Рецепт Спагеті з чорнилом каракатиці та морепродуктами
Якщо ви втомилися від макаронів з кетчупом і хочете приготувати оригінальне італійське блюдо — тоді поспішайте записати в куховарську книгу рецепт спагетті з чорнилом каракатиці та морепродуктами!
опис приготування:
Чорнило каракатиці зазвичай додають в тісто для піци, бургерів або в іншу випічку, щоб надати оригінальний чорний колір. Присмак у таких виробів особливо не змінюється, деякі відзначають своєрідну кислинку. Спагеті з такими чорнилом варяться і з'їдаються точно також, як і звичайні. Для приготування спагетті з чорнилом каракатиці та морепродуктами я беру готовий морський коктейль, туди вже входять креветки, мідії, кальмари, можете взяти морепродукти окремо, які вам подобаються. Вино тільки біле потрібно.
- Спагеті з чорнилом каракатиці— 50-70 грам
- помідори чері— 1-2 штук
- часник— 2-3 зубчиків
- пармезан— 50 грам
- вершки— 80-100 мілілітрів
- вино— 70 мілілітрів
- чебрець, петрушка— За смаком
- морський коктейль— 80-100 грам
Поставте варитися спагетті — варяться в середньому хвилин 8, не розварюються, потім відкиньте на друшляк.
Поки варяться спагетті, можете обсмажити морський коктейль — на оливковій олії, хвилини 2-3, потім додайте до нього чебрець і дрібно порізаний часник.
Потім влийте вино, дайте спирту испариться (хвилини 2), потім влийте вершки. як закипить — тушкуйте ще хвилини 2-3, помішуючи.
Додайте до морепродуктів помідори, порізані четвертинками і дрібно посічену петрушку.
Викладіть відварні спагетті на сковороду, перемішайте, потомите хвилину і можете відключати.
Натріть на тертці сир.
Готові спагетті з чорнилом каракатиці та морепродуктами посипте тертим сиром і можете подавати. Смачного!
Подібні рецепти
Спагеті з чорнилом каракатиці
Пропоную відмінний рецепт з приготування спагетті з чорнилом каракатиці в вершковому соусі. Особливо сподобається любителям морепродуктів. Дуже добре підходить для святкового, романтичної вечері. опис приготування: Не всі знають, як правильно приготувати спагетті з чорнилом каракатиці в вершко...
Спагеті з морепродуктами
Спагеті з морепродуктами — мабуть, найпопулярніша страва в прибережних районах Італії. Оптимально готувати його зі свіжих морських гадів, але з заморожених виходить теж непогано. опис приготування: Коли кілька місяців я жила на Кіпрі — спагетті з морепродуктами готувала регулярно. Зі свіжих мо...
Суп з тріски з морепродуктами і помідорами
Рецепт приготування супу з тріски з білим вином, креветками, морськими гребінцями, молюсками, мідіями, крабовим м'ясом, помідорами, цибулею і курячим бульйоном. опис приготування: Нарізати філе тріски кубиками. Нарізати петрушку і цибулю. На слабкому вогні розтопити вершкове масло у великій ка...
Спагеті «болоньєзе» по-китайськи
Томатний соус італійської кухні "; болоньєзе "; зробить з пасти дуже смачне блюдо. Спагетти "боллоньезе" по-китайськи — смачне ситне блюдо з яскравими східними смаками. З'єднання двох кухонь італійської та азіатської створило справжній кулінарний шедевр. Це не томатний соус "; болоньєзе" яким він...
Спагеті з фрикадельками і соусом
Рецепт приготування спагетті з сиром Пармезан і фрикадельками з яловичини зі свининою, тушкованими в соусі з помідорів, лука і червоного вина. опис приготування: Соковиті фрикадельки в томатному соусі і спагетті з сиром - відмінне блюдо для вечері. спагетті— 900 грам листя базиліка— 8 штук д...