Рецепт Фарш з грибів, каштанів і ковбаси
Рецепт приготування апетитного фаршу з білих грибів, каштанів і ковбаси, яким можна начинити індичку.
опис приготування:
Залити білі гриби окропом, дати вбратися протягом приблизно 30 хвилин.
Тим часом підсмажити бекон у великій сковороді на середньому вогні, часто помішуючи, до хрусткої скоринки, близько 15 хвилин. Викласти в миску. Додати в сковороду цибулю, цибуля-пористий, селера і часник. готувати, поки овочі не стануть ніжними, близько 10 хвилин.
Злити воду з грибів, залишивши 1 стакан рідини. Крупно нарізати гриби і покласти в сковороду. Смажити протягом 2 хвилин. Викласти гриби в миску з беконом.
Нагріти масло в сковороді. Смажити ковбасу до коричневого кольору, приблизно 7 хвилин. Додати печінку і смажити до коричневого кольору, близько 2 хвилин. Додати ковбасу і печінку в суміш бекону і грибів. дати охолонути. Суміш може зберігатися в холодильнику ніч. Перед використанням її потрібно розігріти до кімнатної температури.
Розігріти духовку до 190 градусів. Додати в суміш хліб, горіхи і чебрець. Додати бульйон і рідина, що залишилася після замочування грибів. Приправити сіллю і перцем і перемішати. залишити на 10 хвилин, щоб хліб ввібрав рідина.
Начинити отриманим фаршем індичку і випікати до готовності.
- сушених білих грибів— 1 Склянка
- бекону, дрібно нарізаного— 220 грам
- маленька цибулина, дрібно нарізана— 1 штука
- цибуля-пористий, только белые и светло-зеленые части, дрібно нарізаний— 1 штука
- стебла селери, дрібно нарізані— 3 штуки
- зубчик часнику, дрібно нарізаний— 1 штука
- оливкового масла— 2 Ст. ложки
- сладких итальянских колбас— 330 грам
- печень индейки, крупно нарезанная— 1 штука
- крупно нарезанных очищенных каштанов— 2 склянки
- свіжого листя чебрецю— 1 Ст. ложка
- сіль і мелений перець— — За смаком
Тим часом підсмажити бекон у великій сковороді на середньому вогні, часто помішуючи, до хрусткої скоринки, близько 15 хвилин. Викласти в миску. Додати в сковороду цибулю, цибуля-пористий, селера і часник. готувати, поки овочі не стануть ніжними, близько 10 хвилин.
Злити воду з грибів, залишивши 1 стакан рідини. Крупно нарізати гриби і покласти в сковороду. Смажити протягом 2 хвилин. Викласти гриби в миску з беконом.
Нагріти масло в сковороді. Смажити ковбасу до коричневого кольору, приблизно 7 хвилин. Додати печінку і смажити до коричневого кольору, близько 2 хвилин. Додати ковбасу і печінку в суміш бекону і грибів. дати охолонути. Суміш може зберігатися в холодильнику ніч. Перед використанням її потрібно розігріти до кімнатної температури.
Розігріти духовку до 190 градусів. Додати в суміш хліб, горіхи і чебрець. Додати бульйон і рідина, що залишилася після замочування грибів. Приправити сіллю і перцем і перемішати. залишити на 10 хвилин, щоб хліб ввібрав рідина.
Начинити отриманим фаршем індичку і випікати до готовності.
Подібні рецепти
Фрікасе з курки
Рецепт приготування фаршу зі свинячої ковбаси на курячому бульйоні. опис приготування: Розігріти духовку до 175 градусів. У великій сковороді смажити свинячу ковбасу (и гусиные потроха, якщо використовуються) на середньому вогні, часто помішуючи, до коричневого кольору, від 5 до 8 хвилин. Викл...
Фарш з грибів і спецій
Рецепт грибний фарш — приготування фаршу з грибів, крекерів, петрушки, сиру, вершків, чебрецю і естрагону. Фарш можна використовувати в якості начинки для риби. опис приготування: подрібнити часник. У великій каструлі на середньому вогні розтопити вершкове масло. Між іншим, в кухонному комбай...
Eлочка з сиру і ковбаси
Прикраса святкового столу — справа приємна і захоплююча! Пропоную прикрасити ваш стіл красивою ялинкою з сиру і ковбаси. Готується все за 10 хвилин, дуже швидко і просто. Виходить дуже ошатно опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування ялинки з сиру і ковбаси. Закуска на святко...
Суп з фрикадельками з фаршу і ковбаси
Рецепт приготування супу з фрикадельками з фаршу і ковбаси. Дуже смачний і ситний суп. опис приготування: Змішати яловичий бульйон, сальсу, 1 цибулину, помідори, сушений базилік, орегано і 1 / 4 чайної ложки перцю. (Якщо ви використовуєте конденсований яловичий бульйон (наприклад, Кемпбелл & A...
Фарш з курячих сердечок
вельми економне, дуже апетитне і досить просте блюдо, яке стане чудовою ідеєю для основного, — це фарш з курячих сердечок в домашніх умовах, запечений в духовці. опис приготування: Якщо ви ще не знаєте, як приготувати фарш з курячих сердечок оригінально, тоді звернути увагу на цей варіант. Дос...