Рецепт Вершкове різотто з овочами

Рецепт Вершкове різотто з овочами
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Різотто є одним з багатьох прекрасних страв італійської кухні. Ось версія з овочами.

кількість порцій: 6
  • морква— 2 штуки
  • кабачки— 2 штуки
  • кольорова капуста— 1/4 штуки
  • кольрабі— 1 штука
  • молодий лук— 2 штуки
  • буряк— 3 штуки
  • Мал— 300 грам
  • кубик курячого бульйону— 1 штука
  • оливкова олія— 6 Ст. ложок
  • сухе біле вино— 1 Склянка
  • вершки— 100 мілілітрів
  • сир пармезан— 100 грам
  • Luk-salotų— 1 штука
  • сіль, перець— — За смаком
  • пучок базиліка— 1 штука
Вершкове різотто з овочами - фото крок 1 Очистити і нарізати дрібно 1 Luk-salotų.

Вершкове різотто з овочами - фото крок 2 Очистити і нарізати молодий лук, і білу і зелену частину.

Вершкове різотто з овочами - фото крок 3 Цвітну капусту розділити на маленькі шматочки. морква, кольрабі та ріпу нарізати соломкою.

Вершкове різотто з овочами - фото крок 4 Кабачки ріжуть на маленькі шматочки.

Вершкове різотто з овочами - фото крок 5 У каструлі закип'ятити воду, посолити, додати курячий кубик. Недовго поварити кольрабі, поки він не стане ніжним. дістати, охолодити в холодній воді, відкласти в сито. Зробити це з усіма овочами, крім цибулі-шалот і зеленої цибулі.

Вершкове різотто з овочами - фото крок 6 Візьміть 950 мл овочевого бульйону.

Вершкове різотто з овочами - фото крок 7 розігріти 6 столових ложок оливкової олії у великій каструлі на середньому вогні. Додати цибулю і зелену цибулю, сіль і перець і смажити протягом однієї хвилини або двох.

Вершкове різотто з овочами - фото крок 8 Додати рис. Ретельно переміщати і обсмажити протягом 2-3 хвилин, поки він не стане "; перловим ";.

Вершкове різотто з овочами - фото крок 9 Додати овочевий бульйон.

Вершкове різотто з овочами - фото крок 10 готувати рис, коли він буде майже готовий, але ще не зовсім сухий, додати овочі, обережно перемішати. влити вершки. Додати тертий пармезан, переміщати і готувати ще 2-3 хвилини.

Вершкове різотто з овочами - фото крок 11 Подавати гарячим з листом базиліка.

Подібні рецепти

Шоколадно-вершкове печиво

Вершкове печиво

Рецепт приготування печива з шоколадних крекерів Орео, вершкового сиру, шоколадних чіпсів і білого шоколаду. опис приготування: Ця випічка по суті є чізкейк, тільки у вигляді печива. вершкового сиру— 90 грам(розм'якшеного) цукру— 1 Склянка ванільного екстракту— 1 Чайна ложка 1. Поперед...

Вершкове картопляне пюре

Вершкове картопляне пюре

Рецепт приготування картопляного пюре з маслом, вершковим сиром, вершками і чорним перцем. опис приготування: Картопляне пюре приготовлене з даного рецептом, відрізняє неймовірна ніжність і м'який смак. Пюре можна приготувати заздалегідь і зберігати в холодильнику. Необхідно дістати його за 2-...

Вершкове морозиво в шоколаді

Вершкове морозиво в шоколаді

Класика жанру. Це королівське морозиво не зрівняється з магазинним, а Прігову своїми руками його дуже легко! опис приготування: Молоко довести до кипіння. Жовтки від яєць і цукрову пудру збийте вінчиком і обережно, помсешівая, додайте в цю суміш молоко. Процідіть масу і підігрійте її до густої...

Вершкове печиво з перцем

Вершкове печиво з перцем

Рецепт приготування вершкового печива з чорним меленим перцем. опис приготування: Це смачне і просте в приготуванні вершкове печиво готується дуже швидко і може бути спечено безпосередньо до сніданку. борошна— 4 склянки розпушувача— 4 чайних ложки соди— 1 Чайна ложка солі— 1 Чайна ложка вер...

Грибне різотто з сиром

Грибне різотто з сиром

Різотто дуже ніжне і вершкове блюдо. Пропоную приготувати ніжне різотто з грибами, м'яка текстура і смак якого підкорять вас відразу ж! опис приготування: Прочитайте про те, як приготувати грибне різотто з сиром. Справжній смак Італії! Вам тільки потрібно пристосуватися правильно варити рис. А...