Рецепт Свиняча котлета на порібнині

Рецепт Свиняча котлета на порібнині
Кількість порцій: 1-2 Час приготування: 30 хв.
Якщо вам дісталася свиняча котлета на кісточці — вважайте, вам пощастило. Шалено смачні з неї страви виходять! Сьогодні я розповім, як зробити свинячу котлету на порібнині з абрикосами. Просто і смачно!

опис приготування:

як вид, просте, швидке в приготуванні, і при цьому практично делікатесне блюдо — це не міф, а реальність! Для цього рецепта приготування свинячої котлети на порібнині, до речі, підійдуть будь-які консервовані або навіть свіжі фрукти. головне — це надати кислинку, самі розумієте. Тому і кислі яблука, і консервовані ананаси підійдуть. З цим начебто все. тепер розповім, як зробити свинячу котлету на порібнині!

  • Свинячі котлети на ребрі— 2 штуки
  • абрикоси консервовані— 10 штук(можна замінити ананасами, персиками, аличі. )
  • Масло оливкове— 1 Чайна ложка
  • сіль— За смаком
  • перець— За смаком
Свиняча котлета на порібнині - фото крок 1 1. Отже, м'ясо розморозимо, промиємо, обсушити, і трохи відіб'ємо м'яку частину, щоб готову страву було м'якше. Натираємо сіллю і перцем.

Свиняча котлета на порібнині - фото крок 2 2. Греєм масло, і обсмажуємо з двох сторін кожен шматочок до золотистої скоринки. Потім помістимо в духовку на 10-15 хвилин, щоб "; підійшло ";.

Свиняча котлета на порібнині - фото крок 3 3. Поки м'ясо в духовці, на що залишився від смаження олії обсмажити трохи абрикоси. Солимо і перчимо. рідина, ясне діло, попередньо відцідити.

Свиняча котлета на порібнині - фото крок 4 4. тепер, коли все готово, інгредієнти з'єднуємо, і можна подавати з будь-яким гарніром. наприклад, з картопляним пюре. Смачного!

Подібні рецепти

Фарширована свиняча вирізка

Котлета свиняча натуральна

Творчий спосіб нафарширувати свинячу вирізку - нарізати її, як «книгу», промаринувати, додати смачні інгредієнти між «сторінками», а потім підсмажити. опис приготування: яскраве, ароматне, святкове блюдо, яке готується швидко і просто. Цей ошатний святковий рецепт в класичному стилі принесе за...

Грудинка свиняча тушкована

Грудинка свиняча тушкована

Для всіх любителів м'яса цей рецепт - знахідка. Свинина виходить дуже м'якою і соковитою. сподіваюся, вам теж полюбиться цей рецепт, як і мені. Порадуйте своїх гостей соковитою грудинкою. опис приготування: гасити — не смажити. Це більш корисно і не менш смачно. М'ясо залишається більш м'яким....

Свиняча голова запечена в духовці

Свиняча голова запечена в духовці

розповіла мені, як приготувати свинячу голову, запечену в духовці, колись давно моя тітка. У неї завжди це дуже добре виходило. Тепер цим же можу похвалитися і я! опис приготування: Перед цим голову можна попередньо відмочити в тазику (відрі) в воді з сіллю (на ніч). Вранці знову промийте її і...

Свиняча корейка з домашнім кетчупом

Свиняча корейка з домашнім кетчупом

Свиняча корейка з домашнім кетчупом — досить просте в приготуванні буденне блюдо зі звичайних інгредієнтів, яке за смаком і ефектності дасть сто очок вперед багатьом ресторанним і гурманським. опис приготування: Свиняча корейка з домашнім кетчупом — майже повне, на мій погляд, страва. Причепит...

Свиняча корейка з травами

Свиняча корейка з травами

Рецепт приготування запеченої свинячої корейки з розмарином, чебрецем, шавлія, чабером, цибулею, часником і соусом з вермуту, гірчиці і вершкового масла. опис приготування: Свинячу корейку добре подавати з картопляним пюре. безкісткова свиняча корейка— 1 штука(1,8-2 кг) оливкового масла— 2 ...