Рецепт Вишневий пиріг з семоліни
Хочу поділитися рецептом дуже смачного пирога. Знайшла його в інтернеті давно, підкоригувала під себе, вийшло дуже смачно. чорнослив, вимочений у вершках і коньяку, karamelizuetsya, утворюючи солодку соковиту шапочку над ніжним мигдальним тестом з присмаком амаретто. MMMMMMM, дуже смачний і нескладний у приготуванні пиріг з використанням семоліни.
кількість порцій: 6
- чорнослив— 300 грам
- коньяк— 3 Ст. ложки
- вершки— 150 мілілітрів
- цукор коричневий— 210 грам
- цукрова пудра— 3 Ст. ложки
- обкладинка— 0.5 чайних ложки
- шоколад гіркий— 30 грам
- мигдаль— 100 грам
- мука— 70 грам
- манна крупа— 70 грам
- вершкове масло— 160 грам
- яйце— 3 штуки
- лікер амаретто— 2 Ст. ложки
- ванілін— 2 грами
- розпушувач тіста— 1 Чайна ложка
змішуємо 1.5 ст. L. цукрової пудри з коньяком і вершками, заливаємо чорнослив і прибираємо настоюватися на 1.5 годину.
Готуємо продукти для пирога.
Мигдаль заливаємо окропом на 10 хвилин, після цього він добре чиститься від шкірки. Чистим миндаль, сушимо і змелюють на кавомолці в муку.
Розм'якшене вершкове масло 110г збиваємо з 100г цукру (в тісто можна взяти звичайний цукор) до розчинення крупинок, не зупиняючи блендера, вводимо по одному яйцю, ванілін, миндальную борошно, трохи солі, всипаємо Амаретто, борошно, розпушувач і Семоліна, все добре збиваємо.
На сковороді з знімною ручкою топимо вершкове масло 40г, крутим сковороду, щоб масло розтеклося на стінки, висипаємо 110г коричневого цукру. чекаємо, коли почне карамелізований.
З чорносливу зливаємо в ємність вершки (вони нам стануть в нагоді), а сам чорнослив викладаємо акуратно на розтоплену карамель, посипаємо корицею.
На чорнослив викладаємо тісто і відправляємо в духовку на 160 градусів на 40 хвилин.
Виймаємо випечений пиріг. аромат мигдалю, коньяку, кориці вже зводить з розуму
накриваємо блюдом.
І перевертаємо. Даємо охолонути до кімнатної температури і посипаємо цукровою пудрою.
Ні в якому разі не подумайте, що пиріг підгорів. це чорнослив, змішавшись з коричневим цукром і корицею, просяк тісто. Це незрівнянно смачно.
З решти вершків робимо шоколадну глазур, нагрів їх в каструльці з шоколадом до повного його розчинення.
Прикрашала я глазур'ю, помістивши її в мішечок і зробивши в ньому маленьку дірочку.
Вийшов ось такий пиріг.
чекаємо поки холоне і насолоджуємося
Подібні рецепти
Вишневий пиріг з мигдальною скоринкою
Яскравий і насичений смак цього пирога сподобається всім любителям випічки з фруктами. Пиво робить тісто повітряним і надає трохи помітну пікантну гірчинку, а з вівсяним борошном пиріг набуває крихкість і чудовий аромат! опис приготування: Дуже люблю випічку з сливами! Намагайтеся підібрати м...
Вишневий пиріг перевертень
Якщо вам захотілося смачного пирога і щоб фрукти були зверху соковитими, то сливовий пиріг перевертень — то, що потрібно для чаювання всією родиною. Зливи можна поєднувати з іншими твердими фруктами. опис приготування: У гарячому і холодному вигляді сливовий пиріг перевертень — це щось. Його с...
Вишневий пиріг «Перевертыш»
Пироги-перевертні - одні з найсмачніших, адже такі пироги завжди виходять дуже соковитими, просочуючись соками і ароматами фруктів. Я пропоную рецепт, як приготувати сливовий пиріг "; Перевертиш ";. опис приготування: рецепт, як приготувати сливовий пиріг "; Перевертиш ";, дуже схожий на рецеп...
Вишневий пиріг з горіховою посипкою
Рецепт приготування сливового пирога з горіховою посипкою. ніжний, розсипчастий і дуже смачний сливовий пиріг. опис приготування: Для приготування пирога використовують такі інгредієнти як: яйця, крем, funduk, мука, цукор, розпушувач і сливи. До чаю самий раз! Зливи— 500 грам(начинка) Цукров...
Вишневий пиріг
Рецепт приготування пирога зі сливами. Приготувати такий пиріг на вихідних - чудова ідея. опис приготування: Пиріг зі сливами виходить дуже смачним. Він сподобається не тільки дітям, але і дорослим. Основне в цьому пирозі - це сливи. борошно— 2 склянки сіль— 1 щіпка Зливи— 0,5 кілограма Пані...