Рецепт Суп з запеченим часником, помідорами і сиром
Рецепт приготування супу з курячого бульйону, помідорів, часнику, сиру, лука, базиліка і петрушки з сирними тостами.
опис приготування:
Цей пікантний суп з пряним ароматом часнику, солодкістю помідорів, свіжою зеленню і сиром розтопить будь-який холод.
- хліб чіабатта— 1 штука
- оливкового масла— 7 Ст. ложок
- сиру Грюйер— 6 Ст. ложок
- помідорів— 15 штук
- бальзамічного оцту— 1 1/2 Ст. ложки
- коричневого сахара— 3 Ст. ложки
- солі— 1 Ст. ложка
- чорного перцю— 1 Ст. ложка
- червоного перцю пластівцями— 1 Ст. ложка
- італійської приправи— 2 чайних ложки
- очищені головки часнику— 3 штуки(плюс 2 зубчики)
- цибулина— 1 штука
- пучок базиліка— 1 штука
- сухариків— 1 Склянка(в упаковці)
- сиру Пармезан— 1/2 склянки
2. Вийняти тости з духовки, посипати кожен 1 столовою ложкою сиру Грюйер і запікати в духовці до тих пір, поки сир не розплавиться. Вийняти хліб з духовки, розрізати кожну скибочку по косій, щоб вийшло 12 штук, і тримати в теплі.
3. Розрізати помідори навпіл і покласти у велику миску. Додати 2 столові ложки оливкової олії, бальзамічний оцет, цукор, сіль, перець, червоний перець пластівцями і італійську приправу. перемішати. Викласти помідори на другий деко і запікати в попередньо нагрітій духовці 45 хвилин.
4. обрізати 3 головки часнику, додати 2 столові ложки оливкової олії. Щільно загорнути головки в фольгу, покласти поруч з помідорами і запікати протягом 40 хвилин. Як тільки помідори і часник будуть готові, остудити їх трохи. Віджати часникову м'якоть в миску і викинути шкірку.
5. У великій каструлі на середньому вогні нагріти залишилися 2 столові ложки оливкової олії. Додати дрібно нарізану цибулю і 2 часточки подрібненого часнику. Смажити до появи аромату, поки цибуля не стане прозорим. Потім додати запечені помідори (з їх соком з дека) і запечений часник.
6. Додати подрібнений базилік і зелень петрушки, перемішати. Додати гарячий курячий бульйон і сухарики, готувати без кришки протягом приблизно 20 хвилин.
7. Додати тертий сир Пармезан. Використовуючи погружной блендер, перемішати суп до консистенції пюре. Ви також можете зробити це в звичайному блендері. Додати сіль і чорний перець за смаком, якщо необхідно.
8. Розлити суп по тарілках, додати по 2 сирних тосту в кожну тарілку і подавати.
Подібні рецепти
Хумус з запеченим перцем
Грінки з помідорами, сиром і часником можуть стати вашою улюбленою закускою. Такі бутерброди будуть дуже до речі, якщо до вас несподівано прийшла велика кількість гостей, яких потрібно швидко нагодувати. опис приготування: Щоб грінки вийшли смачними і ароматними, обов'язково додайте до них тро...
Суп з помідорами, сиром і кетчупом
Ділюся рецептом легкого супу на основі помідорів. Він виходить ніжним, вершковим і неймовірно смачним! Подавайте його з підсушеним на сковороді багетом і насолоджуйтеся! опис приготування: Для приготування знадобляться стиглі томати, сир і кетчуп. Якщо хочете зробити суп ситніше, додайте банку...
Грінки з сиром і часником
Іноді хочеться чогось "; такого" — поїсти, але легкого; смачного, але простого в приготуванні. Коли у мене такий настрій, готую грінки з сиром і часником. страва — просте, але шалено смачне! опис приготування: Грінки з сиром і часником можна перетворити на вишукану закуску. Для цього варто зам...
Грінки з часником і сиром в духовці
Нічого складного, але дуже смачно і швидко - це золотисті грінки з ніжним вершковим смаком сиру і ароматом часнику. виручать, коли потрібен швидкий перекус, та й відмінно підійдуть до супу для всієї родини. опис приготування: Готувати грінки з часником і сиром в духовці може навіть дитина (під...
Гліб з artishokami, сиром і часником
Цей апетитний італійський хліб з артишоками, зеленою цибулею, петрушкою, кропом, сиром Фета і часником можна подавати як самостійно, так і до інших страв. опис приготування: Цей хліб - відмінне доповнення до яловичому стейку, рибі або простому салату. Хліб краще всього подавати гарячим або теп...