Рецепт Шулюм з баранини
Шулюм з баранини — справжній чоловічий суп, адже раніше мисливці варили цей суп прямо на природі. Пропоную зварити суп будинку, благо умови дозволяють це зробити =) Наваристий і дуже смачний!
опис приготування:
Як зробити шулюм з баранини в домашніх умовах? Дуже просто! Як правило, шулюм вариться в казані. Готував я вдома, але якщо є можливість, спробуйте приготувати його на природі. Шулюм виходить дуже наваристим за рахунок жирного баранячого м'яса і достатку овочів. Гарного вам дня!
- Баранина на кісточці— 1 кілограм
- вода— 4 L
- Картопля— 5 штук
- Цибуля ріпчаста— 3 штуки
- помідори— 5 штук
- Перецьь солодкий— 2 штуки
- баклажан— 1 штука
- сіль— За смаком
- перець— За смаком
- базилік— 1 Ст. ложка
- зіра— 1 Ст. ложка
- чебрець— 1 Ст. ложка(сушений)
- перець гострий— 1 штука
через 2 години витягаємо баранину з казана, відокремлюємо м'ясо від кісток. кістки викидаємо, а м'ясо повертаємо в бульйон.
Дрібно нарізаємо цибулю, відправляємо його в казан.
Слідом ідуть порізані помідори.
Болгарський перець нарізаємо тонкими смужками, додаємо в казан.
Баклажани очищаємо від шкірки, нарізаємо і відправляємо в казан.
Картопля очищаємо і цілком кидаємо в бульйон.
Додаємо гострий перчик, сушений базилік, чебрець і зіру. Солимо і перчимо до смаку.
Варимо шулюм до готовності овочів, приблизно 15-20 хвилин. Потім знімаємо казан з вогню і даємо супу настоятися під кришкою 30 хвилин. Перед подачею на стіл присипаємо його зеленню. Смачного!
Подібні рецепти
Домашня ковбаса в духовці
У Греції у кожної господині є свій власний рецепт цього чудового блюда. Хтось готує їх з баранини, хтось із свинини і яловичини. Пропоную приготувати фрикадельки за моїм рецептом. опис приготування: соковиті, ароматні, ніжні, м'які і неймовірно смачні грецькі фрикадельки з баранини. Рецепт дуж...
Хашлама з баранини на пиві
хашлама — це неймовірно смачне, ароматне і ситне блюдо кавказької кухні, в якому баранина тушкується протягом двох годин з овочами, завдяки чому м'ясо виходить дуже соковитим, ніжним і м'яким. опис приготування: Любителі кавказької кухні повинні оцінити цей рецепт приготування хашламу з барани...
Харчо з баранини класичне
Як приготувати харчо з баранини, мені якось одного разу розповіла моя подруга. З тих пір це блюдо не покидає мою кухню. ситний, гарячий м'ясний суп - це просто смакота! Всім раджу! опис приготування: Дуже смачно буде, якщо перед вимиканням додати пару чайних ложок хмелі-сунелі. Супчик виходит...
Шашлик з баранини по-кавказьки
Як правильно зробити шашлик з баранини по-кавказьки розповім вам по секрету! головне — м'ясо! Це повинна бути баранина, краще молодий баранчик. Овочі будемо запікати на мангалі разом з шашликом. опис приготування: Можна приготувати шашлик з баранини по-кавказьки, нанизавши овочі між шматочками...
Шашлик з баранини з лимоном
Як театр починається з вішалки, так і шашлик починається з правильного маринаду. той маринад, який я використовую, ще жодного разу не підводив і шашлик виходив чудовим. сподіваюся, вам стане в нагоді. опис приготування: Шашлик з баранини з лимоном готується наступним чином. Спочатку поріжте м'...