Рецепт Свиняча котлета на порібнині
Якщо вам дісталася свиняча котлета на кісточці — вважайте, вам пощастило. Шалено смачні з неї страви виходять! Сьогодні я розповім, як зробити свинячу котлету на порібнині з абрикосами. Просто і смачно!
опис приготування:
як вид, просте, швидке в приготуванні, і при цьому практично делікатесне блюдо — це не міф, а реальність! Для цього рецепта приготування свинячої котлети на порібнині, до речі, підійдуть будь-які консервовані або навіть свіжі фрукти. головне — це надати кислинку, самі розумієте. Тому і кислі яблука, і консервовані ананаси підійдуть. З цим начебто все. тепер розповім, як зробити свинячу котлету на порібнині!
- Свинячі котлети на ребрі— 2 штуки
- абрикоси консервовані— 10 штук(можна замінити ананасами, персиками, аличі. )
- Масло оливкове— 1 Чайна ложка
- сіль— За смаком
- перець— За смаком
2. Греєм масло, і обсмажуємо з двох сторін кожен шматочок до золотистої скоринки. Потім помістимо в духовку на 10-15 хвилин, щоб "; підійшло ";.
3. Поки м'ясо в духовці, на що залишився від смаження олії обсмажити трохи абрикоси. Солимо і перчимо. рідина, ясне діло, попередньо відцідити.
4. тепер, коли все готово, інгредієнти з'єднуємо, і можна подавати з будь-яким гарніром. наприклад, з картопляним пюре. Смачного!
Подібні рецепти
Котлета свиняча натуральна
Творчий спосіб нафарширувати свинячу вирізку - нарізати її, як «книгу», промаринувати, додати смачні інгредієнти між «сторінками», а потім підсмажити. опис приготування: яскраве, ароматне, святкове блюдо, яке готується швидко і просто. Цей ошатний святковий рецепт в класичному стилі принесе за...
Грудинка свиняча тушкована
Для всіх любителів м'яса цей рецепт - знахідка. Свинина виходить дуже м'якою і соковитою. сподіваюся, вам теж полюбиться цей рецепт, як і мені. Порадуйте своїх гостей соковитою грудинкою. опис приготування: гасити — не смажити. Це більш корисно і не менш смачно. М'ясо залишається більш м'яким....
Свиняча голова запечена в духовці
розповіла мені, як приготувати свинячу голову, запечену в духовці, колись давно моя тітка. У неї завжди це дуже добре виходило. Тепер цим же можу похвалитися і я! опис приготування: Перед цим голову можна попередньо відмочити в тазику (відрі) в воді з сіллю (на ніч). Вранці знову промийте її і...
Свиняча корейка з домашнім кетчупом
Свиняча корейка з домашнім кетчупом — досить просте в приготуванні буденне блюдо зі звичайних інгредієнтів, яке за смаком і ефектності дасть сто очок вперед багатьом ресторанним і гурманським. опис приготування: Свиняча корейка з домашнім кетчупом — майже повне, на мій погляд, страва. Причепит...
Свиняча корейка з травами
Рецепт приготування запеченої свинячої корейки з розмарином, чебрецем, шавлія, чабером, цибулею, часником і соусом з вермуту, гірчиці і вершкового масла. опис приготування: Свинячу корейку добре подавати з картопляним пюре. безкісткова свиняча корейка— 1 штука(1,8-2 кг) оливкового масла— 2 ...