Рецепт Печериці смажені в клярі

Рецепт Печериці смажені в клярі
Кількість порцій: 3 Час приготування: 30 хв.
Дуже ароматні й хрусткі грибочки в клярі можуть бути подані як на закуску в охолодженому вигляді, так і в якості гарячого. Миттєво відлітають зі столу, так як вражають своїм незвичайним смаком.

опис приготування:

Готувати таким чином можна будь-які гриби, які добре тримають форму. Якщо у вас великі печериці, то їх попередньо краще трохи відварити.

  • печериці— 300 грам
  • жовток яєчний— 2 штуки
  • молоко— 30 мілілітрів
  • сіль— За смаком
  • борошно— 4 Ст. ложки
  • Масло рослинне— 300 мілілітрів
Печериці смажені в клярі - фото крок 1 Підготуйте всі інгредієнти.

Печериці смажені в клярі - фото крок 2 У жовтки влийте молоко, сіль і суміш.

Печериці смажені в клярі - фото крок 3 гриби помийте. Занурюйте кожен грибок спочатку в жовткову суміш, потім обвалюють у борошні. Повторіть 2 рази.

Печериці смажені в клярі - фото крок 4 Занурте все грибочки.

Печериці смажені в клярі - фото крок 5 У сотейнику розігрійте масло, обсмажуйте гриби порціями в киплячій олії до готовності.

Печериці смажені в клярі - фото крок 6 Потім викладіть на паперовий рушник.

Печериці смажені в клярі - фото крок 7 Смачного!

Подібні рецепти

Печериці в клярі

Курка з овочами на пару

Цікавий рецепт смачної і незвичайної закуски — читайте, як приготувати шампіньйони в клярі, і ваш кулінарний арсенал буде поповнений ще однією ідеєю оригінальної закуски. опис приготування: Печериці в клярі — це закуска, яка підійде вегетаріанцям і обов'язково припаде до смаку гурманам. сокови...

Печериці смажені з цибулею

Печериці смажені з цибулею

Все геніальне просто, ну а в нашому випадку смачно. Спробуйте приготувати шампіньйони смажені з цибулею — просте і дивно смачна страва. опис приготування: Якщо ви віддаєте перевагу вегетаріанські страви, або просто любите грибний смак і аромат, то чому б не спробувати посмажити печериці з гриб...

Печериці смажені

Печериці смажені

хочете дізнатися, як посмажити печериці? Читайте цей рецепт. смажені печериці — це просте в приготуванні і доступне блюдо, яке можна подавати і як гарнір, і як закуску, і як гаряче. опис приготування: смажені печериці — вельми просте блюдо. І що мені найбільше подобається — готується з продукт...

Філе пангасіуса в клярі

Філе пангасіуса в клярі

Філе пангасіуса в клярі — найпростіше блюдо домашньої кухні, яке готується з замороженого філе пангасіуса всього за 20 хвилин. Дуже просто, але смачно і поживно. Хороший буденний обід або вечерю. опис приготування: філе пангасіуса — відмінна штука, яку сьогодні можна купити практично в будь-як...

Філе риби в клярі

Філе риби в клярі

Готувати різні продукти в клярі люблять багато: виходить і ситно, і смачно, і просто вкрай апетитно. розповідаю, як приготувати філе риби в клярі — впевнена, вам сподобається! опис приготування: Серед переваг приготування риби в клярі - той факт, що вона виходить більш ніжною і соковитою, ніж ...