Рецепт Гарнір з кабачків
Гарнір з кабачків відмінно підійде до самих різних страв з м'яса, птиці і риби. влітку, коли кабачки на дачі прут і прут, гарнір з кабачків — відмінний спосіб їх активного використання в їжу.
опис приготування:
Посеред літа перед усіма дачниками постає дилема — що робити з кабачками, які ростуть шаленими темпами і не користуються великим попитом у домашніх? Мій рецепт гарніру з кабачків допоможе вам розібратися з цим питанням. Приготований за цим рецептом гарнір з кабачків прекрасно підходить практично до чого завгодно — до м'яса, рибі, птиці… І приготувати його дуже просто, тому під час сезону гарнір з кабачків — відмінна альтернатива круп, макаронних виробів, картоплі. просто, смачно і з доступного продукту. Бажано використовувати або молоді кабачки, або цукіні — у них шкура м'якше, її можна не очищати. Якщо ж використовуєте старий кабачок — то його потрібно буде попередньо очистити від жорсткої шкірки.
Удачі в приготуванні!
- кабачки молоді— 500 грам(або цукіні)
- часник— 1 зубчик
- зелень свіжа— — За смаком
- сіль— — За смаком
- спеції— — За смаком
- Масло рослинне— 1 Ст. ложка
Промойте молодые кабачки (вместо них можно использовать цуккини), удалите стволовые части и овощечисткой нарежьте кабачки на тонкие продольные полоски.
Разогрейте в сковородке небольшое количество масла, выложите нарезанные кабачки. Обсмажуйте до м'якості, час від часу перемішуючи.
Когда кабачки станут более мягкими — приправити сіллю.
додайте спеції (рекомендую тимьян).
Выдавите в сковороду чеснок, перемішайте і готуйте на середньому вогні ще 3 хвилини.
Затем посыпьте свежей мелко нарубленной зеленью.
Перемішайте і зніміть з вогню. Усе, гарнир из кабачков готов. Подавайте к любым основным блюдам, либо в качестве самостоятельного овощного блюда. Смачного!
Подібні рецепти
Морські гребінці смажені
Рецепт приготування гарніру з лука. Традиційна французька кухня. опис приготування: 1. нагріти масло, цукор, розмарин у великій каструлі на середньому вогні. часто помішувати, цукор повинен стати "; кавового" кольори. 2. Додати перловий цибулю і гарненько перемішати. 3. Налити біле вино і щедр...
Гарнір з басматі і овочів
Гарнір з басматі і овочів — дуже смачна штука, яку вегетаріанці можуть їсти як самостійне основне блюдо, всеїдні — як відмінний гарнір до якого-небудь м'ясного або рибного блюда. опис приготування: Я люблю незвичайні гарніри. погодьтеся, якщо до м'яса замість банально приготованого рису подати...
Гарнір з цвітної капусти
Ще один універсальний і оригінальний гарнір в скарбничку хорошого кулінара — це гарнір з кольорової капусти. Будь-яке гаряче, подану з таким гарніром, буде виглядати набагато цікавіше. опис приготування: Вносити різноманітність в раціон можна не тільки гарячими стравами, але garnirami, вірно? ...
Гарнір з капусти
Гарнір з капусти готується дуже легко і просто. ЕТА ovoshtnaya театралізоване, яка готується з найбільш тривіальних інгредієнтів — морквини, капусти, лука. Має яскравий смак і добре підходить до м'ясних страв. опис приготування: Гарнір з капусти — прекрасне доповнення до будь-якого м'ясної стр...
Гарнір з рису і квасолі
У багатьох країнах рис - найпопулярніший гарнір. З нього можна приготувати багато страв: гарнір, перше, десерт. Його використовують як начинку і їдять так. розповім, як приготувати гарнір з рису і квасолі. опис приготування: Цю страву можна подавати на обід і на вечерю. Знадобиться самий звича...