Рецепт Яловичина з болгарським перцем

Рецепт Яловичина з болгарським перцем
Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 5 г. 0 хв.
Яловичина з болгарським перцем гаситься на повільному вогні протягом декількох годин. М'ясо виходить соковитим і ніжним. Болгарський перець надає страві неповторного смаку та аромату. А подається страва з рисом.

опис приготування:

яловиче м'ясо — досить примхливе при гасінні, воно довго готуватися. Але смак у нього — чудовий! Тому гра варта свічок! А додавши до яловичини болгарський перець, ви отримаєте гаряче з відмінним смаком і ароматом. Мені подобається гостреньке, тому я додаю в гасіння цілий перчик чилі з кісточками і побільше часнику. Якщо у вас немає яловичого бульйону, то можна розчинити окропом бульйонний кубик.

Як приготувати яловичину з болгарським перцем?

1. Яловичину промийте і наріжте на шматочки.

2. Цибулину очистіть і наріжте великими півкільцями.

3. Болгарський перець промийте, виріжте плодоніжки, виберіть насіння і поріжте півкільцями або смужками. Якщо любите гостреньке, промийте і наріжте перець чилі. Можна просто розрізати його на 2-3 частини.

4. Дно каструлі з товстими стінками або чавунець змастіть рослинною олією. На дно викладіть нарізану цибулю (і гострий перець), йому — перець і зверху — шматочки яловичини. Присипте м'ясо орегано (материнкою), приправити сіллю, поперчіть, збризніть лимонним соком. Потім залийте м'ясо з овочами склянкою яловичого бульйону.

5. Каструлю відправляйте на вогонь, доведіть до кипіння, потім поставте на повільний вогонь і залиште гаситися на 4-5 годин. За півгодини до готовності до яловичини можна додати свіжу або консервовану стручкову квасолю.

По закінченню зазначеного часу м'ясо спробуйте. Якщо ви не вважаєте його досить м'яким, збільште час приготування ще на півгодини або годину.

Яловичина з болгарським перцем подається з відвареним рисом. Страву можна прикрасити зеленню петрушки.

Смачного!

  • яловичина (вирізка)  — 1 кілограм
  • Болгарський перець— 2 штуки
  • цибулина— 1 штука
  • Горькіц перець— 1 штука(По бажанню)
  • часник— 2-3 зубчиків
  • орегано— — За смаком
  • сіль— — За смаком
  • перець— — За смаком
  • яловичий бульйон— 1 Склянка
  • Сік лимона або лайма— 2 Ст. ложки
  • Рослинна олія— 2 Ст. ложки
яловиче м'ясо — досить примхливе при гасінні, воно довго готуватися. Але смак у нього — чудовий! Тому гра варта свічок! А додавши до яловичини болгарський перець, ви отримаєте гаряче з відмінним смаком і ароматом. Мені подобається гостреньке, тому я додаю в гасіння цілий перчик чилі з кісточками і побільше часнику. Якщо у вас немає яловичого бульйону, то можна розчинити окропом бульйонний кубик.

Як приготувати яловичину з болгарським перцем?

1. Яловичину промийте і наріжте на шматочки.

2. Цибулину очистіть і наріжте великими півкільцями.

3. Болгарський перець промийте, виріжте плодоніжки, виберіть насіння і поріжте півкільцями або смужками. Якщо любите гостреньке, промийте і наріжте перець чилі. Можна просто розрізати його на 2-3 частини.

4. Дно каструлі з товстими стінками або чавунець змастіть рослинною олією. На дно викладіть нарізану цибулю (і гострий перець), йому — перець і зверху — шматочки яловичини. Присипте м'ясо орегано (материнкою), приправити сіллю, поперчіть, збризніть лимонним соком. Потім залийте м'ясо з овочами склянкою яловичого бульйону.

5. Каструлю відправляйте на вогонь, доведіть до кипіння, потім поставте на повільний вогонь і залиште гаситися на 4-5 годин. За півгодини до готовності до яловичини можна додати свіжу або консервовану стручкову квасолю.

По закінченню зазначеного часу м'ясо спробуйте. Якщо ви не вважаєте його досить м'яким, збільште час приготування ще на півгодини або годину.

Яловичина з болгарським перцем подається з відвареним рисом. Страву можна прикрасити зеленню петрушки.

Смачного!

Подібні рецепти

Сендвічі з болгарським перцем

Fıtır (Єгипетська сила)

Легкі вегетаріанські сендвічі з болгарським перцем чудова літня закуска. Я думаю в першу чергу сендвічі оцінять жінки. Я просто насолоджуюся ними. Це зібрання всіх моїх улюблених інгредієнтів! опис приготування: Щоб приготувати сендвічі з болгарським перцем буде потрібно якийсь час і трохи зус...

Феттучині з куркою, помідорами і болгарським перцем

Феттучині з куркою, помідорами і болгарським перцем

Рецепт приготування Феттучіні з куркою, болгарським перцем, цибулею, помідорами, білим вином і вершками. При бажанні ви можете додати в блюдо італійську ковбасу, раків або креветки. кількість порцій: 6 курячі грудки без шкіри— 3 штуки суміш спецій— 3 чайних ложки(більше до смаку) паста Феттучин...

Філе курки з болгарським перцем

Філе курки з болгарським перцем

З філе курки і болгарського перцю виходить смачний і дуже красивий рулет. Його можна подавати як в якості гарячого блюда, так і різати на закуску або використовувати в приготуванні бутербродів. опис приготування: Солі можна взагалі не використовувати, т.к. шинка досить солона. Як приготувати ф...

Фрикадельки з болгарським перцем і ананасами

Фрикадельки з болгарським перцем і ананасами

Рецепт приготування фрикадельок з яловичого фаршу з болгарським перцем, ананасом і пряним соусом. опис приготування: Приємний контраст солодкого ананаса і пряного соусу робить ці фрикадельки чудовими. Їх можна подавати з рисом на гарнір або окремо в якості закуски на шпажках. яловичого фаршу...

Сендвічі з яловичиною, болгарським перцем і грибами

Сендвічі з яловичиною, болгарським перцем і грибами

Рецепт приготування сендвічів з яловичиною, цибулею, болгарським перцем, білими грибами, сиром і соусом. опис приготування: Ці апетитні ситні сендвічі нагодують несподівано прийшли гостей. вершкового масла— 12 Ст. ложок яловичого стейка— 900 грам сіль і мелений чорний перець— — За смаком жов...