Рецепт Яловичина з беконом і прянощами

Рецепт Яловичина з беконом і прянощами
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування яловичого стейка з арахісовим маслом, брокколі і зеленою цибулею.


опис приготування:

Обсмажити бекон на середньому вогні в сковороді, поки він не почне набувати коричневий колір, близько 4 хвилин. Додати цибулю і часник, смажити протягом 30 секунд. Додати червоний перець, кмин, орегано, каєнський перець, сіль, перець і яловичий фарш. готувати, помішуючи, розминаючи м'яса ложкою, поки яловичина не буде готова, близько 10 хвилин.

Додати воду, кукурудзяну муку і оцет, довести до кипіння. Зменшити вогонь і варити, помішуючи, поки рідина не загусне, близько 20 хвилин. При необхідності додати трохи води. Подавати в гарячому вигляді з чилі, цибулею, тертим сиром, скибочками лайма і сметаною.


  • бекону— 2 скибочки
  • цибулина— 1 штука
  • зубчики часнику— 3 штуки
  • перець— 2 Ст. ложки
  • меленого кмину— 1 1/2 чайних ложки
  • сушеного орегано— 1 1/2 чайних ложки
  • кайенского перцю— 1/2 чайних ложки
  • солі— 1 1/4 чайних ложки
  • перцю— 1/2 чайних ложки
  • яловичого фаршу— 900 грам
  • води— 3 склянки
  • кукурудзяної муки— 2 Ст. ложки
  • яблочного или другого уксуса— 1 1/2 Ст. ложки
Обсмажити бекон на середньому вогні в сковороді, поки він не почне набувати коричневий колір, близько 4 хвилин. Додати цибулю і часник, смажити протягом 30 секунд. Додати червоний перець, кмин, орегано, каєнський перець, сіль, перець і яловичий фарш. готувати, помішуючи, розминаючи м'яса ложкою, поки яловичина не буде готова, близько 10 хвилин.

Додати воду, кукурудзяну муку і оцет, довести до кипіння. Зменшити вогонь і варити, помішуючи, поки рідина не загусне, близько 20 хвилин. При необхідності додати трохи води. Подавати в гарячому вигляді з чилі, цибулею, тертим сиром, скибочками лайма і сметаною.


Подібні рецепти

Фаршировані баклажани з беконом

Тушкована яловичина з прянощами

Рецепт приготування закуски з баклажанів і бекону. кількість порцій: 2 баклажан— 1 штука тертий сир— 1 Склянка крем— 1/2 склянки скибочки бекону— 6 штук Зелена цибуля— 1 штука складові: Відріжте стебло баклажана, наріжте навпіл. Візьміть одну половину баклажана, зробіть 3 надрізу і п...

Гриби, фаршировані беконом

Гриби, фаршировані беконом

Рецепт приготування запечених грибних капелюшків, фаршированих беконом, вершковим сиром, цибулею, халапеньйо і панірувальними сухарями. опис приготування: фаршировані гриби — безсумнівно, відмінна закуска. Якщо ви готуєте їх для гостей, рекомендуємо вам подвоїти кількість інгредієнтів. велик...

Гужеро з сиром і беконом

Гужеро з сиром і беконом

Рецепт приготування Гужеро (сирних слоек) з додаванням сиру і бекону. опис приготування: Франція славиться чудовим смаком своєї випічки. Спробуйте приготувати найніжніші сирні слойки, які французи називають guegeres (Гужеро). сколотин— 3/4 склянки вершкового масла— 5 Ст. ложок борошна— 250...

Солона коса з сиром і беконом

Солона коса з сиром і беконом

Перед вами рецепт італійської косички з ковбасним копченим сиром і беконом. випічка ніжна, м'яка, з яскравим ароматом і смаком, обов'язково спробуйте! І, звичайно, запам'ятовуйте рецепт. опис приготування: Як приготувати солону косу з сиром і беконом? Я розповім вам, як зробити смачне і ніжне ...

Суп з цвітної капусти з беконом

Суп з цвітної капусти з беконом

Рецепт приготування густого і корисного крем-супу з найнеобхідніших для організму інгредієнтів. опис приготування: Як кажуть професіонали, супи господині показують, наскільки вільно вона відчуває себе на кухні. впевнені, ви знаєте чимало чудових рецептів супів, проте в вашому арсеналі не буде ...