Рецепт Спагеті з броколі і перцем болгарським

Рецепт Спагеті з броколі і перцем болгарським
Кількість порцій: 4 Час приготування: 25 хв.
Рецепт приготування спагетті з броколі, болгарським перцем, цибулею і арахісовим маслом.


опис приготування:

У великій каструлі довести підсолену воду до кипіння. Додати спагеті і варити на 3 хвилини менше, ніж зазначено в інструкції на упаковці. Додати брокколі, солодкий перець і цибулю. варити, поки спагетті не будуть готові, а овочі не стануть м'якими, 3 хвилини. Відкласти в сторону 1/2 склянки рідини, що залишилася після варіння, злити воду і повернути макарони з овочами в каструлю.

Тим часом у великій мисці збити разом арахісове масло, цукор, оцет, соєвий соус, олія, часник і червоний перець пластівцями. Додати гарячі макарони і овочі, перемішати. Додати необхідну кількість рідини. Подавати блюдо при кімнатній температурі або охолодженим.


  • спагетті— 360 грам
  • пучок брокколі— 1 штука
  • червоні болгарські перці— 2 штуки
  • велика цибулина— 1 штука
  • темно-коричневого сахара— 3 Ст. ложки
  • рисового оцту— 2 Ст. ложки
  • соєвого соусу— 2 Ст. ложки
  • кунжутного масла— 1 Ст. ложка
  • зубчики часнику— 2 штуки
  • червоного перцю пластівцями— 1/2-1 чайних ложки
У великій каструлі довести підсолену воду до кипіння. Додати спагеті і варити на 3 хвилини менше, ніж зазначено в інструкції на упаковці. Додати брокколі, солодкий перець і цибулю. варити, поки спагетті не будуть готові, а овочі не стануть м'якими, 3 хвилини. Відкласти в сторону 1/2 склянки рідини, що залишилася після варіння, злити воду і повернути макарони з овочами в каструлю.

Тим часом у великій мисці збити разом арахісове масло, цукор, оцет, соєвий соус, олія, часник і червоний перець пластівцями. Додати гарячі макарони і овочі, перемішати. Додати необхідну кількість рідини. Подавати блюдо при кімнатній температурі або охолодженим.


Подібні рецепти

Спагеті з броколі і болгарським перцем

Спагеті з болгарським перцем

Рецепт приготування спагетті з броколі, болгарським перцем, цибулею і пікантним соусом. опис приготування: У великій каструлі з киплячою підсоленою водою відварити спагетті на 3 хвилини менше, ніж зазначено в інструкції. Додати брокколі, солодкий перець і цибулю. Варити до готовності макаронів...

Фузилли з шинкою і броколі

Фузилли з шинкою і броколі

Як урізноманітнити пасту в домашніх умовах? Спробуйте приготувати фузіллі з шинкою і броколі. Дуже смачні кручені макарони з броколі і шинкою у вершковому соусі напевно вам сподобаються. опис приготування: Спосіб приготування фузіллі з шинкою і броколі дуже простий. Відваріть макарони в злегка...

Яловичина з болгарським перцем

Яловичина з болгарським перцем

Яловичина з болгарським перцем гаситься на повільному вогні протягом декількох годин. М'ясо виходить соковитим і ніжним. Болгарський перець надає страві неповторного смаку та аромату. А подається страва з рисом. опис приготування: яловиче м'ясо — досить примхливе при гасінні, воно довго готува...

Сендвічі з яловичиною, болгарським перцем і грибами

Сендвічі з яловичиною, болгарським перцем і грибами

Рецепт приготування сендвічів з яловичиною, цибулею, болгарським перцем, білими грибами, сиром і соусом. опис приготування: Ці апетитні ситні сендвічі нагодують несподівано прийшли гостей. вершкового масла— 12 Ст. ложок яловичого стейка— 900 грам сіль і мелений чорний перець— — За смаком жов...

Шашлик з болгарським перцем

Шашлик з болгарським перцем

Приготувати шашлик з болгарським перцем з телятини непросто. Потрібно добре замаринувати м'ясо. Якщо телятина молода, то маринують її 2 годину, а якщо у вас яловичина, то вона маринується не менше 4 годин. опис приготування: Смажити шашлик з болгарським перцем на мангалі на хороших вугіллі пот...