

Шалот, тушкований з качкою

Шалот, тушкований з качкою

Качка завжди виходить особливо смачною і святкової кожен раз, коли її готують. Є в ній щось дуже незвичне, що додає смаку м'яса глибший аромат і апетитний вигляд. Спробуйте рецепт! опис приготування: Для того, Щоб дізнатися, як приготувати шалот, тушкований з качкою, дивіться мій рецепт. Він і...

Вишневий пиріг з семоліни

Вишневий пиріг з семоліни

Хочу поділитися рецептом дуже смачного пирога. Знайшла його в інтернеті давно, підкоригувала під себе, вийшло дуже смачно. чорнослив, вимочений у вершках і коньяку, karamelizuetsya, утворюючи солодку соковиту шапочку над ніжним мигдальним тестом з присмаком амаретто. MMMMMMM, дуже смачний і нескл...

Соус до начос

Соус до начос

Любіть чіпси? А любите кукурудзяні чіпси "; Начос ";? Я ось обожнюю! Частенько купую їх до приходу гостей. А щоб було ще смачніше, готую смачний, густий домашній сирний соус-діп. ділюся рецептом! опис приготування: Прямо зараз розповім вам, як приготувати соус до начос. Це чудовий сирний дип, ...

Фарш з грибів, каштанів і ковбаси

Фарш з грибів, каштанів і ковбаси

Рецепт приготування апетитного фаршу з білих грибів, каштанів і ковбаси, яким можна начинити індичку. опис приготування: Залити білі гриби окропом, дати вбратися протягом приблизно 30 хвилин. Тим часом підсмажити бекон у великій сковороді на середньому вогні, часто помішуючи, до хрусткої скори...

Суп з солоного щавлю

Суп з солоного щавлю

солоний щавель — необхідна заготовка, адже з ним ви зможете зарядиться вітамінами в холодну пору, а вже про економію і говорити нема чого! Тому ось спосіб, як приготувати суп з солоного щавлю. опис приготування: По суті рецепт приготування супу з солоного щавлю нічим не відрізняється від тради...

Голубці по-вірменськи

Голубці по-вірменськи

У багатьох традиційних кухнях готують схожі страви. Пропоную вам спробувати рецепт приготування голубців по-вірменськи, де замість капустяних використовуються виноградне листя. опис приготування: 1. Насамперед необхідно зайнятися листям. Їх потрібно ретельно вибрати, щоб голубці по-вірменськи ...

Солоні огірки на зиму без оцту

Солоні огірки на зиму без оцту

У скарбничку з улюбленими рецептами заготовок хочу запропонувати додати ще один цікавий варіант. покажу вам, як приготувати солоні огірки на зиму без оцту з ароматними спеціями. запам'ятовуйте! опис приготування: Це досить простий рецепт, незважаючи на те, що часу він займає чимало. активний п...

Хала з яблуками і медом

Хала з яблуками і медом

Рецепт приготування дріжджового хліба з медом і шматочками яблук. опис приготування: Hala — традиційний єврейський святковий хліб з дріжджового тіста. сухих дріжджів— 2 1/4 чайних ложки(1 стандартний пакет) великих яєць— 2 штуки(плюс 1 великий жовток) солі— 1 1/2 чайних ложки середніх яблук...