Рецепт Стир-Фрай з глив з морквою і овочами
Майже свіжі овочі, трохи хрусткі, соковиті і ароматні ... Горіхи і прянощі, пікантний соус. Море користі і задоволення! Zaintrigovanи? тоді готуємо!
опис приготування:
Стир-Фрай - азіатський спосіб приготування, метод термічної обробки, що полягає в смаженні при високих температурах і постійному помішуванні. Зручно готувати Стир-Фрай в сковороді-вок, помішуючи продукти довгими паличками. При такому способі вітаміни зберігаються в овочах майже повністю, а самі овочі залишаються хрусткими і яскравими. Є такі страви можна як гарячими, так і холодними. У kachetstve салат, закуски або гарніру овочі однаково хороші!
- гливи— 200 грам
- морква— 1 штука
- цибуля ріпчаста— 1 штука
- Зелена квасоля— 100 грам
- зелений горошок— 100 грам(свіжий або заморожений)
- часник— 2 зубчики
- імбир свіжий— 3 скибочки
- перець солодкий— 1 штука
- перець угорський— 1/2 штуки(среднеострие)
- арахіс солоний— 50 грам
- кешью— 30 грам
- масло рослинне— 2 Ст. ложки
- масло кунжутне— 1 Ст. ложка
- соєвий соус— 2 Ст. ложки
- устричний соус— 1 Ст. ложка
Дрібно наріжте свіжий імбир і часник, цибуля наріжте тонко уздовж лусочок.
Морква і перець наріжте крупною соломкою.
Гливи розберіть і наріжте.
Розжарити в воке рослинне масло, опустіть в нього імбир і часник.
Перемішайте і відразу ж викладіть моркву і перець. помішуючи, прогрейте 2 хвилини.
Додайте цибулю і смажте ще пару хвилин, помішуючи.
Потім викладіть гливи і смажте 3 хвилини.
Додайте квасолю і горошок, помішуючи, смажте ще 2 хвилини.
Додайте горіхи і полийте вміст вока соєвим і устричним соусомамі. Добре перемішайте і влийте кунжутне масло.
Зніміть з вогню і ще пару раз перемішайте, щоб зупинити процес приготування.
Подавати можна відразу ж як гаряче блюдо або остудіть і подавайте в якості салату.
Подібні рецепти
Маннік з prostokvashe
грибні супи — відмінне перше блюдо, популярне у всьому світі. Супи готують з багатьох видів грибів, а я пропоную зварити грибний суп з глив. опис приготування: гливи — гриби з сильним ароматом і яскраво-вираженим смаком. Їх можна смажити, солити і звичайно ж можна зварити з них відмінний суп. ...
Суп зі свіжих глив
З глив виходить просто незрівнянний суп - смачний, ароматний, поживний. До того ж, гриби відомі великою кількістю білка і інших корисних елементів для нашого організму. обов'язково спробуйте! опис приготування: Обов'язково приготуйте суп з глив, якщо трапиться така можливість - вам точно сподо...
Суп з глив з картоплею
Отже, для того, щоб приготувати смачний грибний супчик з вешенками, мені знадобилися такі інгредієнти: картопля, болгарський перець, вода, глива, цибуля і спеції. Все просто. опис приготування: Грибний суп найкраще їсти через годину після приготування, щоб він трохи настоявся, охолов і був ще ...
Грибна ікра з морквою
Грибна ікра з морквою урізноманітнює ваше повсякденне меню і доповнить сімейний обід. Обов'язково приготуйте кілька баночок за моїм рецептом. опис приготування: Грибна ікра з морквою — це відмінна закуска, подавати її можна з будь-яким хлібом і тостами. Готується легко при наявності найдоступн...
Фаршировані баклажани з морквою і капустою
Ділюся рецептом дуже смачної закуски з фаршированих баклажанів з морквою і капустою. Приготування займе пару днів, але результат того вартий! опис приготування: Нижче я розповім докладніше, як приготувати фаршировані баклажани з морквою і капустою. Зберігайте такі баклажани в холодильнику, в р...