Рецепт Яловичі відбивні
бувають дні, когда хочется съесть сочный кусок хорошо прожаренного мяса, в таком случае идеальным решением будет приготовить говяжьи отбивные. Аппетитные куски мяса тают во рту, нереально смачно!
опис приготування:
Никаких особых секретов у этого блюда нет, главное — подобрать хороший кусочек говяжьей вырезки. Обычно я жарю мясо вместе с красным вином, а в данном случае добавляю еще и маринованный лук, чтобы получилось более насыщенно. К столу подаем с картофельным пюре или гречкой. хай щастить!
- яловича лопатка— 1 кілограм
- Вино червоне— 1/2 склянки
- Масло рослинне— За смаком
- Чебрець і розмарин— За смаком
- Сіль і перець— За смаком
- маринована цибуля— 1 штука(баночка)
У сковороді розігріваємо олію. Вливаем вино и кладем розмарин с тимьяном. Выпариваем вино 3-4 хвилини. викладаємо відбивні. Сверху распределяем маринованный лук вместе с жидкостью.
Обжариваем отбивные с обеих сторон, приблизно 25 хвилин.
Смачного!
Подібні рецепти
Желе з гарбуза
Якщо не знаєте, як приготувати яловичину, рекомендую звернути увагу на цей рецепт. Яловичі відбивні з часником виходять дуже м'які, ніжні, з приємним часниковим смаком і ароматом. Спробуйте! опис приготування: Яловичі відбивні з часником — ще один непоганий спосіб приготування яловичини. Мені ...
Яловичі котлетки
Часом від незначних моментів залежить смак готового блюда. Я хочу поділитися рецептом, за яким котлетки у мене завжди виходять м'якими і ніжними. опис приготування: Всі ми з дитинства пам'ятаємо аромат смажених котлет. Багато господинь роблять котлети зі свинини і яловичини і свято впевнені , ...
Яловичі реберця смажені
соковиті, ніжні і досить ситні яловичі реберця, смажені в домашніх умовах на сковороді або на грилі, — це відмінний варіант страви для всієї родини або гостей. апетитно! опис приготування: Щоб яловичі реберця, смажені в домашніх умовах, вийшли смачними, їх попередньо потрібно замаринувати міні...
Яловичі реберця з картоплею
Розповім про рецепт, як приготувати яловичі реберця з картоплею. Завдяки йому ви зробите смачне гаряче і відповідний гарнір до нього. Блюдо відмінно підійде для звичайної вечері або святкового. опис приготування: Для насиченого аромату і смаку рекомендую маринувати реберця протягом доби в холо...
Яловичі реберця з овочами і вершковим соусом
Рецепт приготування яловичих реберець з цибулею, морквою, селерою, петрушкою, Мангольд, портвейном, червоним вином, чебрецем і соусом з вершків та хрону. опис приготування: Реберця добре подавати з картопляним пюре на гарнір. яловичих реберець— 6 штук(близько 420 до 480 г кожне) листя чебре...