Рецепти muscleman.com.ua
Суп картопляний з овочами
У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати суп картопляний з овочами. Найпростіше в приготуванні блюдо прийшло до нас з баварських Альп. Цей ситний супчик із задоволенням з'їдається в холодну пору! опис приготування: Цей суп я готую не тільки взимку, але і влітку. У спекотну пору бекон або ...
Соління огірків
Який росіянин людина не любить хрусткі огірочки на закуску? Жоден святковий стіл не обходиться без "; російської тарілочки" з солінням. Сьогодні я розповім вам, як приготувати смачні солоні огірки. опис приготування: Якщо любите гострі огірочки, можете додати трохи пекучого перцю. В даному рец...
Суп з мови з равликами з тіста
Рецепт приготування супу з мови, яловичого бульйону і цибулі з зеленню і равликами з тіста. опис приготування: Равлики з тіста також можна відварити в бульйоні з обсмаженою цибулею, розлити суп по тарілках, а потім додати нарізаний мову. приготування: Помістити мову в каструлю, залити холодною...
Шоколадний десерт-мус
Цей рецепт для любителів шоколаду. Цим найніжнішим десертом можна порадувати гостей на святковій вечері. особливо зручно, що приготувати його необхідно заздалегідь. опис приготування: Оксамитовий і ніжний смак цього десерту нікого не залишить байдужим. Прикрасити можна не тільки кремом, але і ...
Ліниві голубці (рецепти в мультиварці)
смачні, красиві і яскраві галушки, які радують не тільки око, але й життя. Готуються вони дуже швидко (протягом 15-20 хвилин). опис приготування: Солодкі галушки готуються дуже просто. Спочатку робимо повітряне сирне тісто, заважаємо з родзинками і цукатами, розрізаємо на дрібні шматочки і від...
Соус до реберцям
Нескладний у приготуванні, але дуже смачний соус до смажених свинячим реберцям. З таким соусом гарнір до реберцям вам не знадобиться. опис приготування: Варіантів приготування реберець існує безліч. У кожної господині свій, перевірений рецепт. Пропоную вам рецепт приготування соусу до реберцям...
Суп з маринованими опеньками
Суп з маринованими опеньками — дуже ароматний і смачний суп, встояти перед яким не зможе жоден любитель грибочків. Якщо в холодильнику є баночка маринованих опеньків — сміливо готуйте! опис приготування: Моя сім'я дуже любить збирати гриби, зокрема — осінні опеньки, тому у нас в холодильнику з...
Ескалоп зі свинини
ескалоп — це нежирні шматки м'яса без кісточки, обсмажені на сковороді без панірування. Найкраще використовувати свинячу вирізку. Ескалоп готується з ниркової частини, де м'ясо особливо м'яке і ніжне. опис приготування: Що може бути краще для чоловіка, цінує хороше м'ясо, ніж добре підсмажений...
Суп-пюре з фенхеля і брокколі
Рецепт приготування густого супу з брокколі і фенхеля. опис приготування: У великій каструлі розігріти масло. Дрібно нарізати цибулю, часник і фенхель. Обсмажувати овочі на середньому вогні протягом 10 хвилин. залити бульйон, додати брокколі і лаврушку. Довести суп до кипіння, варити приблизно...
Суп з запеченим часником, помідорами і сиром
Рецепт приготування супу з курячого бульйону, помідорів, часнику, сиру, лука, базиліка і петрушки з сирними тостами. опис приготування: Цей пікантний суп з пряним ароматом часнику, солодкістю помідорів, свіжою зеленню і сиром розтопить будь-який холод. хліб чіабатта— 1 штука оливкового масла...
Шарлотка з полуницею
У сезон полуниці раджу вам приготувати шарлотку з полуницею. Усе, що вам знадобиться — змішувач, 40 хвилин і гарний настрій. рецепт — дуже простий, а начинку можна змінювати під настрій. опис приготування: Шарлотку приготувати дуже просто. Головне добре збити яйця, щоб пиріг вийшов ніжним і по...
Суп з морожених лисичок
Взимку можна приготувати відмінний "; річний" суп з морожених лисичок. правда, влітку-восени не забудьте подбати про замороження цих грибів. Суп ви зваріть приблизно за годину. Вся сім'я буде в захваті! опис приготування: Якщо ви не знаєте, який суп приготувати на обід, а часу і бажання возити...
Середземноморський рибний суп
Середземноморський рибний суп — це смачний суп, який готується на овочевому бульйоні з білого рибного філе зі свіжими помідорами, оливковою олією, пряними травами і спеціями. опис приготування: Дуже смачний і красивий середземноморський рибний суп готується досить просто. Вся його фішка поляга...
Соус по-грузинськи
Грузинська кухня відрізняється своїм широким спектром спецій, особливо гострих. Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати справжній соус по-грузинськи. Вам знадобляться звичайні продукти і терпіння. опис приготування: Цей соус ідеально підійде до м'ясних страв, а також додасть унікальний автентич...
Шашлик із грибів (оригінальний рецепт)
Привіт всім любителям смачних і цікавих страв! Сьогодні я хочу поділитися з вами оригінальним рецептом приготування шашлику з грибів. Блюдо вийде ароматним, соковитим і дуже смачним. приступимо! опис приготування: Шашлик із грибів є відмінним варіантом гарячої закуски. Маринад надає грибам пік...
Фаршировані гомілки курки
Урізноманітнити звичні для нас страви можна дуже просто, наприклад, якщо фарширувати звичайні курячі гомілки дуже смачною начинкою і подати їх з ароматним соусом, вечерю вийде королівський. опис приготування: Мені здається, що готувати такі фаршировані гомілки курки в домашніх умовах — досить ...
Шоколадне вівсяне печиво
Приготувати шоколадне вівсяне печиво за цим рецептом досить легко. Випічка виходить дуже смачною і ароматною! рекомендую спробувати! опис приготування: Печиво виходить зовні хрустке, а всередині ніжне і м'яке. З ранковою кавою або стаканом молока, таке смачне і корисне ласощі підніме вам настр...
Печериці у вершковому соусі
Ніжний тане в роті соус і шматочки грибів… Просто картина маслом! Печериці у вершковому соусі — дивовижне блюдо. Добре і як гарнір, і сам по собі. Побалуйте себе і близьких! опис приготування: вишукане, ароматне, ніжне блюдо. Практично як з французького ресторану. Тільки у вас вдома і прямо з ...
Govyazhyya pechenka
Рецепт приготування яловичої печінки з овочами. Друге блюдо на обід. опис приготування: 1. Перше що потрібно зробити це зняти плівку з печінки. Нарізати печінку невеликими кубиками, а так само соломкою (порівну). 2. Нагріти глибоку сковороду або Казан. Залити масло для смаження і покласти ялов...
Яловичина з болгарським перцем
Яловичина з болгарським перцем гаситься на повільному вогні протягом декількох годин. М'ясо виходить соковитим і ніжним. Болгарський перець надає страві неповторного смаку та аромату. А подається страва з рисом. опис приготування: яловиче м'ясо — досить примхливе при гасінні, воно довго готува...