Рецепт Шулюм з баранини

Рецепт Шулюм з баранини
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Шулюм з баранини — справжній чоловічий суп, адже раніше мисливці варили цей суп прямо на природі. Пропоную зварити суп будинку, благо умови дозволяють це зробити =) Наваристий і дуже смачний!

опис приготування:

Як зробити шулюм з баранини в домашніх умовах? Дуже просто! Як правило, шулюм вариться в казані. Готував я вдома, але якщо є можливість, спробуйте приготувати його на природі. Шулюм виходить дуже наваристим за рахунок жирного баранячого м'яса і достатку овочів. Гарного вам дня!

  • Баранина на кісточці— 1 кілограм
  • вода— 4 L
  • Картопля— 5 штук
  • Цибуля ріпчаста— 3 штуки
  • помідори— 5 штук
  • Перецьь солодкий— 2 штуки
  • баклажан— 1 штука
  • сіль— За смаком
  • перець— За смаком
  • базилік— 1 Ст. ложка
  • зіра— 1 Ст. ложка
  • чебрець— 1 Ст. ложка(сушений)
  • перець гострий— 1 штука
Шулюм з баранини - фото крок 1 баранину промийте, помістіть в казан і залийте холодною водою. Доведіть до кипіння, варіть ще 2 годину. Не забувайте видаляти піну.

Шулюм з баранини - фото крок 2 через 2 години витягаємо баранину з казана, відокремлюємо м'ясо від кісток. кістки викидаємо, а м'ясо повертаємо в бульйон.

Шулюм з баранини - фото крок 3 Дрібно нарізаємо цибулю, відправляємо його в казан.

Шулюм з баранини - фото крок 4 Слідом ідуть порізані помідори.

Шулюм з баранини - фото крок 5 Болгарський перець нарізаємо тонкими смужками, додаємо в казан.

Шулюм з баранини - фото крок 6 Баклажани очищаємо від шкірки, нарізаємо і відправляємо в казан.

Шулюм з баранини - фото крок 7 Картопля очищаємо і цілком кидаємо в бульйон.

Шулюм з баранини - фото крок 8 Додаємо гострий перчик, сушений базилік, чебрець і зіру. Солимо і перчимо до смаку.

Шулюм з баранини - фото крок 9 Варимо шулюм до готовності овочів, приблизно 15-20 хвилин. Потім знімаємо казан з вогню і даємо супу настоятися під кришкою 30 хвилин. Перед подачею на стіл присипаємо його зеленню. Смачного!

Подібні рецепти

Грецькі фрикадельки з баранини

Домашня ковбаса в духовці

У Греції у кожної господині є свій власний рецепт цього чудового блюда. Хтось готує їх з баранини, хтось із свинини і яловичини. Пропоную приготувати фрикадельки за моїм рецептом. опис приготування: соковиті, ароматні, ніжні, м'які і неймовірно смачні грецькі фрикадельки з баранини. Рецепт дуж...

Хашлама з баранини на пиві

Хашлама з баранини на пиві

хашлама — це неймовірно смачне, ароматне і ситне блюдо кавказької кухні, в якому баранина тушкується протягом двох годин з овочами, завдяки чому м'ясо виходить дуже соковитим, ніжним і м'яким. опис приготування: Любителі кавказької кухні повинні оцінити цей рецепт приготування хашламу з барани...

Харчо з баранини класичне

Харчо з баранини класичне

Як приготувати харчо з баранини, мені якось одного разу розповіла моя подруга. З тих пір це блюдо не покидає мою кухню. ситний, гарячий м'ясний суп - це просто смакота! Всім раджу! опис приготування: Дуже смачно буде, якщо перед вимиканням додати пару чайних ложок хмелі-сунелі. Супчик виходит...

Шашлик з баранини по-кавказьки

Шашлик з баранини по-кавказьки

Як правильно зробити шашлик з баранини по-кавказьки розповім вам по секрету! головне — м'ясо! Це повинна бути баранина, краще молодий баранчик. Овочі будемо запікати на мангалі разом з шашликом. опис приготування: Можна приготувати шашлик з баранини по-кавказьки, нанизавши овочі між шматочками...

Шашлик з баранини з лимоном

Шашлик з баранини з лимоном

Як театр починається з вішалки, так і шашлик починається з правильного маринаду. той маринад, який я використовую, ще жодного разу не підводив і шашлик виходив чудовим. сподіваюся, вам стане в нагоді. опис приготування: Шашлик з баранини з лимоном готується наступним чином. Спочатку поріжте м'...