Рецепт Соус Болоньєзе

Рецепт Соус Болоньєзе
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 30 хв.
Обожнюю італійську кухню! Італійський соус Юолоньезе - смачний, ніжний і густий м'ясний соус, відмінно доповнює лазанью і спагетті. хочете дізнатися, як готується соус Болоньєзе? Загляньте в рецепт.

опис приготування:

Соус готується з дрібно нарізаних овочів, з обсмаженою м'ясним фаршем і додаванням томатів. Він може зберігатися в герметично закритому контейнері в холодильнику 3 дня, а в морозильнику - до 3-х місяців. Розігріти соус перед подачею на стіл не складе труднощів за кілька хвилин.


  • Цибуля— 1 штука
  • морква— 1 штука
  • селера— 1 штука(chereshkovиy)
  • Оливкова олія— 4 Ст. ложки
  • фарш— 400 грам
  • вода— 250 мілілітрів(або бульйон)
  • вино— 250 мілілітрів(біле сухе)
  • помідори— 500 мілілітрів(у власному соку)
  • сіль— 1 щіпка
  • перець— — За смаком(запашний)
  • Лавровий лист— 1 штука
соус Болоньєзе - фото крок 1 1. В сотейнике разогрейте оливковое масло и пассеруйте в нем мелко порезанные овощи.

соус Болоньєзе - фото крок 2 2. Добавьте фарш и обжарьте в течение 3 хвилин.

соус Болоньєзе - фото крок 3 3. Налейте в сотейник воды, доведите до кипения и тушите на медленном огне до выпаривания, близько 10-15 хвилин.

соус Болоньєзе - фото крок 4 4. додайте вино, доведите до кипения и тушите на медленном огне до выпаривания, близько 10-15 хвилин. Добавьте измельченные помидоры в собственном соку, покладіть лавровий лист, посолите и поперчите по вкусу, тушите на медленном огне до густоты соуса, близько 25 хвилин. Тем временем можно отварить спагетти и звать к столу своих любимых и родных. Смачного!

Подібні рецепти

Соус «Болоньєзе» безвинно

Вінегрет рецепт класичний з горошком

Любіть італійську кухню? Тоді вам необхідно знати, як приготувати соус "; Болоньєзе" безвинно. Винно в даному випадку ми замінимо яловичим бульйоном, смак вийде нітрохи не гірше, переконайтеся самі. опис приготування: Я думаю, всі погодяться з тим, що яловичий бульйон володіє приголомшливим ар...

Спагеті «болоньєзе» по-китайськи

Спагеті «болоньєзе» по-китайськи

Томатний соус італійської кухні "; болоньєзе "; зробить з пасти дуже смачне блюдо. Спагетти "боллоньезе" по-китайськи — смачне ситне блюдо з яскравими східними смаками. З'єднання двох кухонь італійської та азіатської створило справжній кулінарний шедевр. Це не томатний соус "; болоньєзе" яким він...

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...

Грибний суп з сушених грибів

Грибний суп з сушених грибів

Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...