Рецепт Французькі тости «Крок-месьє»
Один з найбільш популярних французьких тостів "; Крок-месьє" готується з білого хліба, шинки, сиру і яєць. Ми злегка ускладнити і приготуємо тост на основі соусу бешамель.
опис приготування:
Французький тости "; Крок-месьє" отримав своє від назви обсмаженого в яйці хліба — "; крок ";. Добавку "; месьє" він придбав, як вважають, випадково. Просто офіціанти практично до кожного слово додавали звернення "; месьє ";, ось воно і приклеїлося.
А готується тост просто! робимо башамель, natiraem сир. Викладаємо все шарами на хліб і запікаємо в духовці.
- Білий ферментний хліб— 2 скибочки
- шинка— 1 скибочку
- сир тертий— 3-4 Ст. ложок
- Вершкове масло— 1 Ст. ложка
- борошно— 1 Ст. ложка
- молоко— 150 мілілітрів
- сіль— 1 щіпка
2. помішуючи віночком, введіть борошно, сіль. Як тільки маса стане однорідною, поступово, продовжуючи помішувати, введіть молоко. Як тільки молоко закипить і соус загусне, він готовий! Знімайте з вогню.
3. На скибочку хліба викладіть шар з тертого сиру.
4. На сир викладіть шинку і пару столових ложок соусу бешамель. Ложкою розмажте його по поверхні хліба.
5. На розмазаний бешамель викладіть тертий сир.
6. Накрийте другим скибочкою хліба готовий бутерброд. Змастіть його соусом бешамель і посипте тертим сиром.
7. Випікайте тост в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 10-15 хвилин.
8. Готовий французький тост "; Крок-месьє" прикрасьте помідором і зеленню. Смачного!
Подібні рецепти
Французькі тости з яблуками
Рецепт приготування солодких французьких тостів. Відмінне блюдо для сніданку. опис приготування: У великій мисці збити яйця, цукор і молоко. Додати корицю і мускатний горіх. збити віночком. Залити скибочки хліба яєчної сумішшю, дати постояти, поки хліб не поглине рідину, від 2 до 3 хвилин. Пе...
Французькі тости крем-брюле
Рецепт приготування французьких тостів з молоком, вершками, апельсиновою цедрою і ванільним екстрактом. опис приготування: Ці тости добре подавати зі збитими вершками і свіжими ягодами. буханець білого хліба— 1 штука молока— 1 1/3 склянки жирних вершків— 2/3 склянки яйця— 4 штуки цукрового ...
Французькі тости з фруктовою начинкою
Рецепт приготування французьких тостів з корицею і вершково-фруктовим наповнювачем. опис приготування: Французькі тости - класичний ситний сніданок. Як фруктового наповнювача ви можете використовувати желе, варенням або свіжими фруктами. французький хліб— 1 штука фруктового наповнювача— 3 Ст...
Французькі тости з карамелізованими бананами
На сніданок у вихідний день, коли хочеться побалувати себе чимось не тільки корисним і ситним, але і смачним, хочу запропонувати вам дуже класну ідею. Запам'ятовуйте і повторіть на своїй кухні! опис приготування: Пропоную вам докладну інструкцію, як приготувати французькі тости з карамелізован...
Французькі тости з ягідним маслом
Рецепт приготування французьких тостів в суміші яєчних жовтків, вершків, ванілі і лимонної цедри з ягідним маслом з малини і ожини. опис приготування: Ніжні французькі тости з незвичайним ягідним наповненням - сніданок, який хочеться їсти знову і знову. вершкового масла— 450 грам малини— 1/...