Рецепт Спагеті з броколі і перцем болгарським
Рецепт приготування спагетті з броколі, болгарським перцем, цибулею і арахісовим маслом.
опис приготування:
У великій каструлі довести підсолену воду до кипіння. Додати спагеті і варити на 3 хвилини менше, ніж зазначено в інструкції на упаковці. Додати брокколі, солодкий перець і цибулю. варити, поки спагетті не будуть готові, а овочі не стануть м'якими, 3 хвилини. Відкласти в сторону 1/2 склянки рідини, що залишилася після варіння, злити воду і повернути макарони з овочами в каструлю.
Тим часом у великій мисці збити разом арахісове масло, цукор, оцет, соєвий соус, олія, часник і червоний перець пластівцями. Додати гарячі макарони і овочі, перемішати. Додати необхідну кількість рідини. Подавати блюдо при кімнатній температурі або охолодженим.
- спагетті— 360 грам
- пучок брокколі— 1 штука
- червоні болгарські перці— 2 штуки
- велика цибулина— 1 штука
- темно-коричневого сахара— 3 Ст. ложки
- рисового оцту— 2 Ст. ложки
- соєвого соусу— 2 Ст. ложки
- кунжутного масла— 1 Ст. ложка
- зубчики часнику— 2 штуки
- червоного перцю пластівцями— 1/2-1 чайних ложки
Тим часом у великій мисці збити разом арахісове масло, цукор, оцет, соєвий соус, олія, часник і червоний перець пластівцями. Додати гарячі макарони і овочі, перемішати. Додати необхідну кількість рідини. Подавати блюдо при кімнатній температурі або охолодженим.
Подібні рецепти
Спагеті з болгарським перцем
Рецепт приготування спагетті з броколі, болгарським перцем, цибулею і пікантним соусом. опис приготування: У великій каструлі з киплячою підсоленою водою відварити спагетті на 3 хвилини менше, ніж зазначено в інструкції. Додати брокколі, солодкий перець і цибулю. Варити до готовності макаронів...
Фузилли з шинкою і броколі
Як урізноманітнити пасту в домашніх умовах? Спробуйте приготувати фузіллі з шинкою і броколі. Дуже смачні кручені макарони з броколі і шинкою у вершковому соусі напевно вам сподобаються. опис приготування: Спосіб приготування фузіллі з шинкою і броколі дуже простий. Відваріть макарони в злегка...
Яловичина з болгарським перцем
Яловичина з болгарським перцем гаситься на повільному вогні протягом декількох годин. М'ясо виходить соковитим і ніжним. Болгарський перець надає страві неповторного смаку та аромату. А подається страва з рисом. опис приготування: яловиче м'ясо — досить примхливе при гасінні, воно довго готува...
Сендвічі з яловичиною, болгарським перцем і грибами
Рецепт приготування сендвічів з яловичиною, цибулею, болгарським перцем, білими грибами, сиром і соусом. опис приготування: Ці апетитні ситні сендвічі нагодують несподівано прийшли гостей. вершкового масла— 12 Ст. ложок яловичого стейка— 900 грам сіль і мелений чорний перець— — За смаком жов...
Шашлик з болгарським перцем
Приготувати шашлик з болгарським перцем з телятини непросто. Потрібно добре замаринувати м'ясо. Якщо телятина молода, то маринують її 2 годину, а якщо у вас яловичина, то вона маринується не менше 4 годин. опис приготування: Смажити шашлик з болгарським перцем на мангалі на хороших вугіллі пот...