Рецепт Свиняча відбивна зі спагеті

Рецепт Свиняча відбивна зі спагеті
Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування другої страви складається з декількох відбивних (свинина) і спагетті з смаженим часником.

кількість порцій: 2
  • свиняча відбивна— 2 штуки
  • спагетті— 450 грам
  • оливкова олія— 1/2 склянки
  • часник— 2 Ст. ложки
  • червоний перець— 1 Ст. ложка
Свиняча відбивна зі спагеті - фото крок 1 Відварити спагетті в киплячій підсоленій воді. Дрібно нарізати часник і червоний перець.

Свиняча відбивна зі спагеті - фото крок 2 Розігріти оливкову олію в сковороді на середньому вогні. Обсмажити перець і часник до золотистого кольору. Викласти часник в посуд. У тій же сковороді гарненько прожарити свинячі відбивні.

Свиняча відбивна зі спагеті - фото крок 3 Залити спагетті невеликою кількістю жиру, що залишився і змішати з часником. Подавати з відбивними.

Подібні рецепти

Свиняча відбивна, загорнута в бекон, в пікантному соусі

Пряна свиняча відбивна

Рецепт приготування свинячої відбивної, загорнутої в бекон, в пікантному соусі. Дійсно пікантне і оригінальне блюдо,можна подати на будь-який святковий стіл. опис приготування: Розігріти жаровню духовки і встановити стійку приблизно в 6 дюймах від джерела тепла. Оберніть кожну свинячу відбивну...

Свиняча відбивна

Свиняча відбивна

Простий рецепт відбивних для шанувальників смаженої свининки. Покрокове приготування з фотографіями. кількість порцій: 8 свинячі відбивні— 8 штук сіль— 1 Чайна ложка чорний перець— 1 Чайна ложка каєнський перець— 1 щіпка(за смаком) вершкове масло— 1 Ст. ложка змішати борошно, сіль, чорний ...

Свиняча корейка з домашнім кетчупом

Свиняча корейка з домашнім кетчупом

Свиняча корейка з домашнім кетчупом — досить просте в приготуванні буденне блюдо зі звичайних інгредієнтів, яке за смаком і ефектності дасть сто очок вперед багатьом ресторанним і гурманським. опис приготування: Свиняча корейка з домашнім кетчупом — майже повне, на мій погляд, страва. Причепит...

Свиняча голова запечена в духовці

Свиняча голова запечена в духовці

розповіла мені, як приготувати свинячу голову, запечену в духовці, колись давно моя тітка. У неї завжди це дуже добре виходило. Тепер цим же можу похвалитися і я! опис приготування: Перед цим голову можна попередньо відмочити в тазику (відрі) в воді з сіллю (на ніч). Вранці знову промийте її і...

Свиняча грудинка з макаронами

Свиняча грудинка з макаронами

Рецепт приготування хрусткої свинячої грудинки з макаронами і сиром. кількість порцій: 2 свинина— 1/4 грами(грудина, нарізати невеликими шматочками) макарони— 250 грам сіль— 1/2 чайних ложки часниковий порошок— 1/8 чайних ложки каєнський перець— 1/8 чайних ложки(мелений) хлібні крихти— 1/2 скля...