Рецепт Фаршировані перці без рису
Фарширований перець — досить популярна страва, яке готують в будні і на святковий стіл. Зазвичай перець готують з рисом, але сьогодні у мене трохи інший рецепт.
опис приготування:
Фарширований перець з м'ясом і рисом вважають класикою кулінарії, але і без рису це блюдо не втрачає своєї привабливості і чудового смаку. ароматні, соковиті перці з м'ясом в томатному соусі стануть чудовим другим блюдом в обід або основною стравою на вечерю. У процесі гасіння обов'язково пробуйте соус і регулюйте на свій смак сіль і цукор.
- м'якоть свинини— 250 грам
- Куряче філе— 350 грам
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- булка біла— 100 грам
- Перець болгарський— 8-10 штук
- Томатна паста— 2 Ст. ложки
- Крохмаль картопляний— 2 Ст. ложки
- Лавровий лист— 1 штука
- сіль— За смаком
- Перець чорний мелений— За смаком
- цукор— За смаком
М'якоть свинини і куряче філе помийте. Цибулю очистіть і помийте. Білу булку або батон залийте холодною водою і дайте постояти 5 хвилин, після відіжміть воду. Всі ці інгредієнти пропустіть через м'ясорубку.
Фарш посоліть і поперчіть за смаком, ретельно перемішайте.
Перці очистіть від насіннєвої коробочки і помийте.
Наповніть перець приготованим фаршем.
Приготуйте соус, в якому будете гасити перці. У каструлю викладіть томатну пасту, сіль і цукор.
Крохмаль розведіть в 100 мл. холодної води і влийте в каструлю.
Перемішайте томатну пасту з крохмалем, сіллю і цукром.
Викладіть в каструлю фарширований перець.
налийте ще 250-300 мл. води.
Викладіть лавровий лист.
Накрийте каструлю кришкою і готуйте перці на невеликому вогні 50-55 хвилин до готовності. через 15 хвилин приготування видаліть з каструлі лавровий лист.
Фаршировані перці без рису готові. Подавайте до столу в гарячому вигляді.
Подібні рецепти
Зрази з печінкою
Рецепт приготування запечених болгарських перців, фаршированих яловичим фаршем, шпинатом, цукіні, цибулею, манна крупа, орегано, помідорами і сиром Фета. опис приготування: Завдяки багатій м'ясної начинці з овочами ці фаршировані перці дуже ситні, і можуть подаватися не тільки в якості начинки...
Фаршировані перці і помідори
Давно не готувала такого яскравого, барвистого і смачної страви, як фаршировані перці і помідори. інгредієнти найпростіші, але блюдо — справжній шедевр як візуально, так і за смаком опис приготування: Ви тільки подивіться на фото — фантастично красиве блюдо, Чи не справедливість?:) Рецепт стра...
Фаршировані перці на пару
Всі люблять фарширований перець. Існує безліч варіацій цієї страви. Я пропоную приготувати перці в пароварці. повірте, це зовсім не буде нудно або без смаку! Спробуйте! опис приготування: страви, приготовані на пару, можна віднести до розряду дієтичних, так як їх приготування не вимагає добав...
Фаршировані перці по-грецьки
Рецепт приготування болгарських перців, фаршированих білою квасолею і сиром фета. опис приготування: Зрізати верхівку з кожного болгарського перцю. видалити насіння. Обрізані верхівки дрібно нарізати. змішати квасолю, сир фета, кускус, білу частину цибулі, часник, орегано і нарізані верхівки п...
Фаршировані перці з соусом
Фаршировані перці з соусом — неймовірно популярна страва слов'янських народів, яке кожен кулінар готує по-своєму. Ділюся своїм фірмовим рецептом приготування фаршированих перців з соусом. опис приготування: Фаршировані перці з соусом — це класика жанру, дуже популярна страва, яке готують практ...