Рецепт Суп з грибами
Хочу вам запропонувати класичний рецепт супу з грибами, з прозорим бульйоном і приголомшливим ароматом! Усе, як і годиться! впевнена, вам сподобається, без м'яса, але не менш насичений і ситний суп!
опис приготування:
Звичайно ж, це дуже простий рецепт супу з грибами, і в ньому навіть немає особливих секретів і вказівок. Хіба що одне — ніколи не додавайте в грибні супи приправи, адже гриби самі по собі дають настільки приголомшливий аромат, що чимось його перебивати — безкоштовно моветон! А взагалі цей рецепт приготування супу з грибами досить дієтичний, він просто не popravitesy! Але якщо перед вами стоїть мета в першу чергу просто смачно і ситно нагодувати сім'ю, — тоді можете готувати суп на вже готовому м'ясному бульйоні, і цибулю з морквою перед додаванням обсмажити.
- гриби— 500 грам
- Картопля— 600 грам
- морква— 150 грам
- Цибуля— 150 грам
- Лавровий лист— 2 штуки
- сіль— За смаком
2. через 20-30 хвилин додамо картоплю, порізаний брусочками або кубиками. варимо ще 10 хвилин.
3. Тепер черга подрібненого цибулі та моркви. Можна їх окремо обсмажити, якщо любите супи поситнее.
4. Варимо суп до готовності, і в самому кінці додамо лавровий лист. Знімаємо з вогню, і нехай постоїть під кришкою ще 10-20 хвилин.
5. При подачі посипаємо свіжою зеленню. Смачного!
Подібні рецепти
Тушкована риба в майонезі
Корисний і смачний суп з гречки з грибами. Люблю готувати його на вечерю, так як він виходить дуже легким і смачним. Спробуйте, рецепт для вас. опис приготування: Картопля ставимо варитися, а в цей час готуємо зажарку з цибулі і грибів. Потім відправляємо в каструлю до картоплі гречку і зажарк...
Вершковий суп з грибами
Без особливих зусиль ви приготуєте суп, який підкорить вас і ваших гостей. трохи інгредієнтів, досить простий у приготуванні. Він займе гідне місце у вашій кулінарній книзі. опис приготування: м'ясо відварюємо, потім витягуємо, знімаємо з кісток і відкладаємо. обсмажуємо цибулю, гриби, вливаєм...
Вершковий суп з грибами і селерою
Рецепт приготування супу з грибів, морква, селери, білого вина, томатного соку, курячого бульйону, вершків і сиру Пармезан. опис приготування: Невелика кількість томатного соку надає цьому супу незвичайний смак. Цей густий насичений суп добре подавати з хрустким французьким хлібом для умочуван...
Суп з індички з грибами і булгуром
Це легкий і ситний суп. Вариться він просто і швидко, без обсмажування і зайвого жиру. Рекомендую спробувати приготувати! опис приготування: Гомілку індички відмінно підходить для варіння супів. Бульйон виходить насиченим, міцним і ароматним. Однією гомілки вистачає на велику каструлю супу. Н...
Суп з курячих потрухів з грибами
Суп з курячих потрухів з грибами - відмінне живильне блюдо, яке прийде на допомогу господині, адже гаряче - це обов'язкова складова будь-якого раціону, як дорослого, так і дитячого. опис приготування: Цей нехитрий рецепт, який підкаже, як приготувати суп з курячих потрухів з грибами, обов'язко...