Рецепт Яловичина з беконом і прянощами
Рецепт приготування яловичого стейка з арахісовим маслом, брокколі і зеленою цибулею.
опис приготування:
Обсмажити бекон на середньому вогні в сковороді, поки він не почне набувати коричневий колір, близько 4 хвилин. Додати цибулю і часник, смажити протягом 30 секунд. Додати червоний перець, кмин, орегано, каєнський перець, сіль, перець і яловичий фарш. готувати, помішуючи, розминаючи м'яса ложкою, поки яловичина не буде готова, близько 10 хвилин.
Додати воду, кукурудзяну муку і оцет, довести до кипіння. Зменшити вогонь і варити, помішуючи, поки рідина не загусне, близько 20 хвилин. При необхідності додати трохи води. Подавати в гарячому вигляді з чилі, цибулею, тертим сиром, скибочками лайма і сметаною.
- бекону— 2 скибочки
- цибулина— 1 штука
- зубчики часнику— 3 штуки
- перець— 2 Ст. ложки
- меленого кмину— 1 1/2 чайних ложки
- сушеного орегано— 1 1/2 чайних ложки
- кайенского перцю— 1/2 чайних ложки
- солі— 1 1/4 чайних ложки
- перцю— 1/2 чайних ложки
- яловичого фаршу— 900 грам
- води— 3 склянки
- кукурудзяної муки— 2 Ст. ложки
- яблочного или другого уксуса— 1 1/2 Ст. ложки
Додати воду, кукурудзяну муку і оцет, довести до кипіння. Зменшити вогонь і варити, помішуючи, поки рідина не загусне, близько 20 хвилин. При необхідності додати трохи води. Подавати в гарячому вигляді з чилі, цибулею, тертим сиром, скибочками лайма і сметаною.
Подібні рецепти
Тушкована яловичина з прянощами
Рецепт приготування закуски з баклажанів і бекону. кількість порцій: 2 баклажан— 1 штука тертий сир— 1 Склянка крем— 1/2 склянки скибочки бекону— 6 штук Зелена цибуля— 1 штука складові: Відріжте стебло баклажана, наріжте навпіл. Візьміть одну половину баклажана, зробіть 3 надрізу і п...
Гриби, фаршировані беконом
Рецепт приготування запечених грибних капелюшків, фаршированих беконом, вершковим сиром, цибулею, халапеньйо і панірувальними сухарями. опис приготування: фаршировані гриби — безсумнівно, відмінна закуска. Якщо ви готуєте їх для гостей, рекомендуємо вам подвоїти кількість інгредієнтів. велик...
Гужеро з сиром і беконом
Рецепт приготування Гужеро (сирних слоек) з додаванням сиру і бекону. опис приготування: Франція славиться чудовим смаком своєї випічки. Спробуйте приготувати найніжніші сирні слойки, які французи називають guegeres (Гужеро). сколотин— 3/4 склянки вершкового масла— 5 Ст. ложок борошна— 250...
Солона коса з сиром і беконом
Перед вами рецепт італійської косички з ковбасним копченим сиром і беконом. випічка ніжна, м'яка, з яскравим ароматом і смаком, обов'язково спробуйте! І, звичайно, запам'ятовуйте рецепт. опис приготування: Як приготувати солону косу з сиром і беконом? Я розповім вам, як зробити смачне і ніжне ...
Суп з цвітної капусти з беконом
Рецепт приготування густого і корисного крем-супу з найнеобхідніших для організму інгредієнтів. опис приготування: Як кажуть професіонали, супи господині показують, наскільки вільно вона відчуває себе на кухні. впевнені, ви знаєте чимало чудових рецептів супів, проте в вашому арсеналі не буде ...