Рецепт Французькі тости крем-брюле
Рецепт приготування французьких тостів з молоком, вершками, апельсиновою цедрою і ванільним екстрактом.
опис приготування:
Ці тости добре подавати зі збитими вершками і свіжими ягодами.
- буханець білого хліба— 1 штука
- молока— 1 1/3 склянки
- жирних вершків— 2/3 склянки
- яйця— 4 штуки
- цукрового піску— 1/3 склянки
- солі— 1/4 чайних ложки
- апельсинового лікеру— 1 Чайна ложка
- ванільного екстракту— 2 чайних ложки
- карамель:цукрового піску— 2/3 склянки
2. Збити разом молоко, вершки, яйця, цукор, сіль, апельсиновий лікер (або цедру) і екстракт ванілі. При використанні стручка ванілі, розріжте її вздовж навпіл і вийміть насіння. Збити насіння ванілі з однією столовою ложкою заварного крему, потім додати другу і третю ложки. Потім влити суміш в основний заварний крем і перемішати. Це дозволяє уникнути скупчення в одному місці насіння ванілі.
3. Розігріти духовку до 160 градусів. Викласти скибочки хліба в один шар на лоток, залити їх заварним кремом.
4. Дати протягом 30 хвилин, перевертаючи скибочки, щоб переконатися, що вони рівномірно покриті кремом. Ви також можете замочити їх на ніч в холодильнику. В цьому випадку не потрібно їх перевертати. Вистелити пергаментним папером. Викласти скибочки на підготовлений лист на відстані один від одного. Випікати тости від 30 до 35 хвилин, поки тонкий ніж, вставлений в центр скибочки, не виходитиме злегка вологим. Тримати тости теплими до подачі на стіл.
5. розтопити залишилися 2/3 чашки цукру в маленькій сухий каструлі на середньому вогні, помішуючи ложечкою або виделкою, поки він повністю не розтане і не стане медового кольору.
6. Ложкою рівномірно полити приготовленої карамеллю теплі тости. Дати карамелі застигнути.
7. Подавати тости зі свіжими ягодами і збитими вершками.
Подібні рецепти
Амарантові хлібці
Рецепт приготування солодких французьких тостів. Відмінне блюдо для сніданку. опис приготування: У великій мисці збити яйця, цукор і молоко. Додати корицю і мускатний горіх. збити віночком. Залити скибочки хліба яєчної сумішшю, дати постояти, поки хліб не поглине рідину, від 2 до 3 хвилин. Пе...
Французькі тости «Крок-месьє»
Один з найбільш популярних французьких тостів "; Крок-месьє" готується з білого хліба, шинки, сиру і яєць. Ми злегка ускладнити і приготуємо тост на основі соусу бешамель. опис приготування: Французький тости "; Крок-месьє" отримав своє від назви обсмаженого в яйці хліба — "; крок ";. Добавку ...
Французькі тости з фруктовою начинкою
Рецепт приготування французьких тостів з корицею і вершково-фруктовим наповнювачем. опис приготування: Французькі тости - класичний ситний сніданок. Як фруктового наповнювача ви можете використовувати желе, варенням або свіжими фруктами. французький хліб— 1 штука фруктового наповнювача— 3 Ст...
Французькі тости з карамелізованими бананами
На сніданок у вихідний день, коли хочеться побалувати себе чимось не тільки корисним і ситним, але і смачним, хочу запропонувати вам дуже класну ідею. Запам'ятовуйте і повторіть на своїй кухні! опис приготування: Пропоную вам докладну інструкцію, як приготувати французькі тости з карамелізован...
Французькі тости з ягідним маслом
Рецепт приготування французьких тостів в суміші яєчних жовтків, вершків, ванілі і лимонної цедри з ягідним маслом з малини і ожини. опис приготування: Ніжні французькі тости з незвичайним ягідним наповненням - сніданок, який хочеться їсти знову і знову. вершкового масла— 450 грам малини— 1/...