Рецепти muscleman.com.ua

Супер-влажный шоколадный пирог

Супер-влажный шоколадный пирог

Попробуйте это нежный шоколадный пирог, який просто тане в роті. Незабываемое удовольствие для сладкоежек и любителей шоколада. Отлично смотрится на праздничном столе. опис приготування: Великолепный шоколадный торт готовьте так: растопите сливочное масло и растворите в нем кусочки шоколада. Д...

Грибний крем

Грибний крем

грибний крем — це суміш печериць, вершків і борошна. Часто його подають до обіднього столу, в якості першого страви. Консистенція у крему настільки густа, що його можна використовувати, як підливу. опис приготування: Це класичний рецепт приготування грибного крему. Якщо ніколи не готували крем...

Шулюм з баранини

Шулюм з баранини

Шулюм з баранини — справжній чоловічий суп, адже раніше мисливці варили цей суп прямо на природі. Пропоную зварити суп будинку, благо умови дозволяють це зробити =) Наваристий і дуже смачний! опис приготування: Як зробити шулюм з баранини в домашніх умовах? Дуже просто! Як правило, шулюм варит...

Суп з білих грибів з вершками

Суп з білих грибів з вершками

Зараз поряд з класичними рецептами супів можна знайти і досить незвичайні варіанти, такі, як цей суп з білих грибів з вершками, в який ми додамо ще курячі тельбухи, овочі і гірчицю. опис приготування: Взагалі-то, приготування супів та інших страв — це справа смаку, хтось любить класичні варіа...

Грибний стейк Салісбурі

Лісіцкі, запечені в духовці з овочами

Рецепт приготування традиційних британських стейків з яловичого фаршу з грибами в світлому бульйоні консоме. опис приготування: Не більше трьох чвертей години забере у вас приготування класичних грибних стейків «Салисбури», а от вражень від чудового блюда вистачить набагато довше! кукурудзя...

Хазани хоровац

Хазани хоровац

Хазани хоровац — це шашлик, приготований в каструлі. Зазвичай він готується з баранини, але так як баранина дуже складна в обробці, нижче представлений рецепт приготування Хазанов хоровац з яловичини. опис приготування: Щоб приготувати Хазанов хоровац в домашніх умовах, треба спочатку прожарит...

Галантин

Галантин

У російських книгах часто зустрічається таке зрозумілий «кура безкостая» і «кура кові». Сьогодні ми називаємо таку курку фаршированої або, під впливом французької кухні, галантином. опис приготування: Готуємо курку для фарширування. Для цього знімаємо з курки шкіру разом з крилами і ніжками. З...

Хе з телятини по-корейськи

Хе з телятини по-корейськи

Дане блюдо є одним з найпопулярніших в Кореї і у всьому світі. Як все всі інші різновиди салатів хе, хе з телятиною люблять у всьому світі. Спробуйте приготувати його будинку — це не складно. кількість порцій: 3 телятина— 300 грам кунжут— 1-2 Ст. ложок(насіння) рисовий оцет— 2-3 Ст. ложок(можна...

Печериці з плавленим сиром

Печериці з плавленим сиром

Це дуже смачна закуска, яку легко приготувати і яка подається як гарячої, так і холодної. Прекрасно підходить і до святкової, і до буденної трапези, переконайтеся самі! опис приготування: Смачна і оригінальна закуска для свята готується дуже легко і просто. Капелюшки печериць можна фарширувати...

Яловичина з шиітаке

Яловичина з шиітаке

Відмінний рецепт для любителів східної кухні. Яловичина з грибами шиітаке виходить дуже смачною, гідної навіть святкового столу. рекомендую спробувати. кількість порцій: 2 гриби шиітаке— 6 штук яловичина— 400 грам Цибуля— 1 штука морква— 2 штуки Олія— За смаком сіль, перець— За смаком Гриб...

Соус з чилі, горіхів і солодкого перцю

Соус з чилі, горіхів і солодкого перцю

Рецепт приготування гострого соусу з чилі, волоських горіхів, мигдальних горіхів, томатної пасти, лука і болгарського перцю. опис приготування: Обсмажити солодкий перець над полум'ям газового пальника на сильному вогні або на грилі. смажити перець, тримаючи і перевертаючи його кліщами, поки ві...

Вершкове різотто з овочами

Вершкове різотто з овочами

Різотто є одним з багатьох прекрасних страв італійської кухні. Ось версія з овочами. кількість порцій: 6 морква— 2 штуки кабачки— 2 штуки кольорова капуста— 1/4 штуки кольрабі— 1 штука молодий лук— 2 штуки буряк— 3 штуки Мал— 300 грам кубик курячого бульйону— 1 штука оливкова олія— 6 Ст. ложок...

Суп з горошком, пшоном і оливками

Суп з горошком, пшоном і оливками

Легкий овочевий суп з корисними зеленими овочами і оливками приємно здивують вас і ваших близьких своїми смаковими якостями: ароматом, ніжністю і пікантність. опис приготування: Такий річний суп готується дуже швидко! Велика кількість зелених овочів — просто криниця корисних елементів. Пшоно д...

Стейк з акули на сковороді

Стейк з акули на сковороді

Щоб зрозуміти і оцінити смак акули, підсмажте стейки акули і потім вирішите — подобається вам ця риба чи ні. опис приготування: М'ясо акули цілком їстівне і, якщо правильно його приготувати, дуже цікаве на смак. Багатьох відлякує запах акули, але з цим легко можна впорається — слід попередньо ...

Печериці на грилі

Печериці на грилі

Печериці на грилі відмінно поєднуються і з м'ясом, і з овочами, тому незамінні під час пінкніков. А готувати їх настільки легко, що впорається будь-який. Готуємо печериці на грилі — класну закуску! опис приготування: Хто з нас не мріє про літо? сонце, плед на травичці, багаття… І всякі різні с...

Суп зі свіжих дощовиків

Суп зі свіжих дощовиків

Літо - це пора грибів, причому самих різних. І поки вони свіжі - потрібно цією можливістю користуватися. Спеціально для вас рецепт прекрасного супу зі свіжих грибів дощовиків. опис приготування: Обов'язково спробуйте цей чудовий грибний супчик. Готувати його дуже просто: поставте варитися карт...

Яловичина в цибульному соусі

Яловичина в цибульному соусі

Ні для кого ні секрет, що французи обожнюють цибулю, я ось, наприклад, недавно для себе відкрила французький рецепт яловичини в цибульному соусі, який я раджу робити тим, у кого мало часу на підготовку. опис приготування: Вага м'яса повинен збігатися за вагою з цибулею. Довгий ловлення яловичи...

Печериці смажені в клярі

Печериці смажені в клярі

Дуже ароматні й хрусткі грибочки в клярі можуть бути подані як на закуску в охолодженому вигляді, так і в якості гарячого. Миттєво відлітають зі столу, так як вражають своїм незвичайним смаком. опис приготування: Готувати таким чином можна будь-які гриби, які добре тримають форму. Якщо у вас в...

Яловичина з беконом і прянощами

Яловичина з беконом і прянощами

Рецепт приготування яловичого стейка з арахісовим маслом, брокколі і зеленою цибулею. опис приготування: Обсмажити бекон на середньому вогні в сковороді, поки він не почне набувати коричневий колір, близько 4 хвилин. Додати цибулю і часник, смажити протягом 30 секунд. Додати червоний перець, ...

Солоне печиво

Солоне печиво

Рецепт солоного печива. Якщо ви не любите солодке печиво, це сирне печиво якраз для вас. Солоне сирне печиво ваші дітки із задоволенням поїдять з чаєм. А чоловікові вони сподобаються з пивом. опис приготування: смачної, хрусткою і ароматною випічкою можна побалувати, хоч іноді, і себе, улюблен...