Рецепт Яловичина з шиітаке
Відмінний рецепт для любителів східної кухні. Яловичина з грибами шиітаке виходить дуже смачною, гідної навіть святкового столу. рекомендую спробувати.
кількість порцій: 2
- гриби шиітаке— 6 штук
- яловичина— 400 грам
- Цибуля— 1 штука
- морква— 2 штуки
- Олія— За смаком
- сіль, перець— За смаком
Покладіть шиітаке в підсолену киплячу воду і відваріть протягом 7-10 хвилин.
Яловичину тонко відбити, посолити і поперчити, нарізати на невеликі шматочки.
У сковороді обсмажити яловичину на швидкому вогні до утворення скоринки. Потім додати дрібно нарізані цибулю і моркву, зменшити вогонь і смажити 10-15 хвилин. Після закінчення цього часу додати відварені і нарізані гриби шиітаке, перемішати і готувати на повільному вогні до повної готовності м'яса.
Подавати в гарячому вигляді. Смачного!
Подібні рецепти
Маленькі кекси у формочках
Любителі гострих і пікантних страв напевно оцінять шиітаке по-корейськи. Гриби маринуються з морквою, цибулею, часником, свіжої кінзою і спеціями. Виходить чудова закуска на кожен день! опис приготування: За великим рахунком, корейську закуску приготувати дуже просто. Щоб заощадити час, можна ...
Гриби шиітаке з картоплею
Гриби шиітаке з картоплею готуються також, як і інші гриби. один виняток — шиітаке готуються швидше. слід знати, що в разі шиітаке використовуються тільки капелюшки, ніжки зазвичай викидають. опис приготування: Як приготувати гриби шиітаке з картоплею? 1. Картоплю очистіть і промийте. розріжте...
Суп з грибами шиітаке
Суп з грибами шиітаке — простий і дуже смачний. Додамо в суп до шиітаке сир тофу, трохи опеньків або енокі, а також зелений лук. виходить легкий, елегантний і в той же час дуже ситний суп. опис приготування: Суп з шиітаке готується дуже просто і швидко. Складність його приготування — тільки в...
Суп з шиітаке
Якщо не знаєте, що приготувати з типово східного гриба шиітаке — рекомендую суп з шиітаке на яловичому бульйоні. Виходить дуже смачне і зовсім не важке блюдо. опис приготування: Суп з шиітаке не є якимось традиційним східним блюдом. Швидше це моя особиста імпровізація на східну тему — взяла ти...
Яловичина, маринована у вині
яловичина, маринована у вині і тушкована з овочами — просте і геніальне блюдо, яке прикрасить будь-який стіл, як повсякденний, так і святковий. опис приготування: яловичина, маринована у вині — це чудове блюдо, яке потребує Вашого тривалого і пильної уваги. готується довго, але смак виправдову...