Рецепт Суп з солоного щавлю

Рецепт Суп з солоного щавлю
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 40 хв.
солоний щавель — необхідна заготовка, адже з ним ви зможете зарядиться вітамінами в холодну пору, а вже про економію і говорити нема чого! Тому ось спосіб, як приготувати суп з солоного щавлю.

опис приготування:

По суті рецепт приготування супу з солоного щавлю нічим не відрізняється від традиційного супу зі свіжим, але якщо вам і взимку захочеться зарядиться вітамінами, — цей рецепт вам стане в нагоді, адже зелень взимку невиправдано дорога, а з домашніми заготовками вам не доведеться себе відмовляти в корисному, ситному і смачне супчику.

Як приготувати:

1. Ставимо на вогонь розігріватися наш бульйон, додавши сіль, перець і лаврушку, і тим часом миємо й чистимо наші овочі, — картоплю, морквину і цибулю.

2. Картоплю нарізати кубиками або брусочками, а морквину з цибулею подрібнюємо для подальшого обсмажування — кубиками або соломкою, як вже ви звикли.

3. Як тільки бульйон закипить, — знімаємо пінку, і додаємо картоплю, після чого варимо ще приблизно 10-15 хвилин.

4. Поки бульйон не закипить вдруге, вже з картоплею, на сковороді обсмажуємо в маслі нашу майбутню цибульний-морквяну зажарку.

5. І ось, картопля розм'якшилася, бульйон кипить, — всипаємо нашу зажарку разом із залишками масла.

6. А тепер пішли нюанси: на ту ж розігріту сковороду викладаємо наш солоний щавель, можна додати трохи води і масла, якщо боїтеся пригорання. І під кришкою тушкуємо ще кілька хвилин, після чого додаємо в суп стільки, скільки вам здасться потрібним.

7. І не забувайте, що щавель у вас вже буде солоний, тому пробуйте суп на смак, і додавайте інші спеції дуже акуратно.

От і все! Можна вимикати плиту, і почекати кілька хвилин, щоб ваш суп з солоного щавлю досить настоявся. таке економне, просте і ситне блюдо вам явно має сподобатися. А якщо до нього ще додати інші консервовані овочі, наприклад, горошок, кукурудзу або квасоля, ви отримаєте свій власний унікальний рецепт весняного зеленого супчика посеред зими!


  • щавель консервований— 0.5 L
  • бульйон м'ясний— 2 L
  • Картопля— 3 штуки
  • морква— 1 штука
  • Цибуля— 1 штука
  • Лавровий лист— 1 штука
  • Перець горошком— 4 штуки
  • сіль— 1 щіпка
По суті рецепт приготування супу з солоного щавлю нічим не відрізняється від традиційного супу зі свіжим, але якщо вам і взимку захочеться зарядиться вітамінами, — цей рецепт вам стане в нагоді, адже зелень взимку невиправдано дорога, а з домашніми заготовками вам не доведеться себе відмовляти в корисному, ситному і смачне супчику.

Як приготувати:

1. Ставимо на вогонь розігріватися наш бульйон, додавши сіль, перець і лаврушку, і тим часом миємо й чистимо наші овочі, — картоплю, морквину і цибулю.

2. Картоплю нарізати кубиками або брусочками, а морквину з цибулею подрібнюємо для подальшого обсмажування — кубиками або соломкою, як вже ви звикли.

3. Як тільки бульйон закипить, — знімаємо пінку, і додаємо картоплю, після чого варимо ще приблизно 10-15 хвилин.

4. Поки бульйон не закипить вдруге, вже з картоплею, на сковороді обсмажуємо в маслі нашу майбутню цибульний-морквяну зажарку.

5. І ось, картопля розм'якшилася, бульйон кипить, — всипаємо нашу зажарку разом із залишками масла.

6. А тепер пішли нюанси: на ту ж розігріту сковороду викладаємо наш солоний щавель, можна додати трохи води і масла, якщо боїтеся пригорання. І під кришкою тушкуємо ще кілька хвилин, після чого додаємо в суп стільки, скільки вам здасться потрібним.

7. І не забувайте, що щавель у вас вже буде солоний, тому пробуйте суп на смак, і додавайте інші спеції дуже акуратно.

От і все! Можна вимикати плиту, і почекати кілька хвилин, щоб ваш суп з солоного щавлю досить настоявся. таке економне, просте і ситне блюдо вам явно має сподобатися. А якщо до нього ще додати інші консервовані овочі, наприклад, горошок, кукурудзу або квасоля, ви отримаєте свій власний унікальний рецепт весняного зеленого супчика посеред зими!


Подібні рецепти

Суп з консервованого щавлю з тушонкою

Суп з щавлю і капусти

Якщо у вас, як і в мене, збереглася з минулого року заготівля зелені, пропоную познайомитися з цим простим рецептом супу з консервованого щавлю з тушонкою. Смачне і ситне вийде блюдо! опис приготування: Ділюся простим рецептом супу з консервованого щавлю з тушонкою. Виходить дуже цікавий варіа...

Суп з консервованого щавлю

Суп з консервованого щавлю

Смачний суп з щавлю, який взимку нагадає про весну і літо і допоможе нашому організму справлятися з авітамінозом. Приготувати такий суп простіше простого, він виходить ситним і смачним. опис приготування: У моїй родині дуже люблять щавель, тому на зиму я його завжди консервую. Взимку суп з щав...

Суп з щавлю консервованого

Суп з щавлю консервованого

Смачний і наваристий суп з консервованого щавлю зігріє, наситить і нагадає про літо в холодну зимову пору. Заради цього супу варто не полінуватися законсервувати трохи щавлю! опис приготування: Хороша господиня зварить суп зі щавлем в будь-який час року. Навесні і влітку — зі свіжого, а ось во...

Суп з щавлю і шпинату

Суп з щавлю і шпинату

Якщо ви любите легкі весняні овочеві супи, які прекрасно насичують, але не ускладнюють травлення, то суп з щавлю і шпинату вам обов'язково сподобається. Простий в приготуванні, легкий і смачний. опис приготування: Суп з щавлю і шпинату в домашніх умовах завжди готується дуже швидко, а з'їдаєть...

Суп з щавлю на курячому бульйоні

Суп з щавлю на курячому бульйоні

Обожнюю супи зі свіжої зелені і молодих овочів. Це мій заряд бадьорості на весь день! Суп з щавлю на курячому бульйоні завжди виходить смачним, легким, ситним і корисним. Готуйте на здоров'я! опис приготування: Використовуйте молоде листя щавлю. У старих листках накопичується зайва щавлева кис...