Рецепт Суп із зеленим горошком

Рецепт Суп із зеленим горошком
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Яскравий різнокольоровий річний суп із зеленим горошком підніме настрій і буде з задоволенням з'їдений і дорослими, і дітьми.

опис приготування:

Рецепт приготування супу з зеленого горошку надзвичайно простий. Супчик виходить легким і з незвичайним ароматом. А яскраві фарби свіжих літніх овочів роблять його неповторним за зовнішнім виглядом. Як зробити суп із зеленого горошку ще привабливішим для вашої родини — залежить від вас. сподіваюся, що мій рецепт з фото допоможе вам на початковому етапі вашої творчості біля плити.

  • Курячий суповий набір— 400 грам
  • Зелений горошок— 200 грам
  • морква— 1-2 штук(невеликі)
  • Перець болгарський— 1 штука
  • Картопля— 3-4 штук
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • сіль— 2 чайних ложки(за смаком)
  • вода— 2-2,5 L
  • Рослинна олія— 2 Ст. ложки
  • зелень петрушки, кропу— 20 грам
Суп із зеленим горошком - фото крок 1 Насамперед ставимо варити бульйон. Мені більше подобається з курки. Супчик виходить легким і практично дієтичним.

Суп із зеленим горошком - фото крок 2 Чистимо і моєму овочі. Нарізаємо тонкою соломкою перець і моркву. Цибулю кільцями або півкільцями.

Суп із зеленим горошком - фото крок 3 Злегка обсмажуємо-протушіваем овочі на рослинному маслі хвилин 8-10. В кінці додаємо дрібно порізану зелень.

Суп із зеленим горошком - фото крок 4 Картопля чистим, миємо й нарізаємо невеликими кубиками. Щоб зменшити час на підготовку супу, поки вариться бульйон, я зварю овочі в іншій каструльці. А потім просто додам концентрованого бульйону:)

Суп із зеленим горошком - фото крок 5 Коли картопля майже готовий, відправляю до нього овочі зі сковорідки і очищений зелений горошок. Доливаємо бульйон і варимо хвилин 10-15 після закипання. Солимо і додаємо за бажанням інші спеції.

Подібні рецепти

Суп з черемшею і зеленим горошком.

Картопляний суп із зеленим горошком

Навесні так хочеться вітамінів, свіжої зелені і легкості у всьому. Зваріть зелений суп з багатою вітамінами черемші. Легкий і корисний, він буде готовий в лічені хвилини, якщо бульйон готовий заздалегідь. опис приготування: Цей суп - варіація зелених щей, які можна варити не тільки з кропиви а...

Фарш із зеленим горошком і солодким перцем

Фарш із зеленим горошком і солодким перцем

Всього за півгодини у вас вийде апетитне, яскраве, смачне і досить цікаве блюдо. Якщо ви любите готувати з мінімумом інгредієнтів і клопоту, обов'язково закиньте рецепт в кулінарну скарбничку. опис приготування: Для більш насиченого смаку рекомендую фарш з'єднати з соєвим соусом хвилин за 10 д...

Феттучині з sparzheм, зеленим горошком і шинкою

Феттучині з sparzheм, зеленим горошком і шинкою

Рецепт приготування пасти Феттучіні зі спаржею, шматочками шинки, часником, грибами кремини, зеленим горошком, вершками, помідорами чері, сиром Пармезан і зеленою цибулею. опис приготування: Ніжна вершкова паста з шинкою, спаржею, грибами і помідорами дуже ситна і смачна. тонкої спаржі— 240...

Суп з яловичиною і зеленим чилі

Суп з яловичиною і зеленим чилі

Рецепт приготування супу з яловичини і зеленого чилі. Для любителів гострої їжі. кількість порцій: 4-6 Смажені зелені чилі перці— 3 штуки(або один 130 г. Видалити з 2-ух перців насіння (або 2/3 з великого) ) яловичина— 2,3 кілограма(нарізати кубиками) Картопля— 1 штука(великий) Цибуля— 1 штука(...

Стек із сьомги, мариновані в дижонской гірчиці із зеленим салатом

Стек із сьомги, мариновані в дижонской гірчиці із зеленим салатом

Рецепт приготування стейків з сьомги, маринованих в діжонськой гірчиці із зеленим салатом. Таке блюдо дуже добре подати на вечерю. опис приготування: Для такої страви в принципі ніякого гарніру не треба. Блюдо готується швидко, вийдуть ситним і дуже смачним. Лимонний сік— 2 Ст. ложки філе сь...