Рецепт Французькі тости «Крок-месьє»

Рецепт Французькі тости «Крок-месьє»
Кількість порцій: 1 Час приготування: 30 хв.
Один з найбільш популярних французьких тостів "; Крок-месьє" готується з білого хліба, шинки, сиру і яєць. Ми злегка ускладнити і приготуємо тост на основі соусу бешамель.

опис приготування:

Французький тости "; Крок-месьє" отримав своє від назви обсмаженого в яйці хліба — "; крок ";. Добавку "; месьє" він придбав, як вважають, випадково. Просто офіціанти практично до кожного слово додавали звернення "; месьє ";, ось воно і приклеїлося.

А готується тост просто! робимо башамель, natiraem сир. Викладаємо все шарами на хліб і запікаємо в духовці.

  • Білий ферментний хліб— 2 скибочки
  • шинка— 1 скибочку
  • сир тертий— 3-4 Ст. ложок
  • Вершкове масло— 1 Ст. ложка
  • борошно— 1 Ст. ложка
  • молоко— 150 мілілітрів
  • сіль— 1 щіпка
Французькі тости 1. Спочатку приготуйте соус бешамель. Легше його готувати на водяній бані, хоча можна і просто на вогні в сотейнику. Отже, в сотейнику розтопіть вершкове масло.

Французькі тости 2. помішуючи віночком, введіть борошно, сіль. Як тільки маса стане однорідною, поступово, продовжуючи помішувати, введіть молоко. Як тільки молоко закипить і соус загусне, він готовий! Знімайте з вогню.

Французькі тости 3. На скибочку хліба викладіть шар з тертого сиру.

Французькі тости 4. На сир викладіть шинку і пару столових ложок соусу бешамель. Ложкою розмажте його по поверхні хліба.

Французькі тости 5. На розмазаний бешамель викладіть тертий сир.

Французькі тости 6. Накрийте другим скибочкою хліба готовий бутерброд. Змастіть його соусом бешамель і посипте тертим сиром.

Французькі тости 7. Випікайте тост в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 10-15 хвилин.

Французькі тости 8. Готовий французький тост "; Крок-месьє" прикрасьте помідором і зеленню. Смачного!

Подібні рецепти

Французькі тости 2

Французькі тости з яблуками

Рецепт приготування солодких французьких тостів. Відмінне блюдо для сніданку. опис приготування: У великій мисці збити яйця, цукор і молоко. Додати корицю і мускатний горіх. збити віночком. Залити скибочки хліба яєчної сумішшю, дати постояти, поки хліб не поглине рідину, від 2 до 3 хвилин. Пе...

Французькі тости крем-брюле

Французькі тости крем-брюле

Рецепт приготування французьких тостів з молоком, вершками, апельсиновою цедрою і ванільним екстрактом. опис приготування: Ці тости добре подавати зі збитими вершками і свіжими ягодами. буханець білого хліба— 1 штука молока— 1 1/3  склянки жирних вершків— 2/3 склянки яйця— 4 штуки цукрового ...

Французькі тости з фруктовою начинкою

Французькі тости з фруктовою начинкою

Рецепт приготування французьких тостів з корицею і вершково-фруктовим наповнювачем. опис приготування: Французькі тости - класичний ситний сніданок. Як фруктового наповнювача ви можете використовувати желе, варенням або свіжими фруктами. французький хліб— 1 штука фруктового наповнювача— 3 Ст...

Французькі тости з карамелізованими бананами

Французькі тости з карамелізованими бананами

На сніданок у вихідний день, коли хочеться побалувати себе чимось не тільки корисним і ситним, але і смачним, хочу запропонувати вам дуже класну ідею. Запам'ятовуйте і повторіть на своїй кухні! опис приготування: Пропоную вам докладну інструкцію, як приготувати французькі тости з карамелізован...

Французькі тости з ягідним маслом

Французькі тости з ягідним маслом

Рецепт приготування французьких тостів в суміші яєчних жовтків, вершків, ванілі і лимонної цедри з ягідним маслом з малини і ожини. опис приготування: Ніжні французькі тости з незвичайним ягідним наповненням - сніданок, який хочеться їсти знову і знову. вершкового масла— 450 грам малини— 1/...