Рецепт Французькі тости крем-брюле

Рецепт Французькі тости крем-брюле
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецепт приготування французьких тостів з молоком, вершками, апельсиновою цедрою і ванільним екстрактом.

опис приготування:

Ці тости добре подавати зі збитими вершками і свіжими ягодами.

  • буханець білого хліба— 1 штука
  • молока— 1 1/3  склянки
  • жирних вершків— 2/3 склянки
  • яйця— 4 штуки
  • цукрового піску— 1/3 склянки
  • солі— 1/4 чайних ложки
  • апельсинового лікеру— 1 Чайна ложка
  • ванільного екстракту— 2 чайних ложки
  • карамель:цукрового піску— 2/3 склянки
Французькі тости крем-брюле - фото крок 1 1. Нарізати хліб на скибочки товщиною близько 3,5 см. У вас повинно вийти приблизно 6 скибочок.

Французькі тости крем-брюле - фото крок 2 2. Збити разом молоко, вершки, яйця, цукор, сіль, апельсиновий лікер (або цедру) і екстракт ванілі. При використанні стручка ванілі, розріжте її вздовж навпіл і вийміть насіння. Збити насіння ванілі з однією столовою ложкою заварного крему, потім додати другу і третю ложки. Потім влити суміш в основний заварний крем і перемішати. Це дозволяє уникнути скупчення в одному місці насіння ванілі.

Французькі тости крем-брюле - фото крок 3 3. Розігріти духовку до 160 градусів. Викласти скибочки хліба в один шар на лоток, залити їх заварним кремом.

Французькі тости крем-брюле - фото крок 4 4. Дати протягом 30 хвилин, перевертаючи скибочки, щоб переконатися, що вони рівномірно покриті кремом. Ви також можете замочити їх на ніч в холодильнику. В цьому випадку не потрібно їх перевертати. Вистелити пергаментним папером. Викласти скибочки на підготовлений лист на відстані один від одного. Випікати тости від 30 до 35 хвилин, поки тонкий ніж, вставлений в центр скибочки, не виходитиме злегка вологим. Тримати тости теплими до подачі на стіл.

Французькі тости крем-брюле - фото крок 5 5. розтопити залишилися 2/3 чашки цукру в маленькій сухий каструлі на середньому вогні, помішуючи ложечкою або виделкою, поки він повністю не розтане і не стане медового кольору.

Французькі тости крем-брюле - фото крок 6 6. Ложкою рівномірно полити приготовленої карамеллю теплі тости. Дати карамелі застигнути.

Французькі тости крем-брюле - фото крок 7 7. Подавати тости зі свіжими ягодами і збитими вершками.

Подібні рецепти

Французькі тости 2

Амарантові хлібці

Рецепт приготування солодких французьких тостів. Відмінне блюдо для сніданку. опис приготування: У великій мисці збити яйця, цукор і молоко. Додати корицю і мускатний горіх. збити віночком. Залити скибочки хліба яєчної сумішшю, дати постояти, поки хліб не поглине рідину, від 2 до 3 хвилин. Пе...

Французькі тости «Крок-месьє»

Французькі тости «Крок-месьє»

Один з найбільш популярних французьких тостів "; Крок-месьє" готується з білого хліба, шинки, сиру і яєць. Ми злегка ускладнити і приготуємо тост на основі соусу бешамель. опис приготування: Французький тости "; Крок-месьє" отримав своє від назви обсмаженого в яйці хліба — "; крок ";. Добавку ...

Французькі тости з фруктовою начинкою

Французькі тости з фруктовою начинкою

Рецепт приготування французьких тостів з корицею і вершково-фруктовим наповнювачем. опис приготування: Французькі тости - класичний ситний сніданок. Як фруктового наповнювача ви можете використовувати желе, варенням або свіжими фруктами. французький хліб— 1 штука фруктового наповнювача— 3 Ст...

Французькі тости з карамелізованими бананами

Французькі тости з карамелізованими бананами

На сніданок у вихідний день, коли хочеться побалувати себе чимось не тільки корисним і ситним, але і смачним, хочу запропонувати вам дуже класну ідею. Запам'ятовуйте і повторіть на своїй кухні! опис приготування: Пропоную вам докладну інструкцію, як приготувати французькі тости з карамелізован...

Французькі тости з ягідним маслом

Французькі тости з ягідним маслом

Рецепт приготування французьких тостів в суміші яєчних жовтків, вершків, ванілі і лимонної цедри з ягідним маслом з малини і ожини. опис приготування: Ніжні французькі тости з незвичайним ягідним наповненням - сніданок, який хочеться їсти знову і знову. вершкового масла— 450 грам малини— 1/...