Рецепт Яловичина в цибульному соусі

Рецепт Яловичина в цибульному соусі
Кількість порцій: 6 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Ні для кого ні секрет, що французи обожнюють цибулю, я ось, наприклад, недавно для себе відкрила французький рецепт яловичини в цибульному соусі, який я раджу робити тим, у кого мало часу на підготовку.

опис приготування:

Вага м'яса повинен збігатися за вагою з цибулею. Довгий ловлення яловичини в цибульному соусі робить м'ясо найм'якішим, а цибульні часточки перетворюються в ніжний соус. Таке м'ясо не вимагає гарнір, він просто не потрібен. Любителям лука і французької кухні - рекомендую. Смачного!

  • філе яловичини— 1 кілограм
  • Цибуля ріпчаста— 1 кілограм
  • Перець чорний горошок— 6 штук
  • Лавровий лист— 3 штуки
  • сіль— 3 щіпки
  • Перець чорний мелений— 3 щіпки
Яловичина в цибульному соусі - фото крок 1 Щоб приготувати м'ясо, потрібно взяти: яловичину, цибуля, лавровий лист, перець, сіль, оливкова олія. м'ясо вимити, просушити. нарізати смужками.

Яловичина в цибульному соусі - фото крок 2 лук очистити. Вимити і нарізати півкільцями.

Яловичина в цибульному соусі - фото крок 3 У форму для запікання викласти шар цибулі, попередньо змастивши дно оливковою олією.

Яловичина в цибульному соусі - фото крок 4 Зверху викласти шар м'яса. посолити. поперчити.

Яловичина в цибульному соусі - фото крок 5 вилучити
Знову викласти шар цибулі. І так далі… викладати шарами. Солити і перчити шари м'яса. Останнім шаром повинен бути лук. посолити, поперчити. Додати перець горошком. Води не додавати!!! Кришкою накрити каструлю. Поставити на сильний вогонь. Довести до кипіння. Перекласти на малий вогонь. Гасити на повільному вогні протягом 2 годин.

Яловичина в цибульному соусі - фото крок 6 За півгодини до закінчення гасіння додати лавровий лист.

Яловичина в цибульному соусі - фото крок 7 м'ясо готове. Лавровий лист вийняти.

Подібні рецепти

Шашлик в цибульному маринаді з мінералкою

Курка в цибульному соусі

Класичний шашлик готується з м'яса свинини, яке досить жирне і ніжне. М'ясо прекрасно вбирає в себе аромат цибулі і стає ніжніше від газів мінералки. опис приготування: Для цього рецепта м'ясо вибираємо молоде і свіже. Бажано взяти окіст або шию. В процесі маринування солити не треба, так як м...

Яловичина в білому соусі

Яловичина в білому соусі

Яловичина в білому соусі — це дуже смачне і ніжне м'ясо, яке можна подавати з будь-яким гарніром. дуже ситно, красиво і неймовірно апетитно! пробуємо? опис приготування: Готується яловичина в білому соусі просто, але досить довго. Щоб м'ясо вийшло соковитим, але м'яким, його потрібно маринуват...

Яловичина в болонському соусі

Яловичина в болонському соусі

Італійське м'ясне блюдо в густому томатному соусі. Покроковий рецепт приготування з фотографіями. кількість порцій: 8 Червона цибуля— 1 штука(нарізати) фарш із яловичини— 1 кілограм сушений орегано— 2 Ст. ложки петрушка— 2 Ст. ложки томатна паста— 170 грам часник— 5 зубчиків червоне вино— 1-2 с...

Яловичина в кисло-солодкому соусі по-китайськи

Яловичина в кисло-солодкому соусі по-китайськи

Дуже популярна страва китайської кухні - м'ясо під кисло-солодким соусом. Але щоб його спробувати, зовсім не обов'язково бігти в китайський ресторан. Таке м'ясо ви легко можете приготувати і вдома. опис приготування: Ароматне і смачне м'ясо в кисло-солодкому соусі готується зовсім нескладно і ...

Яловичина у винному соусі

Яловичина у винному соусі

Яловичина у винному соусі — фантастично смачна страва ресторанного рівня, яке готується всього лише 40 хвилин. Простий в приготуванні, але непростий у смакову плані вечерю для любителів м'яса. опис приготування: Нещодавно поставив перед собою непросту задачу — приготувати яловичину в винному с...