Рецепти muscleman.com.ua
Листкові пиріжки з грибами
Багато хто любить страви з листкового тіста, особливо випічку. Така випічка особливо приваблює і викликає апетит. рум'яна кірочка, смачна начинка — що ще потрібно для успіху? опис приготування: Подрібніть цибулю та печериці. Обсмажте на сковороді до готовності. Листкове тісто необхідно розморо...
Шоколадно-ягідний милк-шейк
Відмінний рецепт шоколадно-молочно-вітамінного коктейлю. опис приготування: Цей коктейль дуже смачний і корисний. какао, що міститься в ньому, дає енергію і гарний настрій. А фрукти і ягоди дають велику кількість вітамінів і тонкий аромат. молока— 250 мілілітрів какао-порошку— 25 грам банан—...
Гарнір з кабачків
Гарнір з кабачків відмінно підійде до самих різних страв з м'яса, птиці і риби. влітку, коли кабачки на дачі прут і прут, гарнір з кабачків — відмінний спосіб їх активного використання в їжу. опис приготування: Посеред літа перед усіма дачниками постає дилема — що робити з кабачками, які росту...
Фаршировані перці без рису
Фарширований перець — досить популярна страва, яке готують в будні і на святковий стіл. Зазвичай перець готують з рисом, але сьогодні у мене трохи інший рецепт. опис приготування: Фарширований перець з м'ясом і рисом вважають класикою кулінарії, але і без рису це блюдо не втрачає своєї привабл...
Ліниві голубці (рецепти в мультиварці)
Рецепт приготування супу з м'ясом яловичини, паприка, цибулею, морквою, селерою і картоплею. опис приготування: Цей суп готується в медленноварке. яловичина— 900 грам сіль— 1 Чайна ложка перець— 1 Чайна ложка паприка— 2 чайних ложки часниковий порошок— 1/2 чайних ложки(або 2 зубчики часнику)...
Шніцель капустяний з лушпиння заправкою
Рецепт приготування овочевого страви. кількість порцій: 4 качана білокачанної капусти— 0,5 штуки цибулини— 3 штуки соєвого соусу— 2 Ст. ложки панірувальних сухарів— 1 Склянка борошна— 4 Ст. ложки яйце— 1 штука цукру— 1 Ст. ложка рослинне масло для обсмажування— 1 штука сіль— 1 штука(за смаком) ...
Шарлотка з маком і яблуками
Шарлотка з маком і яблуками задоволена оригінальна, як показує досвід, вона на любителя. А любителів шарлотки — багато. Спробуйте приготувати її разок і тоді самі визначитеся! опис приготування: Шарлотка з маком і яблуками дуже подобається моїй сестрі і вона її частенько робить. Макові потріб...
Фраппе з коньяком і кавою
Рецепт приготування коктейлю з шоколадним соусом, коньяком, кава, молоком, корицею, кайєнським перцем, ванільним сиропом і дрібно колотим льодом. Родзинка цього напою полягає в коньяку. опис приготування: Фраппе походить від французького «frappe» — біт, стукати, ударяти. Раніше фраппе називавс...
Сувлаки
сувлаки — це грецький шашлик, який зазвичай готується з курки або свинини. Його особливість полягає в маринаді. Сьогодні сувлаки ми будемо готувати з індички. пробуємо! опис приготування: сувлаки — дуже смачне грецької національне блюдо, яка я спробувала в глухому селі на острові Крит. В горах...
Хала з яблуками і медом
Рецепт приготування дріжджового хліба з медом і шматочками яблук. опис приготування: Hala — традиційний єврейський святковий хліб з дріжджового тіста. сухих дріжджів— 2 1/4 чайних ложки(1 стандартний пакет) великих яєць— 2 штуки(плюс 1 великий жовток) солі— 1 1/2 чайних ложки середніх яблук...
Суп з сочевицею і солодкою картоплею
Рецепт приготування супу з сочевицею, морквою, селерою солодкою картоплею і зеленою квасолею. опис приготування: У великій каструлі нагріти масло на середньому вогні. Додати цибулю, морква, селера і лавровий лист. готувати, помішуючи, поки овочі не стануть м'якими, від 5 до 7 хвилин. Додати ча...
Французькі тости крем-брюле
Рецепт приготування французьких тостів з молоком, вершками, апельсиновою цедрою і ванільним екстрактом. опис приготування: Ці тости добре подавати зі збитими вершками і свіжими ягодами. буханець білого хліба— 1 штука молока— 1 1/3 склянки жирних вершків— 2/3 склянки яйця— 4 штуки цукрового ...
Гаряче на сковороді
Відмінне доповнення до будь-якого гарніру — це гаряче на сковороді в домашніх умовах. м'ясо, цибуля і спеції — самі розумієте, варіант безвідмовний, як для сімейної вечері, так і для святкового! раджу! опис приготування: Такий класичний рецепт гарячого на сковороді часто називають Бефстроганов...
Соус Болоньєзе
Обожнюю італійську кухню! Італійський соус Юолоньезе - смачний, ніжний і густий м'ясний соус, відмінно доповнює лазанью і спагетті. хочете дізнатися, як готується соус Болоньєзе? Загляньте в рецепт. опис приготування: Соус готується з дрібно нарізаних овочів, з обсмаженою м'ясним фаршем і дода...
Соус «Болоньєзе» безвинно
Любіть італійську кухню? Тоді вам необхідно знати, як приготувати соус "; Болоньєзе" безвинно. Винно в даному випадку ми замінимо яловичим бульйоном, смак вийде нітрохи не гірше, переконайтеся самі. опис приготування: Я думаю, всі погодяться з тим, що яловичий бульйон володіє приголомшливим ар...
Французькі тости «Крок-месьє»
Один з найбільш популярних французьких тостів "; Крок-месьє" готується з білого хліба, шинки, сиру і яєць. Ми злегка ускладнити і приготуємо тост на основі соусу бешамель. опис приготування: Французький тости "; Крок-месьє" отримав своє від назви обсмаженого в яйці хліба — "; крок ";. Добавку ...
Фаршировані томати
Фаршировані томати - відмінний варіант гарячої закуски, яку я часто готую влітку на сніданок. Їх також можна подати і для фуршетного столу. Для начинки я беру яйце, сир, маслини і кріп. опис приготування: розповідаю, як легко і швидко приготувати фаршировані томати. Яскраві томатні чаші, напов...
Яловичі відбивні
бувають дні, когда хочется съесть сочный кусок хорошо прожаренного мяса, в таком случае идеальным решением будет приготовить говяжьи отбивные. Аппетитные куски мяса тают во рту, нереально смачно! опис приготування: Никаких особых секретов у этого блюда нет, главное — подобрать хороший кусочек ...
Французький Мартіні
Рецепт приготування вкрай вишуканого алкогольного напою, улюбленого в усьому світі, приготованого в кращих традиціях Франції. опис приготування: міцність горілки, аромат малинового лікеру і свіжий ананасовий сік складають основу шарму даного коктейлю. побачивши, як цей красивий напій виливаєть...
Глазурь для куличей без белков
Эта сладкая и воздушная глазурь подойдет для пасхальных куличей, кексів, пряников или печенья. Глазурь на основе желатина и сахарной пудры, без добавления белков. опис приготування: Глазурь готовить очень легко, но жидкой она остается всего 3-5 хвилин, затем застывает. Если же глазурь застывае...