Рецепт Грибний стейк Салісбурі

Рецепт Грибний стейк Салісбурі
Кількість порцій: 6 Час приготування: 45 хв.
Рецепт приготування традиційних британських стейків з яловичого фаршу з грибами в світлому бульйоні консоме.

опис приготування:

Не більше трьох чвертей години забере у вас приготування класичних грибних стейків «Салисбури», а от вражень від чудового блюда вистачить набагато довше!

  • кукурудзяного крохмалю— 1/4 склянки
  • яловичого консоме— 300 мілілітрів
  • солодкого соусу— 4 чайних ложки
  • базиліка— 1 Чайна ложка
  • яйце— 1 штука
  • панірувальних сухарів— 1/2 склянки
  • цибулина— 1 штука
  • солі— 1/2 чайних ложки
  • перцю— 1/4 чайних ложки
  • яловичого фаршу— 700 грам
Грибний стейк Салісбурі - фото крок 1 1. У великій мисці змішати кукурудзяний крохмаль і консоме до однорідної маси. Додати тонко нарізані гриби, соус і базилік і відставити.

Грибний стейк Салісбурі - фото крок 2 2. В окремій мисці збити яйце, додати хлібні крихти, дрібно нарізану цибулю і перець. Викласти в суміш фарш і ретельно розмішати.

Грибний стейк Салісбурі - фото крок 3 3. сформувати 6 рівних за розміром стейка, викласти на дрібне жаропрочное блюдо.

Грибний стейк Салісбурі - фото крок 4 4. Готувати у мікрохвильовій печі на максимальній потужності протягом 6 хвилин (можна обсмажити з кожного боку протягом 10 хвилин), залити бульонной масою, накрити кришкою і кип'ятити ще 8-10 хвилин, поки м'ясо не втратить рожевий колір.

Грибний стейк Салісбурі - фото крок 5 5. Остудити протягом 5 хвилин і подавати на стіл з картопляним пюре або локшиною.

Подібні рецепти

Фарширований стейк

Грибний суп із заморожених підберезників

М'ясо - це саме по собі дуже смачно. Але можна зробити його ще смачніше. Один з варіантів - приготувати фарширований стейк. опис приготування: Головна перевага цієї страви - простота в приготуванні. Шматок м'яса замаринуйте. Потім зробіть надріз, так щоб вийшов конверт. Начините його цибулею і...

Яловичий стейк з чилі і салатом

Яловичий стейк з чилі і салатом

Рецепт приготування яловичого стейка з сальсою з петрушки і каперсів із зеленою квасолею. опис приготування: приготувати заправку. У мисці перемішати разом 1/4 чайної ложки порошку чилі, 1/4 чайної ложки меленого коріандру, гірчицю, 2 чайні ложки оливкової олії і оцет. Приправити сіллю і перце...

Яловичий стейк з блакитним сиром і картоплею

Яловичий стейк з блакитним сиром і картоплею

Рецепт приготування стейка з яловичини на грилі з блакитним сиром, картоплею, часником і розмарином. опис приготування: Розігріти гриль до високої температури. перемішати часник, розмарин, Вустерширський соус і масло в мисці, приправить перцем. Викласти стейк в блюдо, нарізати, якщо це необхід...

Стейк «Діана»

Стейк «Діана»

Стейк "; Діана" — класичне блюдо, яке подають в багатьох поважаючих себе ресторанах європейської кухні. Якщо приготувати стейк "; Діана" за рецептом — вийде так смачно, що хоч тарілку облизуй! опис приготування: відразу попереджаю — добре приготувати стейк "; Діана" досить складно, незважаючи ...

Стейк блакитної акули

Стейк блакитної акули

Хочете по-справжньому здивувати своїх гостей? Приготуйте їм оригінальні стейки блакитної акули: з рум'яною скоринкою, в апетитною паніровці і з пряним имбирно-медовим смаком. відмінний рецепт, дивіться! опис приготування: М'ясо акули дуже специфічне. До того ж, багато що залежить від якості ст...