Рецепт Французький Мартіні

Рецепт Французький Мартіні
Кількість порцій: 1 Час приготування: 15 хв.
Рецепт приготування вкрай вишуканого алкогольного напою, улюбленого в усьому світі, приготованого в кращих традиціях Франції.

опис приготування:

міцність горілки, аромат малинового лікеру і свіжий ананасовий сік складають основу шарму даного коктейлю. побачивши, як цей красивий напій виливається в келих для Мартіні, і пригубивши його, гості напевно стануть питати у вас рецепт приготування цього вишуканого французького напою.

  • горілки— 50 грам
  • малинового лікеру типу Chambord— 10 грам
  • ананасового соку— 10 грам
  • колечко лимонної цедри— 1 штука
французький Мартіні - фото крок 1 1. Ви можете замінити свіжий ананасовий сік консервованим, однак такий сік додасть напою незаплановану солодкість, тому краще завчасно почистити ананас і поставити його в холодильник до моменту приготування коктейлю.

французький Мартіні - фото крок 2 2. Вилийте всі рідкі складові коктейлю в шейкер або високий келих з льодом і струсіть, щоб перемішати компоненти.

французький Мартіні - фото крок 3 3. На дно трикутного келиха на високій ніжці помістіть колечко лимонної цедри так, щоб воно утворювало хитромудрий узор.

французький Мартіні - фото крок 4 4. Вилийте вміст шейкера в келих і відразу ж подавайте гостям. Не перестарайтеся з добавками - горілка в поєднанні зі свіжим ананасовим соком володіють підступною фортецею і валять з ніг навіть найвитриваліших.

Подібні рецепти

Брудний Мартіні

Картопля в духовці зі сметаною і сиром

Рецепт приготування коктейлю з приємним смаком Мартіні і підступної фортецею справжньої російської горілки. опис приготування: Якщо ви вирішили влаштувати дорослу вечірку «гарячіше», але опускатися до стандартного застілля з вживанням міцних напоїв не хочете, вам ідеально підійде «брудний Март...

Французький багет на заквасці

Французький багет на заквасці

Серед усього розмаїття хлібобулочних виробів слід приділити особливу увагу багет, м'яким і хрустким. розповім вам, як приготувати французький багет на заквасці, найпопулярніший. опис приготування: Багет можна використовувати замість хліба: в якості основи для бутербродів, подавати до перших ст...

Французький часниковий суп з сирними грінками

Французький часниковий суп з сирними грінками

Як відомо, російські варять суп із сокири. Винахідливі французи не відстають і варять суп із цибулі або ось, будь ласка - з часнику! Здавалося б, що це за дурниця - суп з часнику? Але ж ні, вкуснятина! опис приготування: Ароматний оксамитовий супчик-пюре, да з хрусткими сирними грінками - це в...

Французький хліб

Французький хліб

Здивуйте своїх рідних на сніданок свіжоспеченим теплим хлібом. У французького хліба виходить досить товста скоринка. опис приготування: приготування: перемішати сироватку, теплу воду, дріжджі і цукор. Дати постояти до утворення піни. Додати борошно, сіль і замісити пружне тісто. Накрити тісто ...

Французький хлібний пудинг з ягодами

Французький хлібний пудинг з ягодами

Французький хлібний пудинг з ягодами — дуже ефектний, смачний і простий у приготуванні сніданок. По-моєму, ранок ідеального дня повинно починатися саме з такого сніданку. опис приготування: Французький хлібний пудинг з ягодами — чудовий сніданок хоча б тому, що підготувати все можна з вечора, ...