Рецепт Грибний крем
грибний крем — це суміш печериць, вершків і борошна. Часто його подають до обіднього столу, в якості першого страви. Консистенція у крему настільки густа, що його можна використовувати, як підливу.
опис приготування:
Це класичний рецепт приготування грибного крему. Якщо ніколи не готували крем-суп або суп-пюре, настійно рекомендую це зробити. Тим самим, ви різноманітність свої кулінарні вміння, до того ж, здивуєте своїх близьких людей хорошим і незвичайним блюдом. хай щастить!
- бульйон курячий— 600 мілілітрів
- Цибуля ріпчаста— 2 штуки
- Вершкове масло— 40 грам
- перець— За смаком
- сіль— За смаком
- печериці— 500 грам
- Олія соняшникова— 2 Ст. ложки
- Борошно пшеничне— 2 Ст. ложки
- вершки— 200 мілілітрів
Лук і шампіньйони промиваємо і дрібно ріжемо.
Обсмажуємо цибулю і гриби на рослинній олії до м'якості. Додаємо сіль і перець.
Кладемо обсмажену цибулю і гриби в блендер, dolivaem 1/3 частини бульйону і перемішуємо все до однорідної консистенції (нагадує крем).
Тим часом в каструлі розтопіть вершкове масло і обсмажте в ньому 2 столових ложки борошна, смажити 2 хвилини.
Додаємо в каструлю пюре з блендера і доливаємо бульйон. Доводимо до кипіння і варимо 5 хвилин.
вливаємо вершки, доводимо до кипіння і знімаємо каструлю з вогню.
Сіль і перець за смаком. До столу подаємо з грінками з білого хліба.
Смачного!
Подібні рецепти
Грибний суп з маринованих грибів
Кремоподібні супи - невід'ємна частина знаменитої французької кухні. Ця страва оцінять навіть найвибагливіші гурмани. ділюся рецептом, як приготувати грибний крем-суп по-фламандські. опис приготування: Цей крем-суп виходить дивно ніжним і насиченим. А естрагон допомагає максимально розкрити см...
Грибний крем-суп з печериць з вершками
Не знаю, що б приготувати на обід? Тоді пропоную вам відмінну ідею-рецепт, як приготувати грибний крем-суп з печериць з вершками. смачно, ароматно і без зайвого клопоту виходить страва! опис приготування: Цей досить ніжний, в міру ситний грибний крем-суп з печериць з вершками в домашніх умовах...
Грибний крем-суп з печериць
Крем-суп — популярне французьке блюдо, готувати його можна з різних продуктів. Особливо смачний і вишуканий грибний суп з печериць з вершками і часником. Спробуйте це чудове блюдо! опис приготування: вважається, що ідеальний крем-суп має досить густу і однорідну консистенцію, тому в його приго...
Грибний крем-суп із заморожених грибів
Суп із заморожених грибів виходить нітрохи не гірше, ніж зі свіжих. Тому обов'язково восени запасайтеся ароматними лісовими грибами, а в несезон зваримо відмінний крем-суп у цій простому рецептом. опис приготування: ароматний, ніжний і оксамитовий за своєю структурою грибний суп. Любителям стр...
Грибний крем-суп з домашніми грінками
Існує безліч рецептів приготування смачних супів, але, повірте, настільки смачного ви ще не пробували! ніжний, ароматний класичний суп і легкого виконання вам точно сподобаються! дивіться! опис приготування: Якщо ви шукаєте ідеальний варіант обіду, то ви потрапили за адресою, тому що в цьому р...