Рецепт Шалот, тушкований з качкою

Рецепт Шалот, тушкований з качкою
Кількість порцій: 4 Час приготування: 2 г. 15 хв.
Качка завжди виходить особливо смачною і святкової кожен раз, коли її готують. Є в ній щось дуже незвичне, що додає смаку м'яса глибший аромат і апетитний вигляд. Спробуйте рецепт!

опис приготування:

Для того, Щоб дізнатися, як приготувати шалот, тушкований з качкою, дивіться мій рецепт. Він ідеально підійде для святкового столу, наприклад, в якості гарячого на новий рік чи Різдво.

  • Качині стегенця— 2 штуки
  • Luk-salotų— 8 штук
  • молоді печериці— 200 грам
  • Червоне вино— 1 Склянка
  • чебрець— 4 штуки
  • сіль, перець— За смаком
шалот, тушкований з качкою - фото крок 1 Начините з обсмажування качиних ніжок. Їх потрібно очистити і натерти сіллю і перцем. Киньте їх на сковороду і обсмажуйте до утворення золотистої скоринки на шкірці. Качку перекладіть в посудину і злийте жир. Його вийде досить багато, зате потім цей жир можна використовувати для обсмажування чого-небудь. Час обсмажування - близько 10-12 хвилин.

шалот, тушкований з качкою - фото крок 2 Попередньо отмоченной білі гриби, печериці та очищену цибулю-шалот цілком обсмажте на сковороді. Це займе близько 8 хвилин. Після цього влийте вино, прокип'ятіть його з цибулею і грибами протягом хвилини, постійно помішуючи. Поверніть в сковороду качку, залийте водою, що залишилася від отмоченной грибів, і бульйоном. м'ясо, гриби і цибулю повинні бути повністю покриті. Додайте гілочки чебрецю.

шалот, тушкований з качкою - фото крок 3 Духовку попередньо розігрійте до 170 градусів. Надсилайте качку гаситися протягом 1,5 годину. Після цього перевірте м'ясо ножем: воно повинно бути гранично ніжним. Якщо рідина буде швидко спадати, додайте ще бульйону. Коли м'ясо буде готове, поверніть сковороду на плиту, дістаньте чебрець і приберіть з поверхні страви зайвий жир. Якщо соус занадто рідкий, тушкуйте шалот з качкою на сильному вогні, поки він не стане досить густим. Блюдо готово!

Подібні рецепти

Соус з блакитного сиру і шалот

Маринований шалот

Рецепт приготування густого соусу з блакитного сиру і цибулі шалот. опис приготування: Рецепт приготування густого соусу з блакитного сиру і цибулі шалот. цибуля salotų— 2 склянки крем— 1 Склянка блакитний сир— 120 грам майонез— 1 Склянка лимонний сік— 1 штука сіль— 1 штука(за смаком) перець...

Суп з качкою

Суп з качкою

Любіть перші страви, але не знаю,, як урізноманітнити звичний раціон? Сьогодні я розповім вам, як приготувати суп з качкою за унікальним рецептом. Цей суп підкорить вас з першого разу! опис приготування: суп, приготований за цим рецептом, нагадує азіатське блюдо. Завдяки спецій і імбиру суп на...

Гусь, тушкований з яблуками

Гусь, тушкований з яблуками

Якщо ви любите гусака, запеченого з яблуками, але він дуже великий і вам все його не подужати, приготуйте гусака, тушкованого з яблуками. М'ясо буде соковитим, м'яким і ароматним. Завжди вдало виходить! опис приготування: Іноді так буває, що дуже хочеться гусака, але "; гратися" з цілим кілька...

Хек, тушкований з овочами

Хек, тушкований з овочами

Рецепт приготування цієї риби дивно простий, від вас не буде потрібно особливі кулінарні навички та часові витрати. Риба вийде смачною і практично дієтичної, адже обсмажувати ми її не будемо. опис приготування: Смачна і соковита риба з овочами готується дуже просто, це блюдо абсолютно не можна...

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...