Рецепт Вишневий пиріг з семоліни

Рецепт Вишневий пиріг з семоліни
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Хочу поділитися рецептом дуже смачного пирога. Знайшла його в інтернеті давно, підкоригувала під себе, вийшло дуже смачно. чорнослив, вимочений у вершках і коньяку, karamelizuetsya, утворюючи солодку соковиту шапочку над ніжним мигдальним тестом з присмаком амаретто. MMMMMMM, дуже смачний і нескладний у приготуванні пиріг з використанням семоліни.

кількість порцій: 6
  • чорнослив— 300 грам
  • коньяк— 3 Ст. ложки
  • вершки— 150 мілілітрів
  • цукор коричневий— 210 грам
  • цукрова пудра— 3 Ст. ложки
  • обкладинка— 0.5 чайних ложки
  • шоколад гіркий— 30 грам
  • мигдаль— 100 грам
  • мука— 70 грам
  • манна крупа— 70 грам
  • вершкове масло— 160 грам
  • яйце— 3 штуки
  • лікер амаретто— 2 Ст. ложки
  • ванілін— 2 грами
  • розпушувач тіста— 1 Чайна ложка
Вишневий пиріг з семоліни - фото крок 1 продукти для карамельного чорносливу

Вишневий пиріг з семоліни - фото крок 2 змішуємо 1.5 ст. L. цукрової пудри з коньяком і вершками, заливаємо чорнослив і прибираємо настоюватися на 1.5 годину.

Вишневий пиріг з семоліни - фото крок 3 Готуємо продукти для пирога.

Вишневий пиріг з семоліни - фото крок 4 Мигдаль заливаємо окропом на 10 хвилин, після цього він добре чиститься від шкірки. Чистим миндаль, сушимо і змелюють на кавомолці в муку.

Вишневий пиріг з семоліни - фото крок 5 Розм'якшене вершкове масло 110г збиваємо з 100г цукру (в тісто можна взяти звичайний цукор) до розчинення крупинок, не зупиняючи блендера, вводимо по одному яйцю, ванілін, миндальную борошно, трохи солі, всипаємо Амаретто, борошно, розпушувач і Семоліна, все добре збиваємо.

Вишневий пиріг з семоліни - фото крок 6 На сковороді з знімною ручкою топимо вершкове масло 40г, крутим сковороду, щоб масло розтеклося на стінки, висипаємо 110г коричневого цукру. чекаємо, коли почне карамелізований.

Вишневий пиріг з семоліни - фото крок 7 З чорносливу зливаємо в ємність вершки (вони нам стануть в нагоді), а сам чорнослив викладаємо акуратно на розтоплену карамель, посипаємо корицею.

Вишневий пиріг з семоліни - фото крок 8 На чорнослив викладаємо тісто і відправляємо в духовку на 160 градусів на 40 хвилин.

Вишневий пиріг з семоліни - фото крок 9 Виймаємо випечений пиріг. аромат мигдалю, коньяку, кориці вже зводить з розуму

Вишневий пиріг з семоліни - фото крок 10 накриваємо блюдом.

Вишневий пиріг з семоліни - фото крок 11 І перевертаємо. Даємо охолонути до кімнатної температури і посипаємо цукровою пудрою.
Ні в якому разі не подумайте, що пиріг підгорів. це чорнослив, змішавшись з коричневим цукром і корицею, просяк тісто. Це незрівнянно смачно.

Вишневий пиріг з семоліни - фото крок 12 З решти вершків робимо шоколадну глазур, нагрів їх в каструльці з шоколадом до повного його розчинення.

Вишневий пиріг з семоліни - фото крок 13 Прикрашала я глазур'ю, помістивши її в мішечок і зробивши в ньому маленьку дірочку.

Вийшов ось такий пиріг.

Вишневий пиріг з семоліни - фото крок 14 чекаємо поки холоне і насолоджуємося

Подібні рецепти

Вишневий пиріг на пиві

Вишневий пиріг з мигдальною скоринкою

Яскравий і насичений смак цього пирога сподобається всім любителям випічки з фруктами. Пиво робить тісто повітряним і надає трохи помітну пікантну гірчинку, а з вівсяним борошном пиріг набуває крихкість і чудовий аромат! опис приготування: Дуже люблю випічку з сливами! Намагайтеся підібрати м...

Вишневий пиріг перевертень

Вишневий пиріг перевертень

Якщо вам захотілося смачного пирога і щоб фрукти були зверху соковитими, то сливовий пиріг перевертень — то, що потрібно для чаювання всією родиною. Зливи можна поєднувати з іншими твердими фруктами. опис приготування: У гарячому і холодному вигляді сливовий пиріг перевертень — це щось. Його с...

Вишневий пиріг «Перевертыш»

Вишневий пиріг «Перевертыш»

Пироги-перевертні - одні з найсмачніших, адже такі пироги завжди виходять дуже соковитими, просочуючись соками і ароматами фруктів. Я пропоную рецепт, як приготувати сливовий пиріг "; Перевертиш ";. опис приготування: рецепт, як приготувати сливовий пиріг "; Перевертиш ";, дуже схожий на рецеп...

Вишневий пиріг з горіховою посипкою

Вишневий пиріг з горіховою посипкою

Рецепт приготування сливового пирога з горіховою посипкою. ніжний, розсипчастий і дуже смачний сливовий пиріг. опис приготування: Для приготування пирога використовують такі інгредієнти як: яйця, крем, funduk, мука, цукор, розпушувач і сливи. До чаю самий раз! Зливи— 500 грам(начинка) Цукров...

Вишневий пиріг

Вишневий пиріг

Рецепт приготування пирога зі сливами. Приготувати такий пиріг на вихідних - чудова ідея. опис приготування: Пиріг зі сливами виходить дуже смачним. Він сподобається не тільки дітям, але і дорослим. Основне в цьому пирозі - це сливи. борошно— 2 склянки сіль— 1 щіпка Зливи— 0,5 кілограма Пані...